net idomu pasidare, kas toj eilej stovi, jei daugelis 'sedi ir laukia' ?! na bet kaip kam patogiau
QUOTE(whitey @ 2012 07 30, 22:47)
net idomu pasidare, kas toj eilej stovi, jei daugelis 'sedi ir laukia' ?! na bet kaip kam patogiau
stovejom eileje... i Paryziu, 2011 m. lapkricio men.... nieko nenutiko, tilpom i lektuva
QUOTE(whitey @ 2012 07 30, 23:47)
as stoviu, ir stengiuos but prie pirmuju man tiesiog nepatinka laukt nezinia ko, nepatinka trintis ant tu suolu - ir kai tik pradeda leist i lektuva - ir einu, megstu sedet prie lango (net jei skrendu viena), megstu sedet priekyje lektuvo - todel man nesunku atsistot i eile vienai pirmuju ir praeit, o kai skrendu su vaiku ar vaikais - tuo labiau
QUOTE(Kriiste @ 2012 07 31, 07:10)
as stoviu, ir stengiuos but prie pirmuju man tiesiog nepatinka laukt nezinia ko, nepatinka trintis ant tu suolu - ir kai tik pradeda leist i lektuva - ir einu, megstu sedet prie lango (net jei skrendu viena), megstu sedet priekyje lektuvo - todel man nesunku atsistot i eile vienai pirmuju ir praeit, o kai skrendu su vaiku ar vaikais - tuo labiau
visiskai teisingai - ir prie lango, ir lektuvo priekyje patinka, ir su vaiku dazniausiai skrendu ir nieko baisaus pastoveti eiles pradzioje
QUOTE(Kriiste @ 2012 07 31, 08:10)
man tiesiog nepatinka laukt nezinia ko, nepatinka trintis ant tu suolu - ir kai tik pradeda leist i lektuva - ir einu, megstu sedet prie lango (net jei skrendu viena), megstu sedet priekyje lektuvo - todel man nesunku atsistot i eile vienai pirmuju ir praeit, o kai skrendu su vaiku ar vaikais - tuo labiau
Kaip suprast-laukt nezinia ko? Ir kodel trintis ant suolu? Kokiu suolu? Cia gal nebent Kaune suolai, nesu buvus Kaune, o Vilniuj atsisedu sau ramiai, atsiverciu zurnala, isgeriu dar ramiai kavos, nes man, pvz., nepatinka stoveti paskui eileje ant laiptuku laukiant kol atsidarys durys ir prades leisti i lektuva. As jau geriau ta laika pasedesiu, paskaitysiu ir kavos atsigersiu. Vietos juk lektuve visiems uzteks, o paskutinius pora kartu ilipus vienai paskutiniuju tai isvis pasodino i pirma eile kur rezervuotos vietos, matyt, ju niekas nebuvo nusipirkes, tai sako-seskites cia, nesigruskit i ta lektuvo viduri
Bet labai puikiai suprantu mamytes ir tevelius su vaikais, tokiu atveju as turbut irgi bandyciau i lektuva ilipti viena pirmuju
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 07 31, 10:35)
Kaip suprast-laukt nezinia ko? Ir kodel trintis ant suolu? Kokiu suolu? Cia gal nebent Kaune suolai, nesu buvus Kaune, o Vilniuj atsisedu sau ramiai, atsiverciu zurnala, isgeriu dar ramiai kavos, nes man, pvz., nepatinka stoveti paskui eileje ant laiptuku laukiant kol atsidarys durys ir prades leisti i lektuva. As jau geriau ta laika pasedesiu, paskaitysiu ir kavos atsigersiu. Vietos juk lektuve visiems uzteks, o paskutinius pora kartu ilipus vienai paskutiniuju tai isvis pasodino i pirma eile kur rezervuotos vietos, matyt, ju niekas nebuvo nusipirkes, tai sako-seskites cia, nesigruskit i ta lektuvo viduri
Bet labai puikiai suprantu mamytes ir tevelius su vaikais, tokiu atveju as turbut irgi bandyciau i lektuva ilipti viena pirmuju
kiekvienam savo, sedet be tikslo nemegstu - noris atsistot, o ir visa skrydi reik sedet, tad koks skirtumas kur stovet - eileje ar siap bile kur. Grustis nesigrudu, begt nebegu - bet man patogiau ilipt i lektuva vienai pirmuju - ar cia blogai? nusikaltimas? blogu manieru demosntravimas
Skubiai prireikė info
Gal pamenate per kur skrendat dasideda papildomi mokesčiai.
