Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras geria

Na taip pasiekti tai, kad zmogus pripazintu savo beda reikalauja labai daug pastangu ir laiko doh.gif
O kalbetis su girtu yra apsurdu apsurdas.
Mano taktika tokia kad po kiekvieno pasisedejimo ryte as jam viska isdestau ir po kiekvieno "baliuko" pas mus buna POKALBIS.
Sakyciau, kad kazkoki rezultatai sviecias, tikrai kai kurias isvadas padaro. Ir jau kelis kartus pats pasake, kad einam namo g.gif aisku poto tenka ir man nesupratingus draugus pastatyt i vieta. Bet jau kelis kartu ir pats sugebejo (sakyciau pazanga).
Aisku buvo ir nuslydes... verysad.gif
Jis kazkaip nesugeba pajausti tos ribos, kad isgeri truputi ir uztenka.
Ir dar megsta nu tipo kai jam truksta "dasimust" namie verysad.gif, aisku angsciau budavo, kad jam ir siaip ikalt uzeina noras, bo atseit neuzmigs. Bet jau to lyg atsikratem. Tai po paskutinio "dasimust" pasakiau, kad jei jis taip elgsis ir toliau tai teks namuose panaikint bara.
Aisku svarbiausia kalbeti su juo be jokiu isteriju ir TIK su blaivuteliu. Ir akcentuoti, kad taip elgiuos pirmiausia del jo ir del musu ir del busimos didesnes laimingos seimos. Ir priminti, kad JIS labai to nori.
O Dieve tikiuosi, kad uzteks man jegu ir kantrybes su juo, nes isties jis labai nuostabus zmogutis wub.gif

Linkiu visom mamytem turinciom tokia problema daug isminties ir kantrybes showoff.gif
Atsakyti
Labukas mergaites,reikia pagalbos, turim tokia problema,uosvis siaubingas alkoholikas jau su pavaziavusiu proteliu,gyvena pas senute 80 metu savo mama ir terorizuoja ja.Miega visa diena,o istisa nakti loja kaip suo visokiais zodziais prigeres prie jos duru, jau net kelia ranka pries ja, bijau kad neatsitiktu kokia baisi nelaime,nezinom nei ka daryti,i kokia istaiga krieptis kad ta parazita kur uzdarytu,gal zinot gal yra kokiu istaigu Kaune kur galima su tokiais susidorot.
Atsakyti
Kol nieko nepadarė, nieko ir jūs nepadarysit. Deja, taip jau yra. Žmogaus niekas neuždarys vien dėl to, kad jis gali kažką padaryt, o nieko dar nepadarė. Jei kelia ranką prieš ją, galima kviest policiją. Arba teismo keliu jį iškeldint iš namo, jei namas ne jo nuosavybė. O uždaryt niekur neuždarysit schmoll.gif
Atsakyti
sveikos paneles, smagu cia lankytis, nes visos labai draugiskos, visada pades, patars, bedoje nepaliks...
kas geriau supras jei ne moteris-moteri smile.gif
taigi... esu jauna mamyte, tiesiog pasimeciau ir nebezinau ka daryti, bijau ka ir imtis, kad paskui netektu graustis naguciu. bet zinau tik viena kad kuo daraisi vyresnis, tuo protingesnis ir labiau apmastai savo veiksmus, maziau darai klaidu. viliuosi gal atsiras kas gales patarti, bent atvesti ant to tiesaus kelio ir mane blush2.gif
esu du metus istekejusi, bet jau po pirmu metu santuokos pamaciau, kad vyrui darausi nuobodi, o jam vaikas nuo pat pirmu dienu nei rupejo nei padejo man juo rupintis... taip atvargau metus, prasidejo pykciai, barniai, vyro neistikimybes, lakstymai, gerimai, nenorejau visko taip imti ir mesti, nes jauciausi ir pati siek tiek kalta, kad visa saVE ATIDAVIAU VAIKUI... maziau demesio gal skyriau vyrui, neisiskyriau . po viso sio apmastymo meginau pasikeisti pati... kas gavosi/? laukiuos antrojo leliuko, po tos zinios vyras liepe darytis aborta, delsiau mastydama gal apsigalvos...atejo penktas menuo, o jis duoda man pinigus darytis isvalymui... siaubas galvoju... geriau issiskirsiu, bet mazo zmogucio tikrai nezudysiu, kuo jis kalras, juo labiau jau jis didelis kudikelis blink.gif
tada prasidejo pykcviai, barniai, manes uzgauliojimaI... KENTEJAU vel masciau apie skirybas, nes pagalvojau jei jis nepasikeite, tai ir nebepasikeis, o kam save kankinti juolab dukryte matydavo visus musu barniu...
viskas taip ir tesias... aprimsta... vel pradeda lakstyti, gerti, buti neistikimas, viska slepia nuo manes, bet kantrybe pas mane nzn gelezine, paverkiu ir vel pirmyn. buna dienu kai jis na LEDAS koks geras, mielas bet dauguma dienu buna net nekalba izeidineja... bijau jau 1.5 metu kai bijau daruyti kazkokias isvadas, todel ir laukiu vis kazkokio prasviesejimo... vyrui su mumis eiti kazkur nesinori pats sako man neidomu, as jam db stora, negrazi... tai ir eina visada vienas, sau leidzia labai daug, dar skaudu ir del izeidinejimu ju k regis nieko nesakius nepadarius gauti replika valkata, t.t. skaudu nestuke.gif nebezinau nei ka daryti ar jam parodyti, kad esu moterias ir galiu isiversti be jo ir iseiti... ar... >?bet jis tada liks laisvas paukstis o man du vaikai cia ne juokas
Atsakyti
vilte, o dabar jis ne laisvas? ar dabar tu ne viena su dviem vaikais?

