Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(@spindule@ @ 2012 11 14, 22:08)

@spindule@, 14 Lap 2012 - 22:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveikos merginos....
esu giliai paskendusi mastyme.. ir nezinau jau ka daryt verysad.gif
gal kas gali parekomenduoti gerus ir linksmus muzikantus klaipedos apskrity??? Nes nebus pirsliu tai reikia kad ir pravestu vakara biski..
viska isnarniau ir nenusprendziu niekaip g.gif  schmoll.gif

Sveikos merginos....
gal kas gali parekomenduoti gerus ir linksmus muzikantus klaipedos apskrity??? Nes nebus pirsliu tai reikia kad ir pravestu vakara biski..

Žemaitijoj tiek gerų grupių yra, kad net pavydu.. tikrai yra iš ko rinktis.. buvau vestuvėse kur grupė atrodo "Koveris" grojo, tai labai patiko vedimas.. Grupės: Ilex, X-band, Tequila ar Tabasco... tik ir vardink smile.gif Tiesa, pastarosios tik groja, bet groja gerą muziką!
Atsakyti
QUOTE(@spindule@ @ 2012 11 14, 21:08)

@spindule@, 14 Lap 2012 - 21:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

@spindule@, 14 Lap 2012 - 21:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveikos merginos....

Sveikos merginos....

Pas mus grojo grupe 'Siurprizas' is Kedainiu, jie vazineja po visa Lietuva. Labai daug visko prisiruose, linksmai veda, dainininko balsas nuostabus thumbup.gif O galiausiai groja kol yra sokanciu thumbup.gif pas mus vyresnieji isiskirste apie 1 ryto, tai pavirto sokiu sale i diskoteka ir grojo iki 5 ryto (kol buvo sokanciu) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@lmute @ 2012 11 15, 01:28)

@lmute, 15 Lap 2012 - 01:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

@lmute, 15 Lap 2012 - 01:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Žemaitijoj tiek gerų grupių yra, kad net pavydu.. tikrai yra iš ko rinktis.. buvau vestuvėse kur grupė atrodo "Koveris" grojo, tai labai patiko vedimas.. Grupės: Ilex, X-band, Tequila ar Tabasco... tik ir vardink smile.gif Tiesa, pastarosios tik groja, bet groja gerą muziką!

Dar galiu prideti grupes: Trys apelsinai ir superiniai Old city band!!! thumbup.gif Pati nuosirdziai rekomenduoju Tequila, nes grojo musu vestuvese, nebuvo prie ko prikibti, labai lankstus, grojo tiek angliskai tiek lietuvsikai, patys viska susijunge atvyke, jokiu problemu! Profesionalai zodziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@spindule@ @ 2012 11 14, 22:08)

Sveikos merginos....

Sveikos merginos....

o kodel is Klaipedos turi buti muzikantai? taigi jie vaziuoja po visa Lietuva. labai gerus atsiliepimus girdejau apie dvynius
Atsakyti
QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 10 04, 20:10)

jaunoji2010, 04 Spa 2011 - 20:10, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

jaunoji2010, 04 Spa 2011 - 20:10, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

matosi-  arteja ziema uzsakymu mazeja,reklamos daugeja ,kiek zmoniu tiek nuomoniu gerai kad bent kas trecioj  zinutej isgirstam nauja varda,o tai tikrai padeda apsisprest ir daugiau pasikuist google siekiant suzinosi ka nors daugiau nei trys grupes minimos musu forume

matosi-  arteja ziema uzsakymu mazeja,reklamos daugeja ,kiek zmoniu tiek nuomoniu gerai kad bent kas trecioj  zinutej isgirstam nauja varda,o tai tikrai padeda apsisprest ir daugiau pasikuist google siekiant suzinosi ka nors daugiau nei trys grupes minimos musu forume

