Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras geria

QUOTE(nora-nati @ 2008 09 17, 23:14)
vakar nesulaukiau jo,sirdis jaute tiksliai kaip laikrodis-grizo ryte 6 valanda su sudauzyta masina.prasiblaives isskubejo i darba pazadedamas sugrizti,taciau po pietu paskambino ,kad negris,nes nenori klausytis pamokslu,nenori jaustis kaltas ir reikia pabut vienam.kada sulauksiu nezinau.esu aisku pasiruosus skirtis,tik nervus tampo nezinomybe.telefonai atjungti nekelia-itariu gal net kita moteri,nes miegot kazkur reikia.prie visu siu bjauriu isgyvenimu sirdyje taip tuscia,tarsi is tikro puses manes nebutu.zinau,kad praeis,bet ateina labai sunkus laikotarpis.

labas vakaras,skaitau ir prisimenu kaip ta pati kazkada isgyvenau..as manau,kad tu stipri ir tik tu pati gali sau padeti sitoje situacijoje.Aisku,pripazinsiu,as pati taippat ilgai kentejau,neklausiau protingu patarimu,visada galvojau ir tikejausi,kad viskas pasikeis,kad bus gerai,ypac po atsiprasymu''daugiau tikrai negersiu,nevartosiu narkotiku,nemusiu taves,naktim nesivalkiosiu....''ir t.t.Jei jau jis sitaip elgiasi,tai patikek tikrai jau geriau nebus,vaikuciu neturit,esi jauna,protinga,neleisk jam saves taip zemint,zeng ta lemtinga,sunkiausia zingsni savo laimes link,sekantys zingsnialiai bus tikrai lengvesni..as jau du kartus esu gyvenime nukentejus,dabar pagalvoju vis,ir netgi save kaltinu,ir nesuvokiu kaip taip galejau gyvent.atrodo,kad tai buvo tik ziaurus sapnas...buk stipri,suprantu,kad tau dabar labai,labai sunku,kaip tu jauties,bet patikek tikrai viskas bus gerai ir busi laiminga,taciau sau tik tu pati gali padet..laikykis
:)va dabar katik paskambino drauge,atvaziuoja pas mane pakalbet,pabego nuo savo zasino,geria be pertraukos,niekur nedirba,nervus eda...nenusileiskim tokiems nieksams,kurie musu negerbia,zemina,eda musu nervus ir sveikata,jie to neverti!!! 4u.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanciuke: 18 rugsėjo 2008 - 21:17
vakar pasirode-taciau didziausiam mano nustebimui neatsiprasinet,o pasiimt daiktu.turbut taip geriau,taciau net sunku patiket,kad gyvenau su zmogumi kuris renkasi asketiska gyvenimo buda ir alkoholi.nepatikejau,kad neturi kitos moters ,taciau nemanau,kad gali buti geresne uz mane,nors sirdis beproto draskosi ir is pavydo,ir is skausmo,ir is nevilties.blogiausia,kad nugyventi kartu metai palieka bendra gyvenima,kuri neina is karto atskirti.su jo isejimu pasipyle skambuciai ieskantys jo,luzti technika,kuriai atstatyt reikalinga jo informacija.dar neturejau galimybes nepaskambint jam nors diena,nes net tv.nemokejau isijungti,kai nusimuse kanalai stupid.gif pats nemaloniausias dalykas,kad 8 metai niekaip negalejom susilaukt vaiku(persileidimai,menesiniu dingimai ir kt.) ir galu gale intensyviai gydantis ir darant ovuliacinius testus(naudoju arboritos prietaisa),siandien,kai jo nebera pasirode paparciai,reiskiantys vaisingas dienas cray.gif likimo ironija...
Atsakyti
QUOTE(nora-nati @ 2008 09 19, 23:05)
vakar pasirode-taciau didziausiam mano nustebimui neatsiprasinet,o pasiimt daiktu.turbut taip geriau,taciau net sunku patiket,kad gyvenau su zmogumi kuris renkasi asketiska gyvenimo buda ir alkoholi.nepatikejau,kad neturi kitos moters ,taciau nemanau,kad gali buti geresne uz mane,nors sirdis beproto draskosi ir is pavydo,ir is skausmo,ir is nevilties.blogiausia,kad nugyventi  kartu metai palieka bendra gyvenima,kuri neina is karto atskirti.su jo isejimu pasipyle skambuciai ieskantys jo,luzti technika,kuriai atstatyt reikalinga jo informacija.dar neturejau galimybes nepaskambint jam nors diena,nes net tv.nemokejau isijungti,kai nusimuse kanalai stupid.gif pats nemaloniausias dalykas,kad 8 metai niekaip negalejom susilaukt vaiku(persileidimai,menesiniu dingimai ir kt.) ir galu gale intensyviai gydantis ir darant ovuliacinius testus(naudoju arboritos prietaisa),siandien,kai jo nebera pasirode paparciai,reiskiantys vaisingas dienas  cray.gif likimo ironija...