maniškis tai pas mergas nelakste, buvo neištikimas man tik su Bonke Butelkaite, kaip aš juokavau, oraliniu su ja kasdien užsiiminėjo biggrin.gif Dabar save kaltinu tik už tai, kad taip ilgai delsiau, žymiai anksčiau reikėjo pabėgt
Atsakyti
na istikruju taip viena bunu visada su vaikais tiek, kad jis padeda finansiskai man pati naslaite esu nera kur detis is niekur negaunu pinigeliu varganus 500lt kas men
Atsakyti
QUOTE(inghaar @ 2007 08 18, 14:01)
SPRENDIMAS:
Mylek zmogu nereikalaudama is jo nieko ir gausi is jo tapati. Jei jis geria, tegul, su sypsena ir be jokios ironijos ir tik su meile parodyk kad jis yra seimos galwa o ne tu. jis cia uz visus atsakingiausias ir svarbiausias asmuo. kad be jo rimtu blaiviu sprendimu jus nepajegios niekam. zaiskite ant to kad seimoje jis jaustusi svarbus asmuo, o uztai pajutes meile ir siluma grazins jums ja. vienos priklausomybes iveikiamos sukuriant naujas. Sukurkite jam priklausomybe nuo seimos, tokia miela jaukia ir kuriai atsispirti neimanoma smile.gif

Taip ir daro dauguma žmonų mirksiukas.gif ,tik ar padeda g.gif
Dar kitos slaugo ligonį , stato lašines, perka vaistus, ar valerijono buteliukus pagiriom, vaje koks vargšiukas.
Kas keisčiausia užlipa dauguma ant to pačio grėblio-gėrė tėvas , geria vyras...
Vaikai paklaikusiom akytėm, spiegia girtą pamačius ,tada muša tėvas motiną už vaikų spiegimą...Bėkit keturiom nuo tokio vyro
, niekas jam nepadės nei meilė, nei kodavimas, nei reabiliacija.Kartais sustoja
tik dugną pasiekę.Kai būna pragertos kepenys .

Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2008 08 17, 20:06)
na istikruju taip viena bunu visada su vaikais tiek, kad jis padeda finansiskai man pati naslaite esu nera kur detis is niekur negaunu pinigeliu varganus 500lt kas men

Alimentus galima prisiteisti, vėliau darbą geresnį susirast... Bus sunku, tikrai sunku. Bet tikrai geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
nestuke.gif dar menesiukas liko iki perejimo man, sakau bus vaikui vyro pavarde bus lengviau elementus prisiteisti o is kur jus semetes tos kantrybes? juk sunku vienai su vaiku
Atsakyti
Mielos mergaitės, esu ištekėjusi už alkoholiko jau 22 metai. Kai tekėjau, taip pat, kaip ir jūs, tikėjausi, kad mylės, manęs klausys ir negers. Iš karčios patirties galiu pasakyti, kad tai buvo utopija. Vienas po kito gimė trys vaikai. O jis vis gėrė. Buvo ir įžeidinėjimų, ir nepagarbos, ir atsiprašymų po to. Ir daug daug mano ašarų. Gąsdinau, kad skirsiuos. Bet vis nesiryždavau. O metai bėgo... Čia skaičiau, kad kažkuri rašėt, jog kai prasidės vyrui ligos - nebegers. Netiesa. Potraukis alkoholiui yra stipresnis už baimę mirti. Mano vyrui prasidėjo ligos - nuo gėrimo pradėjo streikuoti kasa. Po pirmo priepuolio gydytojai
gelbėjo nuo mirties, buvo prasidėjusi kasos nekrozė (audinių apmirimas). Šiaip ne taip "atpumpavo". Dvi savaites negalėjo valgyti pro burną, maitinamas buvo per zondą, pravestą per nosį. Tada vyras prisikentėjo ir dievagojosi, kad daugiau nebegers. Taip, negėrė 2 mėn. Kai pagerėjo, vėl pradėjo gerti. Ir taip ligoninėje jis su tokiais priepuoliais gulėjo dar 2 kartus. Gydytojai įspėjo, kad jei gers - negyvens.Tris kartus gydėsi priklausomybės centre nuo alkoholizmo. Ir kas iš to. Vis tiek geria. Nebijo net mirties. Anksčiau gerdavo per savaitę 4-5 dienas. Dabar po paskutinio gulėjimo ligoninėje praėjo tik 2 savaitės ir jis vėl pradėjo gerti. Dabar be perstojo geria jau antra savaitė. Tai, va. Džiaugiuosi tik, kad turiu tris puikius vaikus. Tačiau bijau, kad priklausomybė alkoholiui gali būti paveldima. Mėgsta išgerti ir vienas mano sūnų. Dabar tik gailiuosi, kad neišsiskyriau, kai dar buvau jauna ir kai dar galėjau sukurti kitą šeimą. Dabar bijau, kad per vėlu. Nekentėkit, mergaitės. Nedarykit mano klaidų. Esat jaunos ir tikrai dar sukursit naujas šeimas. Ir būsit tikrai laimingos. O dėl vaikų nesiaukokit. Vaikai tokioj šeimos tikrai nelaimingi.
Atsakyti
Šventi žodžiai, ką ir bepridurti. Blogiausia, kad daugelis linkusios mokytis iš savų, o ne iš svetimų klaidų. Gyvenimą renkamės pačios. O kodėl vaikams tokį pakišame? Juk jie neturi galimybės pasirinkti...
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2008 08 17, 14:58)
Labukas mergaites,reikia pagalbos, turim tokia problema,uosvis siaubingas alkoholikas jau su pavaziavusiu proteliu,gyvena pas senute 80 metu savo mama ir terorizuoja ja.Miega visa diena,o istisa nakti loja kaip suo visokiais zodziais prigeres prie jos duru, jau net kelia ranka pries ja, bijau kad neatsitiktu kokia baisi nelaime,nezinom nei ka daryti,i kokia istaiga krieptis kad ta parazita kur uzdarytu,gal zinot gal yra kokiu istaigu Kaune kur galima su tokiais susidorot.

Na isties kol jis nieko nepadare tai jo niekas pries jo valia niekur neuzdarys. Yra kitas budas. Teismas. Manau butu visai nesudetinga. Na zinoma jei tie namai prinkauso jo mamai. Buvau priversta tuo pasidometi pas advokatus. Tai yra skiriamas valstybes finasuojamas advokatas ir jis viska sutvarko. Nuo 18 metu vaikus galima laisvai iskraustyti per teisma, jei jie nepadeda ir juo labiau kenkia. Siulyciau tuo pasidometi. mirksiukas.gif
Atsakyti