QUOTE(nora-nati @ 2008 09 17, 23:14)
vakar nesulaukiau jo,sirdis jaute tiksliai kaip laikrodis-grizo ryte 6 valanda su sudauzyta masina.prasiblaives isskubejo i darba pazadedamas sugrizti,taciau po pietu paskambino ,kad negris,nes nenori klausytis pamokslu,nenori jaustis kaltas ir reikia pabut vienam.kada sulauksiu nezinau.esu aisku pasiruosus skirtis,tik nervus tampo nezinomybe.telefonai atjungti nekelia-itariu gal net kita moteri,nes miegot kazkur reikia.prie visu siu bjauriu isgyvenimu sirdyje taip tuscia,tarsi is tikro puses manes nebutu.zinau,kad praeis,bet ateina labai sunkus laikotarpis.
labas vakaras,skaitau ir prisimenu kaip ta pati kazkada isgyvenau..as manau,kad tu stipri ir tik tu pati gali sau padeti sitoje situacijoje.Aisku,pripazinsiu,as pati taippat ilgai kentejau,neklausiau protingu patarimu,visada galvojau ir tikejausi,kad viskas pasikeis,kad bus gerai,ypac po atsiprasymu''daugiau tikrai negersiu,nevartosiu narkotiku,nemusiu taves,naktim nesivalkiosiu....''ir t.t.Jei jau jis sitaip elgiasi,tai patikek tikrai jau geriau nebus,vaikuciu neturit,esi jauna,protinga,neleisk jam saves taip zemint,zeng ta lemtinga,sunkiausia zingsni savo laimes link,sekantys zingsnialiai bus tikrai lengvesni..as jau du kartus esu gyvenime nukentejus,dabar pagalvoju vis,ir netgi save kaltinu,ir nesuvokiu kaip taip galejau gyvent.atrodo,kad tai buvo tik ziaurus sapnas...buk stipri,suprantu,kad tau dabar labai,labai sunku,kaip tu jauties,bet patikek tikrai viskas bus gerai ir busi laiminga,taciau sau tik tu pati gali padet..laikykis
:)va dabar katik paskambino drauge,atvaziuoja pas mane pakalbet,pabego nuo savo zasino,geria be pertraukos,niekur nedirba,nervus eda...nenusileiskim tokiems nieksams,kurie musu negerbia,zemina,eda musu nervus ir sveikata,jie to neverti!!!