Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

Mielieji, pasakykit, gi nepradėjo Ryanair jungiamųjų skrydžių organizuoti???? unsure.gif
O ar kas girdėjote, kad nuo spalio tiesioginis i Tenerife bus? unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Seniai buvau pas jus. Atėjo kolegė paprašyti, kad bilietus nupirkčiau į Tenerifę (pas pigioskeliones jie žiūrėjo). Ir man tokius gandus atnešė... Nu netikiu aš jais. g.gif Na, užtikrino, kad per Ryanair.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 29 rugpjūčio 2012 - 09:05
as apie tenerife nesu girdejes, jog pradetu skraidyt is lt. reiktu sulaukt oficialios info, nes kol kas ir pati sistema nerodo tokio skrydzio galimybes. nors tu draugei galejai uzsakyt bilietus wink.gif yra pvz, kaip 'dirbama'
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 29, 10:16)
as apie tenerife nesu girdejes, jog pradetu skraidyt is lt. reiktu sulaukt oficialios info, nes kol kas ir pati sistema nerodo tokio skrydzio galimybes. nors tu draugei galejai uzsakyt bilietus wink.gif yra pvz, kaip 'dirbama'

Neužsakiau. Negaliu užsakyti, nes nėra Tenerifės tiesiogiai iš Vilniaus.
Tiesiog jai paaiškinau situaciją, kad Ryanair nevykdo jungiamųjų skrydžiu ir kad skrendant per Paryžių ar Dubliną teks mokėti už atskirus segmentus atskirus kortelės, bagažo mokesčius.
Tai ji tada man sako, kad jai agentūroje sakę, kad bus tiesiogiai, nuo spalio. Ir dar Ryanairo. (Gal būt kažkas kitas pradės skraidyti?) Todėl aš nelabai tikiu, kai liko mėnuo, o niekur nieko. g.gif

Todėl jūsų ir klausiu ar kas nepasikeitę, nes nevisada seku šią temą. 4u.gif
Atsakyti
Gal man kas galetu papasakoti kaip uzsakyti tuos pigius bilietus kur lentutej buna atskirai, nes va yra i bristoli po 77lt plius mokesciai. bat uzsakyt neduoda. ar cia koks reklaminis triukas...
Atsakyti
Labukas, visiems 4u.gif
Vel su durnu klausimuku blush2.gif Kaip gauti ta super gera Ryanair kortele, kuria gali atsiskaityti pirkdamas bilietus???Su kuria atsiskaitant nereikia jokiu papildomu mokesciu moketi ax.gif
Sorry, jeigu kartojuosi su klausimais... unsure.gif
Atsakyti
Indrute84, tai reklama, bet kartais galit rasti tokiu bilietu, tik reikia pastoviai tikrinti marsruta, jei einamu metu nerandat. Visi mes bandom, ieskom, 'miegam' prie pc

Akvilchikas, siaip galiodavo su prepaid master card, tik nepasakysiu, kur ja gaut. Lyg entropay lietuviams duoda. Ryanair cash passport yra oficiali ryanair kortele, reiketu bandyti pas juos ziurinetis salygas, ar isduos.
Atsakyti
Sveiki,turiu klausyma atsispauzdinau bilietus ir pamaciau ,kad vardas Ricardas parasytas ne taip Riciardas,kaip manote ar turesime problemu?Gal kam buvo taip nutike?
Atsakyti
QUOTE(dange80 @ 2012 08 29, 13:49)
Sveiki,turiu klausyma atsispauzdinau bilietus ir pamaciau ,kad vardas  Ricardas parasytas ne taip Riciardas,kaip manote ar turesime problemu?Gal kam buvo taip nutike?

Viskas gerai bus... 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,mergaites.
Noriu paklausti.jei man reikia uzsakyti bagaza ,ne rankini,tai kur bagazas soft side bag stayti varnele?tada isduoda kad reikia parasyti varda,pavarde ir t.t,sita as suprantu,bet paciame gale reikia uzpildyti work adress..o kam to reikia?gal as kaz ka nesuprantu,padekite kas galite.Visada skridau tik su rankiniu bagazu,o dabar zmones paprase nupirkti bilietus jiems ir su bagazu,tai biski nesuprantu.
Ir ar reikes ta bagaza kaz kaip atskirai check in daryti,ar automatiskai jis bus aktivuotas kartu su bilietais?
Atsakyti
bagazo uzsakymui buna vienintele vieta prie vardo pavardes, no bags keiciant i 1 bag 15kg arba 1 bag 20kg. ten kur tu ziuri, turbut, perkiesi lagamina- pati lagamina,ne paslauga biggrin.gif ir pavardes vardo antra karta neklausia, iman registruota bagaza. zodziu, ziurek bilieto brangima ir bus aisku, ka perkiesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2012 08 29, 22:04)
Laba diena,mergaites.
Noriu paklausti.jei man reikia uzsakyti bagaza ,ne rankini,tai kur bagazas soft side bag stayti varnele?tada isduoda  kad reikia parasyti varda,pavarde ir t.t,sita as suprantu,bet paciame gale reikia uzpildyti work adress..o kam to reikia?gal as kaz ka nesuprantu,padekite kas galite.Visada skridau tik su rankiniu bagazu,o dabar zmones paprase nupirkti bilietus jiems ir su bagazu,tai biski nesuprantu.
Ir ar reikes ta bagaza kaz kaip atskirai check in daryti,ar automatiskai jis bus aktivuotas kartu su bilietais?

Oi ne, kazkur ne ten ziurit. schmoll.gif Jauciu norit nusipirkt Samsonite lagamina. g.gif

Jei norit uzsakyti registruota bagaza-
Tam psl, kur rasot skrendanciojo varda , pavarde, salia seilute parasyta "0 bags", tai jus turit pakeisti i norimo svorio registruota bagaza -15 arba 20kg

Whitey pirmas atsake. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 29 rugpjūčio 2012 - 22:16
QUOTE(Diari @ 2012 08 29, 23:04)

Atskirai nereiks, bus kartu jūsų biliete.
Atsakyti