Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(wanilla69 @ 2012 11 23, 00:21)
Gal kas gali Mexicano kontaktus duoti? buciau labai dekinga  4u.gif

Cia musu muzikantu, kur Egidijus is Mexicano grojo kontaktai: 863168809 (grojo dviese) , na o jei nori ju visu (3 ar 4 man rodos jie ten groja), turi skambinti ir klausti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta82 @ 2012 11 23, 12:05)
Cia musu muzikantu, kur Egidijus is Mexicano grojo kontaktai: 863168809 (grojo dviese) , na o jei nori ju visu (3 ar 4 man rodos jie ten groja), turi skambinti ir klausti  4u.gif  4u.gif

aciu wink.gif reikes bandyti skambinti, kiek radau internete, tai lyg buna 2 is grupes smile.gif ir dar jei ne paslaptis kiek jus mokejote? g.gif
Atsakyti
Kaip ir zadejau gavau to Aleksandro is Kibinines vizitine, 4u.gif jis taip pat turi puslapiuka facebook'e. Ten daug visko bigsmile.gif gaudykit http://www.facebook....332848760127778
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2012 11 23, 17:12)
aciu wink.gif reikes bandyti skambinti, kiek radau internete, tai lyg buna 2 is grupes  smile.gif ir dar jei ne paslaptis kiek jus mokejote?  g.gif

man rodos 3000lt uz 2 dienas, bet tiksliai reiktu pasiziureti vestuviu islaidu sasiuvinelyje 4u.gif
Atsakyti
Gera vakara, nekarta teko skaitinėti šitą forumą ir pagaliau nusprendžiau užsiregistruoti ir iškart noriu Jūsų pagalbos smile.gif Planuojam su drauge vestuves šį pavasarį ir vargstam su muzikantais gal kam teko susidurti su muzikantais Gintaru ir Ričardu iš Vievio arba grupe "Slėnis" iš Druskininkų, labao pagelbėtumėte. Jeigu žinote gerų muzikantų iki 2000, kurie tikrai groja ir praveda vestuves ir gali groti ilgiau nei 8 val jeigu reikia tai labai prašau pasidalinti. Dėkoju už Jūsų pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ricarduit @ 2012 11 27, 23:21)
Gera vakara, nekarta teko skaitinėti šitą forumą ir pagaliau nusprendžiau užsiregistruoti ir iškart noriu Jūsų pagalbos smile.gif  Planuojam su drauge vestuves šį pavasarį ir vargstam su muzikantais gal kam teko susidurti su muzikantais Gintaru ir Ričardu iš Vievio arba grupe "Slėnis" iš Druskininkų, labao pagelbėtumėte. Jeigu žinote gerų muzikantų iki 2000, kurie tikrai groja ir praveda vestuves ir gali groti ilgiau nei 8 val jeigu reikia tai labai prašau pasidalinti. Dėkoju už Jūsų pagalba smile.gif

Aš jau kelis kartus buvau baliuose kur grojo grupė Holas. Ir kiekvieną kartą esu patenkinta jų programos vedimu, kulturingumu, balsais. Todėl galiu rekomenduoti. Jų telefonas (687) 15 980
Atsakyti
Rugsėjį atšventėme vestuvių dešimtmetį. wub.gif Dabar galiu pasakyti, kad šventė buvo tokia apie kokią ir svajojau, rezultatai su kaupu. thumbup.gif
Prieš 10 metų likau nusivylusi mūsų vestuvėmis, o antrą dieną praverkiau dėl sugriuvusios šventės. Ir tada pasakiau, kad dar bus mano diena ir tokia šventė kokios aš noriu. Tikriausiai tai paskatino atšvęsti rožines vestuves. O kokia bus vakaro atmosfera ir sukurta nuotaika labiausiai priklauso ne tiek nuo vietos, kiek nuo vakaro vedėjo. Šį kartą viskas buvo geriau nei pasakoje ir už tai esu dėkinga vakaro vedėjui Mantui Karpovičiui ir jo kolegai DJ. Radau jį visai atsitiktinai SM pagal atsiliepimus ir be galo džiaugiuosi. Puikus žmogus, paprastai bendraujantis, jaučiantis žmones ir valdantis minią jai pačiai to nejaučiant. biggrin.gif Jo balsas, nuostabios ir jausmingos dainos suvirpino kiekvieno širdį. Svečiai sakė pasijutę kaip gyvo garso koncerte. wub.gif Linksmybėms nebuvo galo į kurias įsitraukė patys svečiai net neraginami. Viskas iki pat smulkmenų buvo suorganizuota ir atlikta profesionaliai. Net apšvietimas (kurio iš pradžių nebuvau linkusi sureikšminti) davė tiek daug, kad kitą dieną salė atrodė nykiai tuščia ir svečiams trūko Manto. doh.gif Patys kaprizingiausi svečiai negailėjo pagyrų, sakė: "nerealiai - 10 balų!" thumbup.gif Iki šiol dar nenutyla kalbos apie jaukią, jausmingą ir labai linksmą šventę rolleyes.gif
Ačiū, Mantai 4u.gif aciuks.gif Reiks pakartot laugh.gif (svečiai reikalauja).
Atsakyti
Galiu parekomenduoti šitą grupę: http://www.didysisve...tai-106680.html

Labai šaunūs vyrukai smile.gif Smagu tai, kad groja labai įvairią muziką, ne tik lietuvių, bet ir rusų, anglų kalbom. Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pažįstate muzikantą, kuris groja saksofonu? Nebūtinai profesionalas mirksiukas.gif Reikia vienam iš Vilniaus restoranų. Labai lauksiu info į až bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas gali parekomenduoti gerus muzikantus kurie veda rusu ir lenku kalba, jau visai pasimeciau.

Nes kiek esu maciusi muzikantu dar ne vienas nepatiko, dauguma arba megsta isgerti arba nemoka vesti ir dainuoti:(

Issanksto dekoju:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rande: 05 gruodžio 2012 - 20:59
Sveiki, gal pas ka nors buvo Katažina Nemycko?
kokia kaina orentaciniai buvo?
Atsakyti
QUOTE(rande @ 2012 12 11, 15:09)
Sveiki, gal pas ka nors buvo Katažina Nemycko?
kokia kaina orentaciniai buvo?

Jos kaina dar iki "sloves valandos" su grupes buvo virs 4000Lt. manau dabar turetu but daugiau smile.gif
Atsakyti