QUOTE(flexy @ 2012 08 21, 11:34)
Taip, mokeciau, butu gaila, aisku, bet jei per savo ziopluma ir galvojima-praslysiu/nepraslysiu tektu moketi, aisku, mokeciau. O ne geriau dar namie susiziureti cm ir kg, kad paskui netektu moket? Ne, geriau galvoti praslysiu/nepraslysiu ir tureti kisenej maisiuka
beje, jau sakiau, jei kuris parasys, kad oro uoste ismete lagamina ir persidejo daiktus i maisiuka, tai paspausiu ranka
tik va nieks neraso
O prie ko cia asmeniskumai? nei as tamstos pazistu, nei ka, man giliai dzin kas tas whitey
ir prie ko cia as turiu i klausimus atsakinet? mane kas idarbino? prisizadejau?
tuo labiau, kad nemirkstu nei sitoj temoj, nei SM, i klausimus gal ir galeciau atsakyt, nesunku, bet kol uzeinu, jau buna i visus atsakyta
prizadu, jei nebus atsakyta i koki klausima, as butinai atsakysiu
kaip tau, pasikartosiu, bet jau paskutini karta- cia ryanair, cia buna ishimciu ir viena diena 'geras' lagaminas tampa blogu. to ishvengt padeda maishiukas arba 50£/. kiekvienam pagal kishene ir suvokima.
del atsakinejimo i klausimus, tai anokia paslaptis, ko mes cia susirinkom, bet tau, matau, rupi tik kitu patarimais naudotis, dar kazka ne i tema papriekaistaut, ir tiek. o argumentuotu atsakymu, tai turbut reiktu ilgai ir nuobodziai laukt. bet tikiuos pamatyt
matau, neskiri asmenishkumu nuo bendro turinio zinuciu?! uzuojauta, buna ir taip. bet padesiu- apie ryanair, rashai cia, apie whitey- rashai man i az. aishkiau? labai tikiuos daugiau offtopico nematyti