Noreciau pasiteirauti atsiliepimu apie grupes X Band ir Soft Rain, gal kam teko susidurti?

dekui, jau pamaciau pas juos puslapyje, kad jie uzimti mano dienai

Kiek žinau ir aš, kad ILEX pasikeitė į XBand, o šitą Jūsų parodyta ILEX matyt dar viena yra 

QUOTE(pupkis @ 2012 11 08, 17:34)
QUOTE(pupkis @ 2012 11 08, 17:34)
Kažkada buvo tik Ilex, bet kiek žinau, neseniai persitvarkė grupė ir pagrindas jos išėjo į x-band'us, o prie Ilex prisijungė nauji nariai. Kažkas tokio, jei mano žinios geros

QUOTE(dkny_777 @ 2012 02 28, 12:28)
Merginos, reikia pagalbos del muzikantu, nes jau apima panika, vien paziurejus i pasiula, gal dar nezinau kur ieskoti...
Ar kas nors zinote ka nors (turejote savo vestuvese ar matete kitu vestuvese), kas galetu pravesti vakara elegantiskai/skoningai, bet nenuobodziai, t.y. be uzstales sliageriu, zaidimu ir panasiu tu "tradiciniu" dalyku, nes pas mus nebus "tradiciju"? T.y. turetu kazkokia programa, bet ne ta "tradicine", nes vestuves bus tiesiog vakariene restorane. Is kitos puses, aisku, kad vien dziazo ar smuiko irgi nereikia, nes tai bus nuobodu, zodziu turbut per daug noriu...

Sveiki, musu vestuves irgi nebuvo labai tradicines, daugiau elegantiskos, rafinuotos ir ieskojom kokybiskos muzikos. Radome grupe, kuri tikrai nenuvyle- pagrojo ir lietuviskai ir angliskai, atsiveze visa technika, pagrojo fona, jei reikejo pagal programa. Aisku vedejo ar pirslio reikia atskirai, nes vestuviu jie neveda. Rekomenduoju grupe Tequila, tik del datos reikia derinti is anksto mat patys aktyviai koncertuoja zemaitijoje. Pas mus atvyko net i Trakus!

Labas, as naujoke
sveikinu visas su buvusiom ir artejanciom vestuvem
ir noriu pasikonsultuoti, parekomenduokite muzikantus arciau klaipedos, uz priimtina kaina

Man atrodo grupė SING yra iš Klaipėdos - man jie labai patiko, tačiau jie patys neveda vestuvių, dar samdo vedėją, todėl man netinka, nes per brangu išeitų ir aš dar plius iš Vilniaus