Jūs tikrai manote, kad aš važinėjau 4 metų vaikui skirtais dviračiais? Kas per klausimas?
Mano vaikas jais taip pat nevažinėjo - mes vieną dviratį vaikui perkame, o ne penkis.
Tai jūs jei nematėte,
jūsų vaikas (paryškinau, kad šį kartą būtų aiškiau), nebandė, ir jūs to nežinote kaip važiuoja kiti (nebūtinai
visi kiti ) kuom remiantis kažką įrodinėjate.
Vienok mes pasivaikščiojome po parduotuves ir pamatėme kas ten siūloma. Pasiūla labai nuvylė (dauguma dviratukų labai nekokybiški, jei ir kokybiškesni, tai labai sunkūs), ir būtent tai pastūmėjo mus į internetą, gero ir lengvo vaikiško dviratuko paieškas ir tikrai gero dviratuko pirkimą.
Vėlgi klausimas, kokios kompetencijos, kvalifikacijos paremta kažkur pasivaikčiojus (gal Maximoje, nes ji irgi parduotuvė, tar Itališkų Dino dviratukų, kuriuos nusikaltimas vadinti dviračiai, o ne žaislais su nei viena dviratine detale) teigiama, kad visi likę nekokybiški arba kokybiški ir sunkūs. Gal tai teigiate tik žiūrėdami į kainą, o gal pakilnojus su kaire ir dešine ranka ir vidurkį išvedus.
Prašau sukonkretinkite tokias lakias frazes "geras", "kokybiškas", "lengvas" (kaip pūkelis ar butelis šampano
) ir kas paremkite kokiais kitais ne tokiai mėgėjiškais būdvardžiais, kurie tiksliai apibūdintų jūsų išsireiškimus, o ne tik labai paviršutiniškai bandytų sužavėti kitus skaitytojus.
Jei nori, tai dviratukas sukomplektuojamas su purvasargiais.
Ir kiek jis jau sveria su purvasargiais?
O kokių jums komentarų reikia iš techninės pusės? Viskas ten top notch iš techninės pusės.
7005 aliuminio rėmas, kokybiški maži, o ne iš suaugusių permesti V stabdžiai, metalinės stabdžių rankenėlės specialiai sumažintos ir tinkančios mažoms vaiko rankoms, stabdžiai veikia labai lengvai ir tiksliai, dviratis rieda labai lengvai. Na, tai tarsi paimtas normalus kokybiškas suaugusių dviratis ir sumažintas iki vaikiško dydžio. Nežinau ką jums čia dar komentuoti, klauskite - pasakysiu.
Ten kaip matau truputi bandėte paversti jų puslapyje šiek tiek aprašytus bendrinius šio modelio skirtumus, tačiau gal ne viską suprantate. Ką reiškia 7005 rėmo aliuminis, apie V-stabdžius ten nerašė tai tikėtina suklydote, nes jie tai tikrai neturi jokio rekšmės vaikiškiems ar suaugusiems dviračiama, rankenėlės taip - vaikiškos yra arčiau kad vaiko ranka dasiektų, pas ši dviratuką jos gal dar kiek arčiau, tačiau čia tik rankenėlių forma, nieko stebuklingo, iš to artumo jau ir kiti techniniai dalykai, kaip stabdžių sureguliavimas, jų realus stabdymas. Jau ką buvau rašęs anksčiau vaikui sustoti su mažo vaiko reakcija veiksmo-atoveiksmio refleksais tikria lengviau pedalais atgal, spontaniškai, nei su rankomis pausti rankenėles. Aišku čia jau tas stebuklingas svoris, kurio tokio reikšmingo skirtuma žiūrėdamas į ta "stebuklą" aš nematau. Jei jis buvo svertas toks kaip nuotraukoje (pas gamintoją), tai vien dėl tokių vikrubntasu kai 7005 aliuminio naudojimo, stipinų suretinimo, galinės stebulės be stabdžio naudojimas visiškai niekinis lieka ir svorio atžvilgiu.
Aišku svoris brangus dalykas dviračiuose ypač aukšto lygio, tačiau čia jau per "немогу" bandymas nors kokį išskirtinumą sukurti, ir to rezultatas nėra jau toks įspudingas.
Kurį normalų vaikišką dviratį jūs matote, ne kaip sumažintą suagusių dviratį, juk juose netgi tos pačios dviračių dalys (daugelis net nesumažintų
)
http://www.bikko.lt/...n-cars-16-2014/ ir priedo su 90% vaikų patinkančiais priedais, kurie tikrai nesunkiai nusiima, jei tokioms mamoms kaip jūs nepatinka
O jums išleidus tokią ar panašią suma irgi tikriausiai nesmagu pripažinti, kad gal ir persistengta kažkokios stebuklo beiškant
Dviratis jau išrastas
toliau tik fizika ir marketingas.
P.S. O toks rėmas patogus jūsų vaikui? Ar atstumas tarp vairo ir sėdynės irgi patogus? Kažkaip jų nuotraukose dažnu atveju matau, kad vaikai jau tokie peraugę tuos dviračiu pagal rato dydį naudoja, tai čia ryšium su mano ankstesniais klausimais tikėtina.