sveika..liudna skaityti visa tai,bet nesinori tiketi,kad seip jis paieme ir tave paliko...aisku jis ir nepasakys tiesos,retas vyras sugeba pasakyti tiesa.Na suprantu kaip tau sunku,bet as galvoju,kad geriau butu,kad tu i ji nesikreiptum,jei jis paliko tave..geriau paprasyk pagalbos tevu,draugiu,brolio,sesers,jei turi.bet tik ne jo...nesizemink,kad ir kaip tu ji myli...o del leliuku,neliudek,tai likimas.as negalejau labai ilgai turet,kaip ir tau mane lydejo vien nesekmes,persileidimai,nesivystsntis ir t.t.Bet kaip sutikau zmogu,kuris dabar mano vyras,is antro karto pastojau,laimingai isnesiojau,ir pagimdziau nuostabia dukryte,kuriai dabar 5 metukai.Nuosirdziai tau to linkiu,ir tikiu,kad tavo laime jau netoli,o galbut visai salia taves...kantrybes tau ir istvermes..labai patiko vieni cia parasyti zodziai,kad po salnu butin ai prazysta vysnios smile.gif laikykis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanciuke: 20 rugsėjo 2008 - 16:35

nora- nati manu tau tai tik iseis i gera, po metu dziaugsies, kad issiskyrei su siuo vyru, o svarbiausia gerai, kad nera vaikelio pas Jus.

o dabar apie save pasiguosiu, sedziu ir skaitau kaip kitoms sekasi, as va turiu 3 m. sunu ir tuoj uz men. gims kitas vaikelis. o mano vyras vakar kazkur paskubom isleke kazkokiu reikalu tvarkyt ir dar nera iki siol, zodziu geria kazkur su kazkuo, o as sedziu ir galvoju, kad gimdyt nepradeciau, nes nebus, kur vaika palikt, ar paciai reiks ligonine nuvaziuot. Tai gi jei kas dabar butu suteikes man proto palikt sita zmogu, kol dar neturejom vaiku, manau mano gyvenimas butu daug geriau susiklostes. o dabar sedziu ir nezinau ko griebtis, skirtis, bet kur iseit su vaikais, namas su paskola, jis pats neiseis, o jei skirtis ir padalins nama per pus ir gyvensim vistiek kartu, tai bus tik blogiau. doh.gif
Vaika jis myli, aisku kai negeria, o geria tai kiekviena savaitgali, namuose dirba, tvarkosi, bet zinoma visi darbai atliekami vartojant po biski alkoholi.
tai va jauciuosi pakliuvus i aklaviete, nes nezinau ka toliau daryti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami28 @ 2008 09 20, 20:05)
nora- nati manu tau tai tik iseis i gera, po metu dziaugsies, kad issiskyrei su siuo vyru, o svarbiausia gerai, kad nera vaikelio pas Jus.

