Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

Laba diena smile.gif

Norejau pasiteirauti tu kurie yra buve Liverpulio oro uoste.
Ar jis didelis, ar yra salygos praleisti nakti paciame oro uoste (ar apskritai leidzia likti
nakti oro uoste)? Musu ankstyvas skrydis tad imti viesbuti 5 valandoms nelabai apsimoka. mirksiukas.gif
Ar yra daug suolu, minkstasuoliu atsigulimui?

Aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 08 23, 13:51)
Laba diena  smile.gif
Norejau pasiteirauti tu kurie yra buve Liverpulio oro uoste.
Ar jis didelis, ar yra salygos praleisti nakti paciame oro uoste (ar apskritai leidzia likti
nakti oro uoste)? Musu ankstyvas skrydis tad imti viesbuti 5 valandoms nelabai apsimoka. mirksiukas.gif
Ar yra daug suolu, minkstasuoliu atsigulimui?

Aciu uz atsakyma. 4u.gif

paskaitykit nakvojusiu siame oro uoste atsiliepimus CIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 08 23, 14:39)
paskaitykit nakvojusiu siame oro uoste atsiliepimus CIA  smile.gif

Aciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekaip susuprantu ko manes neileidzia i Ryanair puslapi ax.gif Kaip netinkamai ivestas kodas, taip netinkamai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 08 24, 09:57)
Niekaip susuprantu ko manes neileidzia i Ryanair puslapi  ax.gif Kaip netinkamai ivestas kodas, taip netinkamai  unsure.gif

Vakar man tas pats buvo. ax.gif Ar abu kodus suvedi?
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 08 24, 11:10)
Vakar man tas pats buvo. ax.gif Ar abu kodus suvedi?

aš irgi pastebėjau, kad anksčiau užtekdavo suvesti tą banguotą neįskaitomą, dabar reikalauja abu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 24, 10:36)
aš irgi pastebėjau, kad anksčiau užtekdavo suvesti tą banguotą neįskaitomą, dabar reikalauja abu  doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai nedasiprotejau, kad reikia vesti abu. Na tas ryanair visai jau paprotejo biggrin.gif
Atsakyti
linksmi jus zmones- reikalauja dvieju, vedat viena ir piktinates tipo neveikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 24, 11:12)
linksmi jus zmones- reikalauja dvieju, vedat viena ir piktinates tipo neveikia biggrin.gif

Mes, lietuviai, savanaudziai, vis norim apeit taisykles. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 24, 12:12)

nu jo gerai cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 24, 11:12)

Jei ka, tai ir anksciau buvo rasomi du kodukai. Bet ju abieju vesti tikrai nereikejo doh.gif
Atsakyti
as vesdavau abu. nesunku. gal todel 'nesipiktinu' dabar wink.gif man niekas nepasikeite. juolab, nesijauciu 'persidirbes' del to vieno kodo vedimo.

na, kokias dar rekomendacijas turit, laiko/pinigu sutaupymo tema? a to ziuriu praleidziu kokia ideja fix wink.gif
Atsakyti