Iš Rygos - 10EUR
o dar ?
kažkas ten su Barselona buvo
Iš Rygos - 10EUR
o dar ?
kiek teko skristi (na nedaug, kokių 10 kartų su vaiku) bet nebuvo nei karto, kad liptume į lėktuvą paskutiniai su vaikais visi atsistodavo eilės prieky. Aišku, jei sedėčiau ant suolo, tai tikrai neaišku, nei kur atsisėstume su vaiku nei kaip bet visi kažkaip praleidžia, ir bėgioti nematau niekada reikalo. Bet jei skrisčiau viena, tai kaip išeitų atsistoti į eilę taip ir būtų gerai, juk keleivių nebus daugiau nei sėdimų vietų
QUOTE(Garmina @ 2012 07 31, 10:00)
Skubiai prireikė info
Iš Rygos - 10EUR
o dar ?
Iš Rygos - 10EUR
o dar ?
I daugeli Ispanijos miestu prisidejo mokesciai, jei bilietus pirkot po liepos kazkurios dienos, tie mokesciai jau iskart iskaiciuoti i bilieto kaina.
mokesciai
QUOTE(Caca* @ 2012 07 31, 11:05)
I daugeli Ispanijos miestu prisidejo mokesciai, jei bilietus pirkot po liepos kazkurios dienos, tie mokesciai jau iskart iskaiciuoti i bilieto kaina.
mokesciai
mokesciai
ačiū
ruošiuosi pirkt dabar
tai jei įskaičiuota- ok
ieškau paslėptų, kaip Riga
QUOTE(Kriiste @ 2012 07 31, 10:58)
kiekvienam savo, sedet be tikslo nemegstu - noris atsistot, o ir visa skrydi reik sedet, tad koks skirtumas kur stovet - eileje ar siap bile kur. Grustis nesigrudu, begt nebegu - bet man patogiau ilipt i lektuva vienai pirmuju - ar cia blogai? nusikaltimas? blogu manieru demosntravimas
O ar as kaltinu ka nors? Kam ieskot kaltinimu jei ju nebuvo? Tiesiog man, pvz., sedejimas nera betikslis, as,pvz., ir knyga paskaitau, ir el.pasta pasitikrinu, kartais kavos isgeriu. O va stovejimas eileje pries vartus dar net neprasidejus laipinimui , o paskui dar stovejimas ir laukimas ant laiptu man yra grynas laiko gaisimas ir tiek. Idomu koks stovejimo tikslas? Taip, kiekvienam savo
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 07 31, 14:05)
O ar as kaltinu ka nors? Kam ieskot kaltinimu jei ju nebuvo? Tiesiog man, pvz., sedejimas nera betikslis, as,pvz., ir knyga paskaitau, ir el.pasta pasitikrinu, kartais kavos isgeriu. O va stovejimas eileje pries vartus dar net neprasidejus laipinimui , o paskui dar stovejimas ir laukimas ant laiptu man yra grynas laiko gaisimas ir tiek. Idomu koks stovejimo tikslas? Taip, kiekvienam savo
nu koks koks - pirmesmian i lektuva ilipt ir issirinkt sedet ten, kur patogiau ir norisi knygos i keliones nesiimu - nes dazniausiai keliaujam aplankyt giminiu ar draugu - tad isgyvenu ir be jos, el pasto irgi netikrinu - nesu tokia svarbi, kad be manes neisgyventu tas kelias dienas ar savaitele, kavos irgi negeriu ir apskritai ko gero durniausias tas laikas - 2 val iki ilipant i lektuva, tas laukimas...