Laba diena
Norejau pasiteirauti tu kurie yra buve Liverpulio oro uoste.
Ar jis didelis, ar yra salygos praleisti nakti paciame oro uoste (ar apskritai leidzia likti
nakti oro uoste)? Musu ankstyvas skrydis tad imti viesbuti 5 valandoms nelabai apsimoka.
Ar yra daug suolu, minkstasuoliu atsigulimui?
Aciu uz atsakyma.
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 08 23, 13:51)
Laba diena
Ar jis didelis, ar yra salygos praleisti nakti paciame oro uoste (ar apskritai leidzia likti
nakti oro uoste)? Musu ankstyvas skrydis tad imti viesbuti 5 valandoms nelabai apsimoka.
Aciu uz atsakyma.
Aciu uz atsakyma.
paskaitykit nakvojusiu siame oro uoste atsiliepimus CIA
QUOTE(marina86 @ 2012 08 23, 14:39)
Aciu.
Niekaip susuprantu ko manes neileidzia i Ryanair puslapi Kaip netinkamai ivestas kodas, taip netinkamai
QUOTE(racke @ 2012 08 24, 09:57)
Niekaip susuprantu ko manes neileidzia i Ryanair puslapi Kaip netinkamai ivestas kodas, taip netinkamai
Vakar man tas pats buvo. Ar abu kodus suvedi?
QUOTE(Caca* @ 2012 08 24, 11:10)
Vakar man tas pats buvo. Ar abu kodus suvedi?
aš irgi pastebėjau, kad anksčiau užtekdavo suvesti tą banguotą neįskaitomą, dabar reikalauja abu
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 24, 10:36)
aš irgi pastebėjau, kad anksčiau užtekdavo suvesti tą banguotą neįskaitomą, dabar reikalauja abu
Tikrai nedasiprotejau, kad reikia vesti abu. Na tas ryanair visai jau paprotejo
linksmi jus zmones- reikalauja dvieju, vedat viena ir piktinates tipo neveikia
QUOTE(whitey @ 2012 08 24, 11:12)
Mes, lietuviai, savanaudziai, vis norim apeit taisykles.
QUOTE(whitey @ 2012 08 24, 12:12)
nu jo gerai cia
QUOTE(whitey @ 2012 08 24, 11:12)
Jei ka, tai ir anksciau buvo rasomi du kodukai. Bet ju abieju vesti tikrai nereikejo
as vesdavau abu. nesunku. gal todel 'nesipiktinu' dabar man niekas nepasikeite. juolab, nesijauciu 'persidirbes' del to vieno kodo vedimo.
na, kokias dar rekomendacijas turit, laiko/pinigu sutaupymo tema? a to ziuriu praleidziu kokia ideja fix
na, kokias dar rekomendacijas turit, laiko/pinigu sutaupymo tema? a to ziuriu praleidziu kokia ideja fix