Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(Šiurpė @ 2012 08 21, 13:43)

čia dar ne naujiena, o gandas surankiotas iš kelių skirtingų šaltinių ir sudėtas į vieną straipsnį. Solidziai Air France irgi negausiai gerai gavosi degalus papildyti
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2012 08 21, 12:34)
beje, jau sakiau, jei kuris parasys, kad oro uoste ismete lagamina ir persidejo daiktus i maisiuka, tai paspausiu ranka thumbup.gif tik va nieks neraso g.gif  biggrin.gif

kaip dejos i maisiukus - as nemaciau, bet leeds bratforde (nu ten kiek teko skrist, visad labai tikrina, liepia ir is kiseniu ir is ranku ir nuo kaklo viska kist i lagaminus ir juos i stova, ar ta kartonine deze) - tai va esu macius besimetancius tuscius lagaminus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2012 08 21, 11:34)
Taip, mokeciau, butu gaila, aisku, bet jei per savo ziopluma ir galvojima-praslysiu/nepraslysiu tektu moketi, aisku, mokeciau. O ne geriau dar namie susiziureti cm ir kg, kad paskui netektu moket? Ne, geriau galvoti praslysiu/nepraslysiu ir tureti kisenej maisiuka biggrin.gif beje, jau sakiau, jei kuris parasys, kad oro uoste ismete lagamina ir persidejo daiktus i maisiuka, tai paspausiu ranka thumbup.gif tik va nieks neraso g.gif  biggrin.gif
O prie ko cia asmeniskumai? nei as tamstos pazistu, nei ka, man giliai dzin kas tas whitey biggrin.gif
ir prie ko cia as turiu i klausimus atsakinet? mane kas idarbino? prisizadejau?  g.gif
tuo labiau, kad nemirkstu nei sitoj temoj, nei SM, i klausimus gal ir galeciau atsakyt, nesunku, bet kol uzeinu, jau buna i visus atsakyta biggrin.gif prizadu, jei nebus atsakyta i koki klausima, as butinai atsakysiu lotuliukas.gif

kaip tau, pasikartosiu, bet jau paskutini karta- cia ryanair, cia buna ishimciu ir viena diena 'geras' lagaminas tampa blogu. to ishvengt padeda maishiukas arba 50£/€. kiekvienam pagal kishene ir suvokima.

del atsakinejimo i klausimus, tai anokia paslaptis, ko mes cia susirinkom, bet tau, matau, rupi tik kitu patarimais naudotis, dar kazka ne i tema papriekaistaut, ir tiek. o argumentuotu atsakymu, tai turbut reiktu ilgai ir nuobodziai laukt. bet tikiuos pamatyt

matau, neskiri asmenishkumu nuo bendro turinio zinuciu?! uzuojauta, buna ir taip. bet padesiu- apie ryanair, rashai cia, apie whitey- rashai man i az. aishkiau? labai tikiuos daugiau offtopico nematyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 21 rugpjūčio 2012 - 22:35
QUOTE(ingusiaa @ 2012 08 21, 10:06)
labai reik pagalbos, gal kas turit ta stebuklinga kortele ir galt nupirkt 3 bilietukus?  ax.gif

Man irgi reiktu, kad kad nupirktu 2 bilietus be korteles mokescio blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 08 22, 16:35)
Man irgi reiktu, kad kad nupirktu 2 bilietus be korteles mokescio  blush2.gif  4u.gif

o tai kodel patys negalit nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 08 22, 19:56)

Tai turbut ne galejime ar negalejime esme, o kainoje ax.gif
Nori zmones sutaupyt mokescius. Ir tai suprantama 4u.gif
BUvau radus mergina, ji turi ta kortele ir nuperktu..atlygis sutartinis, priklauso nuo mokesciu, kokis tai procentux gal..
Gal atkapstysiu, kur uzsirasius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 08 22, 19:56)

Ir perku pati, kai niekas negali padeti, bet norisi sutaupyti ax.gif
Atsakyti
Mergaites ir berniukai, man vakar ir siandien Ryanair psl. kvailioja- istisai liepia vesti saugos koda ir jokiu rezultatu neismeta. Ar jusu sita beda nekamuoja?Galvoju ar cia mano kompo beda, ar ju psl. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 08 23, 11:06)
Mergaites ir berniukai, man vakar ir siandien Ryanair psl. kvailioja-  istisai liepia vesti saugos koda ir jokiu rezultatu neismeta. Ar jusu sita beda nekamuoja?Galvoju ar cia mano kompo beda, ar ju psl. g.gif

rodo rezultatus. Pabandykit kitą naršyklę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 23, 10:19)
rodo rezultatus. Pabandykit kitą naršyklę  mirksiukas.gif

4u.gif

Man ir Google chrome ir internet exploreris ta pati rodo. doh.gif Einu dar kokia instaliuosiuos. ax.gif

Nu va, ir su mozilla tas pats... unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 23 rugpjūčio 2012 - 10:41
QUOTE(Caca* @ 2012 08 23, 11:31)
4u.gif

Man ir Google chrome ir internet exploreris ta pati rodo. doh.gif Einu dar kokia instaliuosiuos. ax.gif

Nu va, ir su mozilla tas pats... unsure.gif

man viska gerai rodo g.gif
Atsakyti
Jau atsistate. 4u.gif
Atsakyti