Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

Sveiki, jei stebite bilietų kainas gal žinote ar tarkim likus iki skrydžio 5d. JEI yra laisvų vietų nėra bilietai parduodami pigiai? Klausiu nes pražiopsojome bilietus kaip buvo 600lt, o dabar kainos auga lyg su diena jau 900lt;
Atsakyti
sveiki smile.gif
gal kas netyčia pastebėjo kaip su skrydžių Dublin - Kaunas - Dublin kainom gali būti? šiuo metu spalio pradžiai dviems skrydis išeitų ~230€. Ar įmanoma tikėtis pigiau bilietų? Dublin - Kaunas šiuo metu be taxų, o atgal jau su taxais.
Jei kas žinot ką nors, kaip ten pas juos su kainom tam laikotarpiui būna, pakomentuokit. Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinote jei as skrendu su 4 vaikais 8 - 4 - 2x2 galiu tiketis lydyncio asmens uz vartu? riority neimu. rezervuoju vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrute84: 24 liepos 2012 - 00:07
Nepamirsk, jog su vaikais tinkamos rezervacijai tik 2abc, ir 2 def. Nesuklysk pirkdama. Ir cia geriau, nei priority, todel ir brangiau. Del lydincio asmens, tai,manau, nelabai bus. Teks paciai kazkaip suktis.

Del kainu, tai cia jau laimes dalykas. Gali pavykt rast pigiau, gali ir nelabai. Tinka- perki, netinka- loshi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(indrute84 @ 2012 07 24, 01:06)
gal kas zinote jei as skrendu su 4 vaikais 8 - 4 - 2x2 galiu tiketis lydyncio asmens uz vartu? riority neimu. rezervuoju vietas.

jei vaikai pilnamečiai tai galima rezervuot vietas, kitaip neleis sėsti, nes tos vietos tai avarinio išlipimo vietos ir laivo įgula nelaimės atveju prašytų iš jūsų pagalbos. anksčiau kol nebuvo jos mokamos, klausdavo ar kalbi angliškai, teko matyt tautiečių kurie buvo iškrapštyti iš tų vietų, nes nieko angliškai nesuprato

kai rezervuoji vietas - priority gauni "pakete"

aš manau, kad lydinčio asmens neleis
Atsakyti
Viliene, neklaidink. Kaip ir rashiau, 2abc nera avarinio ishejimo vietos. Machiau sedint su vaikais ir 2def. Bet cia jau nuo igulos priklauso. Kartais leidzia vaikams, kartais ne. Garantuotai neleidziama vaikams 1abc/16abcdef/17abcdef vietose. Tad nepermokekit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 24 liepos 2012 - 10:10
QUOTE(whitey @ 2012 07 24, 11:09)
Viliene, neklaidink. Kaip ir rashiau, 2abc nera avarinio ishejimo vietos. Machiau sedint su vaikais ir 2def. Bet cia jau nuo igulos priklauso. Kartais leidzia vaikams, kartais ne. Garantuotai neleidziama vaikams 1abc/16abcdef/17abcdef vietose. Tad nepermokekit!

viešai atsiprašau.
kažkaip neužsifiksavo dėl nr 2 priekinių, tada super - o aš jau verkiau, kad su vaikais reiks nerezervuojamas pirkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 24 liepos 2012 - 10:49
Svarbiausia, ishsiaishkinom wink.gif 4u.gif 2abc ir yra mamychiu su vaikuciais populiariausios rezervuojamos vietos smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
liepos 22 pirkau du bilietus per ryanair.com, atsiskaitėm visa clasic kortele, jau ne vieną kartą pirkom, viskas buvo gerai. šį kartą suvedžiau visus reikiamus duomenis, gavau patvirtinima su registracijos nr, kadangi kelionė jau kitą savaitę - iškart padariau chek-in, ir atsispauzdinau bitietus. Šiandien paskambino tėtis (su jo korta mokėjau) pasakė kad nenuskaičiuoti pinigai už mano bilietus blink.gif prieš kelias dienas buvo pirkti dar keli bilietai - už juos sumokėta, o už maniškius ne doh.gif tai dabar taip išeina kad mano negalioja?? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
jei bilietus leido atsispausdint, tai nematau bedos. ju problemos jei labai spaus tie pinigai kishene, praneshkit, pagelbesiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 25 liepos 2012 - 15:35
QUOTE(whitey @ 2012 07 25, 15:34)
jei bilietus leido atsispausdint, tai nematau bedos. ju problemos jei labai spaus tie pinigai kishene, praneshkit, pagelbesiu wink.gif

bigsmile.gif visada smagu gauti ką už dyką biggrin.gif bet nesinori, nuvaziavus tokį kelią man iki oro uosto ir būti neįleistai į lektuvą g.gif bet jei jau bilietas rankoj... g.gif ech, o taip norisi namo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2012 07 25, 15:42)
Laba diena,
liepos 22 pirkau du bilietus per ryanair.com, atsiskaitėm visa clasic kortele, jau ne vieną kartą pirkom, viskas buvo gerai. šį kartą suvedžiau visus reikiamus duomenis, gavau patvirtinima su registracijos nr, kadangi kelionė jau kitą savaitę - iškart padariau chek-in, ir atsispauzdinau bitietus. Šiandien paskambino tėtis (su jo korta mokėjau) pasakė kad nenuskaičiuoti pinigai už mano bilietus  blink.gif prieš kelias dienas buvo pirkti dar keli bilietai - už juos sumokėta, o už maniškius ne  doh.gif tai dabar taip išeina kad mano negalioja??  doh.gif  unsure.gif

Geriau pasiskambinkit į Ryanair. Vienam pažįstamam taip buvo. Skrydžio dieną oro uoste jo nepraleido pro patikrą, pasakė, kad jis bilieto nenusipirko, nors rankose turėjo Boarding pass.
Atsakyti