o dabar apie save pasiguosiu, sedziu ir skaitau kaip kitoms sekasi, as va turiu 3 m. sunu ir tuoj uz men. gims kitas vaikelis. o mano vyras vakar kazkur paskubom isleke kazkokiu reikalu tvarkyt ir dar nera iki siol, zodziu geria kazkur su kazkuo, o as sedziu ir galvoju, kad gimdyt nepradeciau, nes nebus, kur vaika palikt, ar paciai reiks ligonine nuvaziuot.  Tai gi jei kas dabar butu suteikes man proto palikt sita zmogu, kol dar neturejom vaiku, manau mano gyvenimas butu daug geriau susiklostes. o dabar sedziu ir nezinau ko griebtis, skirtis, bet kur iseit su vaikais, namas su paskola, jis pats neiseis, o jei skirtis ir padalins nama per pus ir gyvensim vistiek kartu, tai bus tik blogiau.  doh.gif 
Vaika jis myli, aisku kai negeria, o geria tai kiekviena savaitgali, namuose dirba, tvarkosi, bet zinoma visi darbai atliekami vartojant po biski alkoholi.

sveika,na tikrai,jau tavo situacija tikrai nepavydetina,sirdingai uzjauciu,net nezinau ka ir patarti...***** kiek daug tokiu vyru..o tai gal dar kazka artimu turi jei kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanciuke: 20 rugsėjo 2008 - 20:09

o dabar apie save pasiguosiu, sedziu ir skaitau kaip kitoms sekasi, as va turiu 3 m. sunu ir tuoj uz men. gims kitas vaikelis. o mano vyras vakar kazkur paskubom isleke kazkokiu reikalu tvarkyt ir dar nera iki siol, zodziu geria kazkur su kazkuo, o as sedziu ir galvoju, kad gimdyt nepradeciau, nes nebus, kur vaika palikt, ar paciai reiks ligonine nuvaziuot. Tai gi jei kas dabar butu suteikes man proto palikt sita zmogu, kol dar neturejom vaiku, manau mano gyvenimas butu daug geriau susiklostes. o dabar sedziu ir nezinau ko griebtis, skirtis, bet kur iseit su vaikais, namas su paskola, jis pats neiseis, o jei skirtis ir padalins nama per pus ir gyvensim vistiek kartu, tai bus tik blogiau. doh.gif

sveikute,kad ir kaip man butu blogai,tavo situacija nepavydetina.Taciau man geriau,kad esu ne viena siam pasaulyje su tokiu skausmu.daug metu buvo geda net sau prisipazinti,kad issirinkau gerianti pati budama blaivaus proto ir ne visai durna.tiesa niekada nebuvau labai liekna,tad ir vyrais negalejau labai jau megautis,keisdama ar rinkdamasi is didelio burio-tuo jis mane ir suzavejo,kad matyt slepdamas savo silpnybe,man buvo atidus ir geras-zinoma kai negere.laikykis,noriu palinketi tik ko geriausio,visgi esu is seimos,kurioje dar nebuvo skirybu(tevai beveik 50 metu kartu ir tetis mama myli kaip jaunystej,turiu du brolius,o jie taip pat kuo puikiauisiai myli savo zmonas),tad ir jusu situacijoj tikuosi viskas bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
sveika..liudna skaityti visa tai,bet nesinori tiketi,kad seip jis paieme ir tave paliko...aisku jis ir nepasakys tiesos,retas vyras sugeba pasakyti tiesa.Na suprantu kaip tau sunku,bet as galvoju,kad geriau butu,kad tu i ji nesikreiptum,jei jis paliko tave..geriau paprasyk pagalbos tevu,draugiu,brolio,sesers,jei turi.bet tik ne jo...nesizemink,kad ir kaip tu ji myli...o del leliuku,neliudek,tai likimas.as negalejau labai ilgai turet,kaip ir tau mane lydejo vien nesekmes,persileidimai,nesivystsntis ir t.t.Bet kaip sutikau zmogu,kuris dabar mano vyras,is antro karto pastojau,laimingai isnesiojau,ir pagimdziau nuostabia dukryte,kuriai dabar 5 metukai.Nuosirdziai tau to linkiu,ir tikiu,kad tavo laime jau netoli,o galbut visai salia taves...kantrybes tau ir istvermes..labai patiko vieni cia parasyti zodziai,kad po salnu butin ai prazysta vysnios smile.gif laikykis

aciu uz paguoda.as irgi noreciau susigyvent su sia netektim,tik kazkaip nesidelioja dar mintys ir ivykiai.turi matyt praeit laikas,kad kas kas keistusi,siuo metu problemos ima virsu,tad ir megautis ta vienatve dar neina. ax.gif
Papildyta:
kazkaip cia netaip viska sutalpinau-jus surasit kam kas priklauso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nora-nati @ 2008 09 19, 22:05)
pats nemaloniausias dalykas,kad 8 metai niekaip negalejom susilaukt vaiku(persileidimai,menesiniu dingimai ir kt.) ir galu gale intensyviai gydantis ir darant ovuliacinius testus(naudoju arboritos prietaisa),siandien,kai jo nebera pasirode paparciai,reiskiantys vaisingas dienas  cray.gif likimo ironija...

Ne likimo ironija, o dievo apvaizda mirksiukas.gif Vienintelis geras dalykas tavo gyvenime, kad su juo nesusilaukei vaikų. O tavo gyvenime tikrai atsiras bendrų vaikų vertas vyras, to ir linkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami28 @ 2008 09 20, 20:05)

o dabar apie save pasiguosiu, sedziu ir skaitau kaip kitoms sekasi, as va turiu 3 m. sunu ir tuoj uz men. gims kitas vaikelis. o mano vyras vakar kazkur paskubom isleke kazkokiu reikalu tvarkyt ir dar nera iki siol, zodziu geria kazkur su kazkuo, o as sedziu ir galvoju, kad gimdyt nepradeciau, nes nebus, kur vaika palikt, ar paciai reiks ligonine nuvaziuot.  Tai gi jei kas dabar butu suteikes man proto palikt sita zmogu, kol dar neturejom vaiku, manau mano gyvenimas butu daug geriau susiklostes. o dabar sedziu ir nezinau ko griebtis, skirtis, bet kur iseit su vaikais, namas su paskola, jis pats neiseis, o jei skirtis ir padalins nama per pus ir gyvensim vistiek kartu, tai bus tik blogiau.  doh.gif 