--------------------------
Mergos radau! Yra toks grazutis Aleksandras, blush2.gif dainuoja Karaliskoj kibininej. Balsas nerealus, dainuoja visom kalbom! Mes su mergom jau trys kartus i jo pasirodyma buvom nuvaziavusios. Su kitais ten dainuojanciais net nera ka lygint..
Jam isvis vieta estradoj, supeeer 4u.gif
Atsakyti
SVeikos:) darbavaus:)
nu nezinau, manau dvyniai daug ima.. radau vienus. ir drauge vestuvese buvo ir sake super buvo. nusisamdziau grupe kolegos is klaipedos. ir susitikus buvau, labai patiko:) tikiuos viskas gerai bus... o dar kiek reikia... nes tik ivedus cia laika kada vestuves pati pamaciau kad nedaug liko, o kaip ir nieko neturiu:) net suknes:D
Atsakyti
O Aleksandras tai čia vienas daininkas? Nes yra dar vienad daininkas Aleksandras tik su grupe jis irgi dainuoja kibininėj... o yra ir kitas Aleksadras kuris irgi dainuoja kibininėj biggrin.gif Jei čia tas kitas Aleksandras (be grupės) tai irgi girdėjau iš pažįstamų labai gerų atsiliepimų smile.gif mano dienai jis užimtas sad.gif

QUOTE(mantuke88 @ 2012 11 19, 08:24)

mantuke88, 19 Lap 2012 - 08:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

mantuke88, 19 Lap 2012 - 08:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Mergos radau! Yra toks grazutis Aleksandras,  blush2.gif  dainuoja Karaliskoj kibininej. Balsas nerealus, dainuoja visom kalbom! Mes su mergom jau trys kartus i jo pasirodyma buvom nuvaziavusios. Su kitais ten dainuojanciais net nera ka lygint..
Jam isvis vieta estradoj, supeeer  4u.gif

Mergos radau! Yra toks grazutis Aleksandras,  blush2.gif  dainuoja Karaliskoj kibininej. Balsas nerealus, dainuoja visom kalbom! Mes su mergom jau trys kartus i jo pasirodyma buvom nuvaziavusios. Su kitais ten dainuojanciais net nera ka lygint..
Jam isvis vieta estradoj, supeeer  4u.gif

Atsakyti
Sveikos,
Aleksandras ir grupė "Chemija". Galite pažiūrėti juos www.muzikantai.lt 4u.gif

Gruodžio 1 dieną, 20 val. jie koncertuos Senojoje Karališkoje kibininėje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olenka: 19 lapkričio 2012 - 22:45
As snekejau apie ta Aleksandra kuris vienas dainuoja lotuliukas.gif Vat gaila vizitines nepasiemiau. Na nieko, mes su panom si setadieni vistiek i jo koncertuka planavom eiti, tai as viska susizinosiu ir parasysiu. thumbup.gif
O del tos chemijos, na ka as zinau... Girdejau bet kazkokiu gyliu ispudziu nepaliko. rolleyes.gif Na bet cia mano nuomone.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Esu naujokė šiame forume, nors, iškilus kokiems klausimams, ir anksčiau dažnai pirmiausiai perskaitydavau, ką mano supermamos smile.gif

Šiuo metu planuoju vestuves ir domiuosi muzikantais. Gal kuri esate girdėjusi/susidūrusi su grupe "Demo" iš Kauno?
Atsakyti
QUOTE(xingutex @ 2012 10 08, 18:50)

xingutex, 08 Spa 2012 - 18:50, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

xingutex, 08 Spa 2012 - 18:50, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O gal kas apie grupe "EGO" kokiu atsiliepimu? smile.gif jaunas vaikinukas su pusamziu vyru groja smile.gif

O gal kas apie grupe "EGO" kokiu atsiliepimu? smile.gif jaunas vaikinukas su pusamziu vyru groja smile.gif

Pas mus grojo vestuvese sie muzikantai vestuvese .Labai labai geri muzikantai thumbup.gif Tiek mes, tiek sveciai likome labai patenkinti. Egidijus (tas jaunesnis) yra is grupes ''MEXICANO''. Jie ir pravede visa vakara, nes pirsliu neturejome, buvo tik liudininkai. Balsai tikrai nuostabus, kulturingi, bet beda ta, kad sunku juos gauti, reikia anksti uzsisakyti.Draugai skambino jiems del rugpjucio 3d. tai jau sake buvo uzsakyti seniai schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas gali Mexicano kontaktus duoti? buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti