Aciu labai ,mergaites.supratau,kad tikrai ne ten ziurejau.
500 - Internal server error.There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.
Kazko antra diena man neina bilietu paziureti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 08 30, 11:57)
500 - Internal server error.There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.
Ši pranešimas nurodo svetainės serverio bendrąją (kai negalima nurodyti tikrosios priežasties) klaidą... Šiaip viskas puikiai veikia, tad bandykite eiti per kitą naršyklę...
per kiek laiko nuo bilietu isigijmo atsiuncia patvirtinima i el. pasta?
pirkau bilietus 4 skrydziams. 3 skrydziams patvirtinimus i el. pasta atsiunte, vienam - ne gal dar kur galima pasitikrinti situacija?
pirkau bilietus 4 skrydziams. 3 skrydziams patvirtinimus i el. pasta atsiunte, vienam - ne gal dar kur galima pasitikrinti situacija?
QUOTE(safyre @ 2012 08 30, 13:02)
ilindau ryanairo puslapy i kazkokia skilti my booking. toje skiltyje taip pat nera info apie 4-ta skrydi, apie kuri negavau info ir i el.pasta ka dayyyt????
QUOTE(safyre @ 2012 08 30, 14:35)
ilindau ryanairo puslapy i kazkokia skilti my booking. toje skiltyje taip pat nera info apie 4-ta skrydi, apie kuri negavau info ir i el.pasta ka dayyyt????
Pinigus nuskaiciavo?
QUOTE(safyre @ 2012 08 30, 15:02)
Pirmiausiai žiūrėkite ar pinigai nurašyti, jei nenurašyti ir nesimato per My booking, tada pirkite iš naujo, kol neišbrango
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 08 30, 13:53)
Pinigus nuskaiciavo?
ne, nenuskaiciavo. einu vel pirkt...
QUOTE(safyre @ 2012 08 30, 15:11)
ne, nenuskaiciavo. einu vel pirkt...
ir nerezervavo ?
Nes teoriskai ketvirta karta vedant galėjo emaila suklyst. Tada jau nei laisko negauni, nei per My Booking paziuresi (nebent rezervacijos numeri zinai).
Aš visad saugausi paskutinį užsakymo patvirtinimo langą, kad turet bent kazkokia informacija iki el.laisko gavimo
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 30, 14:23)
ir nerezervavo ?
Nes teoriskai ketvirta karta vedant galėjo emaila suklyst. Tada jau nei laisko negauni, nei per My Booking paziuresi (nebent rezervacijos numeri zinai).
Aš visad saugausi paskutinį užsakymo patvirtinimo langą, kad turet bent kazkokia informacija iki el.laisko gavimo
info is to lango turiu atsispausdinusi, tai rezervacijos nr. zinau. bet ieskant pgl rezervacijos Nr, praso ir emeilo, tai my booking suvedus adresa ir rezervacijos nr, meta: Unable to locate booking - please try again. realiai taip ir turetu but, jei perkant bilieta, buvo ivestas klaidingas emeilas.
na bet kuriuo atveju, saskaitoje buvo padarytos 3 rezervacijos 3 skrydziu sumai. suma 4-tam skrydziui nebuvo rezervuota.
tai ta 4-ta pirkau is naujo. tik nupirkus, is karto atejo patvirtinimas i el.pasta.
na paskui dar reiks saskaita patikrint, kad nebutu fokusu kokiu.
dbr reik viebuti rinktis ...
QUOTE(safyre @ 2012 08 30, 16:00)
info is to lango turiu atsispausdinusi, tai rezervacijos nr. zinau. bet ieskant pgl rezervacijos Nr, praso ir emeilo, tai my booking suvedus adresa ir rezervacijos nr, meta: Unable to locate booking - please try again. realiai taip ir turetu but, jei perkant bilieta, buvo ivestas klaidingas emeilas.
na bet kuriuo atveju, saskaitoje buvo padarytos 3 rezervacijos 3 skrydziu sumai. suma 4-tam skrydziui nebuvo rezervuota.
tai ta 4-ta pirkau is naujo. tik nupirkus, is karto atejo patvirtinimas i el.pasta.
su pirma opcija My Booking nereik el.pasto suvest. Tik numeri ir koteles paskutinius 4 skaicius
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 30, 15:07)
su pirma opcija My Booking nereik el.pasto suvest. Tik numeri ir koteles paskutinius 4 skaicius
tada man iskrenta uzrasas:
Errors Detected!
Some errors were detected when submitting the page, please review the errors and correct where possible.
Clicking on any of the links below will close this window and bring you to that error.
Manage Booking Options: Please Select one of the Options.
o jau tose options rekalauja e-meilo...