Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(Garmina @ 2012 07 27, 10:37)
Matėt
rugsėjui Kaunas-Oslo yra skrydžių po 8,89 Lt

ne tik i osla, bet ir i kitus miestus pigus, pvz i paryziu nuo 25lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 27 liepos 2012 - 10:09
O va kas nepatinka:
Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ paskelbė, kad nuo lapkričio 7 d. iš Kauno į Vilnių perkelia penkis maršrutus. Nuo lapkričio iš Kauno „Ryanair“ skraidys tik keturiomis kryptimis.

„Ryanair“ Šiaurės ir Baltijos šalių regiono pardavimų ir rinkodaros vadovė Elina Hakkarainen nurodo, kad „Kaunas lieka svarbia „Ryanair“ baze”, tačiau bendrovė nepaaiškina, kodėl perkelia maršrutus.

Į Vilnių perkeliami „Ryanair“ maršrutai į Briuselį, Lydsą, Liverpulį, Lutoną ir Oslą.

http://verslas.delfi...5#ixzz21ogXJHBc

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 27 liepos 2012 - 12:13
QUOTE(whitey @ 2012 07 27, 13:13)
O va kas nepatinka:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o vilnieciams liuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 liepos 2012 - 12:39
teorishkai taip, o praktishkai, tai kaunas lengviau pasiekiamas miestas. Tikėkimės, Vilnius pasitemps ir bus shiokia tokia tvarka, nes su narkomanais vaziuot nuo antros stoteles nelabai norisi
Atsakyti
tures su bilietais gerokai pazaisti. nes wizzair skraido i vilniu. norwegian skraido taip pat. taip kad nemanau jog geras sprendimas g.gif
Atsakyti
todel jie ir pleciasi vilniuj, nes nori nukonkuruot kitas linijas. apie keleivius cia maziausiai galvojama.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 07 27, 13:13)
O va kas nepatinka:
Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ paskelbė, kad nuo lapkričio 7 d. iš Kauno į Vilnių perkelia penkis maršrutus. Nuo lapkričio iš Kauno „Ryanair“ skraidys tik keturiomis kryptimis.

„Ryanair“ Šiaurės ir Baltijos šalių regiono pardavimų ir rinkodaros vadovė Elina Hakkarainen nurodo, kad „Kaunas lieka svarbia „Ryanair“ baze”, tačiau bendrovė nepaaiškina, kodėl perkelia maršrutus.

Į Vilnių perkeliami „Ryanair“ maršrutai į Briuselį, Lydsą, Liverpulį, Lutoną ir Oslą.

http://verslas.delfi...5#ixzz21ogXJHBc

doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

girdėjau per žinias, man tai trauras... doh.gif Briuselis ir Oslas persėdimui man buvo idealūs iš Kauno verysad.gif
Atsakyti
oi kokios liūdnos žinios, į Kauną buvo taip gerai (iš Briuselio), man grįžus važiuot į Šiaulius jau bus patogiau iš Rygos tada turbūt...
šššš doh.gif
Atsakyti
Sveiki, ar šiuo metu įmanoma entropay kortele atsiskaityti perkant ryanair bilietus?
pavasarį lyg buvo neįmanoma..
Atsakyti
lyg turetu buti viskas ok. zilvinai?!? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 07 29, 21:32)
lyg turetu buti viskas ok. zilvinai?!? wink.gif

Cia i mane klausimas pervedamas ? unsure.gif Gyvenime neturejau Entropejaus korteles, bandziau, bet buvau ivertintas, kaip nepatikimas biggrin.gif O Moneybookeriai aka Skrill kortele canceliavo dar kova uz tai, kad padejau zmonems pigiau bilietus isigyti cool.gif
Reiks nauja uzsisakyt, nes kad ir mums vieniems apsimoka turet ax.gif
Atsakyti
sveiki, noreciau patarimo - kurioje parkavimo aiksteleje Kauno oro uoste geriau/patogiau palikti automobili: unipark ar adcparking?

Is anksto dekoju uz atsakymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti