Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(TomaKa @ 2012 07 19, 10:59)
Ar nakti skrendant vaikui duos koki deki lektuve? ar cia gerai isisvajojau?...

neduoda - gaubem vaikus savais megztiniais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 07 18, 21:26)
visiškai nereikėjo nei karto  schmoll.gif (gimimo liudijimo)

o tai kaip vaiko amziu suzinos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 19, 16:11)
o tai kaip vaiko amziu suzinos?  g.gif

šiaip tai gimimo liudijimas yra pažyma, kad tokis pilietis gimęs, o pilietis- ypač tas, kuris keliauja, privalo turėti asmens tapatybės kortelę arba pasą

p.s. amžių pagal asmens kodą sužinos, bet dažnai reikia daugiau duomenų nei asmens kodas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 19 liepos 2012 - 15:27
QUOTE(JM @ 2012 07 18, 20:26)
visiškai nereikėjo nei karto  schmoll.gif (gimimo liudijimo)

O kaip kitaip irodyti,kad cia mano vaikas,jei pavardes skiriasi mano ir vaiku?
Atsakyti
Merginos, o ir registruotam bagaže negalima vežtis daugiau nei 100ml/vnt? Ar tai galioja tik rankiniam?
Ir prašau pasakykit, ar registruotas bagažas būtinai turi būti lagaminas/tašė? Jeigu prisikroviau kuprinę iki 8kg, galiu dėti ją kaip registruotą bagažą?
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2012 07 19, 21:10)
O kaip kitaip irodyti,kad cia mano vaikas,jei pavardes skiriasi mano ir vaiku?

kad keliajant sengeno zonoje - to nebereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 07 19, 21:56)
kad keliajant sengeno zonoje - to nebereikia schmoll.gif

išvykstant iš LT reikia, kad vaikas būtų arba su vienu iš tėvų, arba turėtų notaro sutikimą.
Žinoma, muitinė gali tikrint, gali ir netikrint.
Jeigu pavardės nesutampa, tu turi įrodyti, kad čia tavo vaikas.

Aš kartais vežuosi mergaitę, mūsų pavardės sutampa, bet ji ne mano vaikas. Be to, ir amžiaus skirtumas nelabai į mamas jai tinka.
Tai įgaliojimo kartais prašo, kartais ne. Dažniausia prašo muitininkės moterys, nes vyrai jaučiu amžiaus ribose nesigaudo.

Pasiimkit tuos dokumentas, svorio gi nesudaro, o bent jau bus ramu.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 07 20, 08:59)
išvykstant iš LT reikia, kad vaikas būtų arba su vienu iš tėvų, arba turėtų notaro sutikimą.
Žinoma, muitinė gali tikrint, gali ir netikrint.
Jeigu pavardės nesutampa, tu turi įrodyti, kad čia tavo vaikas.

Aš kartais vežuosi mergaitę, mūsų pavardės sutampa, bet ji ne mano vaikas. Be to, ir amžiaus skirtumas nelabai į mamas jai tinka.
Tai įgaliojimo kartais prašo, kartais ne. Dažniausia prašo muitininkės moterys, nes vyrai jaučiu amžiaus ribose nesigaudo.

Pasiimkit tuos dokumentas, svorio gi nesudaro, o bent jau bus ramu.

veziaus du vaikus, ju mama lagamina pridavinejo - mes eileje laukem su jais, pavardes nesutapo, ju pilietybe anglu - svarbu, kad kartu bilietai butu pirkti, as net neslepiau pas tas mergaites - kad abu vaikai ne mano, bet aisku - jei jus tikra kad to reikalauja - gal ir reik pasiimt tuos dokumentus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2012 07 19, 21:41)
Merginos, o ir registruotam bagaže negalima vežtis daugiau nei 100ml/vnt? Ar tai galioja tik rankiniam?

Tik rankiniam
Atsakyti
As ir manau,kad jie turi teise reikalauti liudijimo.Buvau isigandusi,nes kai skrisiu,tuo metu neturesiu gimimo liudijimu.Bet dabar isspredziau sia problema,pasirodo nueini ir lengvai isduoda kita smile.gif .taip kad dabar nei kiek neprgyvenu
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2012 07 20, 11:26)
As ir manau,kad jie turi teise reikalauti liudijimo.Buvau isigandusi,nes kai skrisiu,tuo metu neturesiu gimimo liudijimu.Bet dabar isspredziau sia problema,pasirodo nueini  ir lengvai isduoda kita smile.gif .taip kad dabar nei kiek neprgyvenu

na dar pasidomėjau
Šengeno erdvei nereikia, tik nesuprantu, kodėl manęs Vilniuj prašė notaro sutikimo
o jei ne Šengenas :
Vaiko isvykimas į užsienį
Jei vaiko pavardė nesutampa su vieno iš tėvų, su kuriuo vaikas vyksta, pavarde, LR pasienio pareigūnai gali pareikalauti pateikti vaiko gimimo liudijimą.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 07 20, 13:17)
na dar pasidomėjau
Šengeno erdvei nereikia, tik nesuprantu, kodėl manęs Vilniuj prašė notaro sutikimo
o jei ne Šengenas :
Vaiko isvykimas į užsienį
Jei vaiko pavardė nesutampa su vieno iš tėvų, su kuriuo vaikas vyksta, pavarde, LR pasienio pareigūnai gali pareikalauti pateikti vaiko gimimo liudijimą.

o gal vykot i nesengeno zona mirksiukas.gif
Atsakyti