istorija tesiasi panasu, kad visgi nuskaite uz 5 skrydzius, is kuriu 2 yra identiski.
gal zinote, ka tokiu atveju daryti....?
QUOTE(safyre @ 2012 08 30, 18:41)
istorija tesiasi panasu, kad visgi nuskaite uz 5 skrydzius, is kuriu 2 yra identiski.
tai emailas atejo finale ar ne ?
Bandykit i Litcargo skambinti pradzioj, o jeigu tie nepades, tai i Ryanair teks...
Man viena karta taip buvo, kad pastrigo mokejimas. Uzsakiau dar karta. Labai smulkiai jau visko ir neprisimenu, nes labai pigius bilietus pirkau, tai nesinervavau. Po poros dienu pats Ryanairas man paskambino ir sutarem, kad viena rezervacija canceliuosim. Gal ir jums taip pasiseks, bet pradziai vis tiek siulyciau ieskoti teisIbes
QUOTE(safyre @ 2012 08 30, 19:41)
man buvo susidubliave bilietai, atejo i meila laiskas, kad uz vienus is ju pinigus bus galima atgauti tik po skrydzio, kadangi suma buvo nemaza, skambinausi i litcargus (oi ilgai reikejo skambinti, kol pasiekiau prekybos direktore, tada viskas isaiskejo), jie liepe skambinti i Dublina, na ir skambinau... cancelino vienus ir po poros sav grazino pinigus, tik ne 100%. kazkur 80% visos sumos
Papildyta:
tik jei skambinsit i Dublina taip pat turekit kantrybes, nes labai daznai arba buna linija uzimta arba dar pasako ""is jusu salies skambinti sia linia neimanoma"
QUOTE(Okea @ 2012 08 31, 07:24)
Sveikos,
Gal galit pasakyti koks yra korteles aptarnavimo mokestis nuskaiciuojamas ? jei paprasta kortele, ne ta stebuklinga anksciau buvo uz viena bilieta 17.50 Lt dabar man atrodo pabrango . reikia pirkt 4 bilietus, tai kiek prisides dar prie bilietu kainos ? aciu
Gal galit pasakyti koks yra korteles aptarnavimo mokestis nuskaiciuojamas ? jei paprasta kortele, ne ta stebuklinga anksciau buvo uz viena bilieta 17.50 Lt dabar man atrodo pabrango . reikia pirkt 4 bilietus, tai kiek prisides dar prie bilietu kainos ? aciu
apie 22,50 lt uz 1 bilieta
QUOTE(indrute84 @ 2012 08 30, 20:57)
man buvo susidubliave bilietai, atejo i meila laiskas, kad uz vienus is ju pinigus bus galima atgauti tik po skrydzio, kadangi suma buvo nemaza, skambinausi i litcargus (oi ilgai reikejo skambinti, kol pasiekiau prekybos direktore, tada viskas isaiskejo), jie liepe skambinti i Dublina, na ir skambinau... cancelino vienus ir po poros sav grazino pinigus, tik ne 100%. kazkur 80% visos sumos
Papildyta:
tik jei skambinsit i Dublina taip pat turekit kantrybes, nes labai daznai arba buna linija uzimta arba dar pasako ""is jusu salies skambinti sia linia neimanoma"
Papildyta:
skambinau vkr i litcargus, tai is karto pasake, kad skambinti i Airija.
QUOTE(safyre @ 2012 08 31, 10:25)
skambinau vkr i litcargus, tai is karto pasake, kad skambinti i Airija.
smagu girdeti, nes as daug nervu issigadinau,kol kazkas isaiskino situacija.
Sveikutes, ne visai i tema, bet vistiek i tema. Renkuosi lagamina, jo ismatavimai 51/34/22. Ar galima 2cm paklaida (ten kur 22 turėtų būti 20 ). Ar teko kam sumokėti už papildomus 2 varganus cm?
QUOTE(indrute84 @ 2012 08 31, 09:22)
smagu girdeti, nes as daug nervu issigadinau,kol kazkas isaiskino situacija.
gavau is rainairo laiska del skrydziu dubliavimosi, kuriame rasoma, kad
reik skambint i call centra iki skrydzio pradzios ir aiskintis.
QUOTE(pievu medus @ 2012 08 31, 15:53)
Sveikutes, ne visai i tema, bet vistiek i tema. Renkuosi lagamina, jo ismatavimai 51/34/22. Ar galima 2cm paklaida (ten kur 22 turėtų būti 20 ). Ar teko kam sumokėti už papildomus 2 varganus cm?
o zinok visiem visko buna, cia neissemiama tema. permesk temute sia, patarimu rasi nemazai
QUOTE(Caca* @ 2012 08 31, 06:36)
Turetu buti uz viena uzsakyma, o ne viena bilieta
QUOTE(Caca* @ 2012 08 31, 07:36)
pirkau svieziai, 1 zmogui 1 bilietas - 6 eurai.