Tai ka parassysiu tau, zinoma, ne paguoda, bet del tokios priezasties nesiryztu antram vaikui schmoll.gif Nors ir butas mano tevo, nors ir noreciau vaikelio, bet zinau, jei pastosiu, busiu vel priklausoma unsure.gif
Atsakyti
taip mergytes,aciu uz paguoda,as pro asaras nieko nemaciau ir dabar atrodo kad liuno dugne esu.paskambino pasakyti,kad ryt pareina susirinkti daiktu,nes turi kita ir iseina nes nieko nebenori.visi ramina,kad pas tokia pacia geriancia,taciau skaudu,kad taip netiketai,silpnai isdavikiskai nutraukia tai ka kurem.suprantu,kad prievarta mielas nebusi,taciau be galo norisi siuo metu miegot ir nematyt kas vyksta.geda man uz ji ir tuo paciu nesinori po kiek laiko matyt slitinejanti gatvemis,kirstis keliais su zmogumi,kuriuo dalinomes duona ir lova.keistas jausmas lyg buciau susitepusi ir kalta ,kad viskas taip isejo-jis gi sia silpnybe savo labai puikiai pateisina-nelaimingas ir geria.su tevais taip pat problema-mama verkia,tevas uzmust ruosiasi,vis i turtinius dalykus atsiremia,o man siuo metu ramybes norisi.suprantu masina sudauzyta,taciau jei jo pilkosios lasteles nesuveiks,kad turi moketi,as gi nepaduosiu i teisma,ne vaikai,ne alimentai.beto ir pasilikt kazkokiu keliu lagaminu visai prasmes nera.gal kuri susiduret su situacija,kai skiriantis abonentas telefono lieka jusu vardu-atimat kortele ar ne?jei pasiimu reiskia tikrai viskas baigta,nes jokiu kontaktu ir jokios praeities nelieka.o as net nezinau,pripratusi rupintis juo ir viskuo(isgyvenusios supras) tarsi dali saves prarandu jam iseinant.
Atsakyti
QUOTE(nora-nati @ 2008 09 21, 18:39)
taip mergytes,aciu uz paguoda,as pro asaras nieko nemaciau ir dabar atrodo kad liuno dugne esu.paskambino pasakyti,kad ryt pareina susirinkti daiktu,nes turi kita ir iseina nes nieko nebenori.visi ramina,kad pas tokia pacia geriancia,taciau skaudu,kad taip netiketai,silpnai isdavikiskai nutraukia tai ka kurem.suprantu,kad prievarta mielas nebusi,taciau be galo norisi siuo metu miegot ir nematyt kas vyksta.geda man uz ji ir tuo paciu nesinori po kiek laiko matyt slitinejanti gatvemis,kirstis keliais su zmogumi,kuriuo dalinomes duona ir lova.keistas jausmas lyg buciau susitepusi ir kalta ,kad viskas taip isejo-jis gi sia silpnybe savo labai puikiai pateisina-nelaimingas ir geria.su tevais taip pat problema-mama verkia,tevas uzmust ruosiasi,vis i turtinius dalykus atsiremia,o man siuo metu ramybes norisi.suprantu masina sudauzyta,taciau jei jo pilkosios lasteles nesuveiks,kad turi moketi,as gi nepaduosiu i teisma,ne vaikai,ne alimentai.beto ir pasilikt kazkokiu keliu lagaminu visai prasmes nera.gal kuri susiduret su situacija,kai skiriantis abonentas telefono lieka jusu vardu-atimat kortele ar ne?jei pasiimu reiskia tikrai viskas baigta,nes jokiu kontaktu ir jokios praeities nelieka.o as net nezinau,pripratusi rupintis juo ir viskuo(isgyvenusios supras) tarsi dali saves prarandu jam iseinant.

Butinai atsiimk kortele, nes be moraliniu nuostoliu dar ir finansiniu turesi unsure.gif Patikek, kai smegenis uzvaldo alkoholis - asmuo nebemasto, uz butely galetu bet ka parduot, net ir savo siela. Suprantu, kad nera lengva, bet nutrauk viska, negryzk i ta pati, gyvenk del saves ir visa likusi gyvenima gyvenk del saves, leiskis buti mylima, taciau ne vienam zmogui neatsiduok pilnai siela. As taip ir gyvenu jau 10 metu ir man gerai, nes bent jau zinau, kad niekas neprisiks i mano siela. Stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nora-nati @ 2008 09 19, 23:05)
gyvenau su zmogumi kuris renkasi asketiska gyvenimo buda ir alkoholi.nepatikejau,kad neturi kitos moters ,taciau nemanau,kad gali buti geresne uz mane,

Tu pati įvardinai didžiausią savo klaidą.Esi gera.PER GERA.Aš tokios skaudžios patirties neturiu,bet panašią turi mano draugė.Ji visada buvo "bloga,K...,P... "ir panašiai,draskėsi per 5 darbus ir išlaikė nedirbantį vyrą.Nors buvo visiškai sveika,vaikų susilaukt negalėjo-gyd nustatė kažkokį kraujo nesuderinamumą.O aš pasakyčiau kaip ir kažkuri supermamytė-Dievo apvaizda.
Vyras gėrė,šlaistėsi,vis bambėjo,kad jam palieka per mažai pinigų.Gal tai būtų tęsęsi be galo,bet vieną dieną draugė sužinojo,kad išlaiko ne tik veltėdį vyrą,bet dar jo meilužę ir jo+jos vaiką.Skyrybos buvo baisios,ji sumokėjo jam nemažai pinigų,kad tik nuo jos atstotų,jis susirinko viską iki arbatinio šaukštelio ir pareiškė,kad pavardės ji privalanti atsisakyti,nes daranti jam gėdą.
Mano draugė ilgai negalėjo žiūrėti į bet kokį vyrą.Bet...praėjo 5 metai,dabar ji-laiminga žmona,tikiuosi,greit bus ir laiminga mama.Vyras alkoholio nevartoja visai,mokosi,siekia užsibrėžtų tikslų,ją gerbia.
Ateis ir tavo diena.Šiandien tau baisu,jautiesi apleista,vieniša ir nuskriausta.Bet patikėk-tu tokia stipri,koks dar niekada nebuvo joks vyras.Tu-MOTERIS,ir tu sugebi viską.Tik galbūt dar to nežinai.Bandyk.Ir pamatysi-viskas tau išeis,viskas gausis,nepabijok paprašyt pagalbos ir niekada neprisiimk to,kas tau nepriklauso-gėdos už suaugusį žmogų,kuris pats privalo atsakyti už savo veiksmus.Ir nepadaryk klaidos-nebebrisk į tą pačią upę,net jei tai tave ir viliotų.Sėkmės,mažute,tikiu,kad tau viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Čia matau daugiau lankosi šioje temoje.
Papasakosiu ir aš savo istoriją. Kai susipažinau su vaikinu ( dabar esam kartu 2 metai) jis gėrė kasdien. Kasdien matydavau jį girtą. Na tada automatiškai iškėliau jam ultimatumą - arba mažini gėrimus arba skiriamės. Buvo labai daug pykčių dėl to gėrimo, skyrėmės labai daug kartų, jis taisėsi, atrodė viskas eina geryn, bet bum - ir vėl užeidavo. Vėl skyrybos, vėl pažadai keistis ir t.t. Vis atleisdavau ir tikėdavau. Mane dar laikydavo su juo tai, kad jis rimtai žiūrintis į santykius žmogus yra, ištikimas, nereikia jam visų nuotykių (iki šios draugystės tik ant nerimtų ir teužtaikydavau). Nėra jis agresyvus. Rūpestingas. Praėjo metai, tikrai skiriasi kaip gėrė pradžioj, kaip dabar. Aš tiek buvau pavargusi pradžioj draugystės nuo jo gėrimo, kad kaskart kai jis išeidavo gert, man prasidėdavo isterija. Aš nebegalėjau pakęst, kad ir tporos kartų išėjimo į mėnėsį. Jam didelę įtaką daro draugai, nes visi aplink išgeriantys. Pasiduoda jų pagundai. Na viskas pakenčiama kolkas buvo....galėjau dar gyvent su tuo. Bet visai neseniai supratau, sužinojau, kad vaikinas slapta, man nieko nežinant geria. Ta prasme meluoja, sako, kad esu ten ir ten, darau tą ir tą, o pasirodo jis vėl gėrė su draugais. Jau atrodo viską supranto, kad neverta nuo manęs slėpti, pažadų milijonai, kad daugiau taip ebedarys. Tarėmės, gerai jei jau eini gert, tai bent pasakyk, o nemeluok. Bet štai ir antrą kartą prigavau meluojant, ir dabar kur kas ramiau reagavo, tipo ko čia pyksti ir t.t. o aš jau apie skyrybas galvoju. Tada jau žiauriai įsiutau, pasijutau negerbiama, kad tyčiojasi iš manęs. Nepaisant to gėrimo, viskas tarp mūsų yra gerai. Jis myli mane. Tą žinau, bet trauka buteliui didesnė. Po šio iš manęs pasityčiojimo, nusprendžiau rimtai pagalvot, ar beverta man kankintis su tuo žmogum. Juk sakoma, kad žmogaus nepakeisi. Aš bijau sau gyvenimą susigadint. Bet iš kitos pusės labai jį myliu. Būtų man smūgis po tokio žingsnio. Kaip reiktų viską ištvert ir t.t. Beto ir jis manęs taip lengvai nepaleistų, žinau. Būnų dabar giliam apmastyme, vis svarstau, kad reikia padėti galutinį tašką, kad ir kaip būtų skaudu...
Atsakyti