Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(MissR @ 2012 08 20, 15:13)
o ar galima darant chech-in rezervuotis vietas? ar paprasta ta padaryta, neprazioplinsiu kazin?  doh.gif

galima, ir praziopsot neimanoma - turit arba pasirinkt vietas, arba pazymet, ne aciu nereikia - tik tada galesit test chekinimasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2012 08 20, 11:22)
kaip as supratau kai skaiciau taisykles kad vezimas turi buti vienos dalies ta prasme ratai neturi atskirai nusiimt, ta prasme turi but sketukas  g.gif

Tikrai maciau vezimuku su lopsiukais, dvieju daliu.

QUOTE(MissR @ 2012 08 20, 12:36)
o gal kas galit man paaiskinti kas geriau ar uzsisakyti priority..ar uzsirezervuoti vietas lektuve ? nelabai suprantu kuo tai skiriasi.. g.gif
juk jei uzsisakai priority tai ilipes i lektuva pirmesnis gauni didesnius sansus issirinkti geresnes vietas sedeti ar ne? bet kaip tada zinoti kurios vietos jau yra rezervuotos kitu keleiviu, ar jos buna kazkaip pazymetos?
o jei uzsirezervuoji vietas lektuve tai kam tada tas priority jis kaip ir beprasmis tampa, juk vistiek vietos lektuve tau jau yra uzrezervuotos tad ar ilipsi anksciau ar veliau vistiek tos vietos tavo..
paaiskinkit man kas nors  rolleyes.gif

Darant check-in matai kurios vietos jau uzimtos, kurias gali rezervuot. Kita karta gal reikes pabandyt rezervuot, nes dabar priority pirkau. Ir siaip i tas priekines eiles, kurias gali uzsirezervuot, jei neuzsirezervaves, neleidzia sestis, nesvarbu pirmas ar paskutinis ilipai.

QUOTE(kuzyte @ 2012 08 20, 12:42)
manau vietos yra geriau, jau garantuotai tavo,o priority tai zinai, ileist tave gal ir pirma , bet ar pirma dabegsi tai nzn  smile.gif as imciau vietas. o kaina idomu ar skiriasi?  g.gif

Vietas rezervuot yra brangiau. As visada su priority skrendu, tikrai pirmus leidzia, aisku is to nedidelio buriuko tikrai beganciu yra doh.gif ir mane su mergytem aplenkia, bet aisku pilna dar buna tusciu vietu mum trim salia atsisest. Siaip lietuviai tokia jau liaudis, vietoj to, kad padetu vezimuka laiptais nunest, spraudziasi stumiasi, kad tik greiciau verysad.gif

QUOTE(MissR @ 2012 08 20, 14:13)
o ar galima darant chech-in rezervuotis vietas? ar paprasta ta padaryta, neprazioplinsiu kazin?  doh.gif

Tikrai galima
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus 4u.gif

dar vienas nedidelis neaiskumas: darant check-in ir norint sumoketi uz rezervuotas vietas, kokias atsiskaitymo korteles priima Ryanair? unsure.gif
Atsakyti
Labas:)
Na as savim toookia nusivilusi doh.gif Pasidariau check-in'a, viskas lyg ir ok, boarding pass'a susiruosiau spausdinti, o pasirodo, tik viena bilieto dalis issisaugojo, t.y. skrydzio i prieki, o atgal nera...Mes su dukra abi turim tik boarding pasus i prieki, o atgal ne lotuliukas.gif teciui check in'a padariau, viskas ok ax.gif Gal kazkas gali paaiskinti, kas cia per nesamone mums gavosi??? Pirmka karta taip, viskas budavo ok... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 08 20, 18:07)
Labas:)
Na as savim toookia nusivilusi doh.gif Pasidariau check-in'a, viskas lyg ir ok, boarding pass'a susiruosiau spausdinti, o pasirodo, tik viena bilieto dalis issisaugojo, t.y. skrydzio i prieki, o atgal nera...Mes su dukra abi turim tik boarding pasus i prieki, o atgal  ne lotuliukas.gif teciui check in'a padariau, viskas ok ax.gif Gal kazkas gali paaiskinti, kas cia per nesamone mums gavosi??? Pirmka karta taip, viskas budavo ok... unsure.gif

Gal darydamos check-in netycia nuemet varniuke nuo return flight? nes vakar dariau, buvo pazymetos varneles ties outbound (neatsimenu ar tikslai taip) flight ir return flight, ir bilietai i abi puses tam paciam faile issisaugojo.
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2012 08 20, 20:54)
Gal darydamos check-in netycia nuemet varniuke nuo return flight? nes vakar dariau, buvo pazymetos varneles ties outbound (neatsimenu ar tikslai taip) flight ir return flight, ir bilietai i abi puses tam paciam faile issisaugojo.

Aciu labai, tikrai, reikejo varneles susiziureti bigsmile.gif O as jau nervavausi... doh.gif Aciu ir prasom balioncika 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilchikas: 20 rugpjūčio 2012 - 20:09
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 08 20, 20:06)
Aciu labai, tikrai, reikejo varneles susiziureti bigsmile.gif O as jau nervavausi... doh.gif  Aciu ir prasom balioncika 4u.gif  biggrin.gif

Prasom ir aciu uz balioncika thumbup.gif
Atsakyti
labai reik pagalbos, gal kas turit ta stebuklinga kortele ir galt nupirkt 3 bilietukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 20, 09:41)
kaip tau, 'suprantanciai', pasikartosiu- maishiukas tam, kad nemoket 50€, nors tu, matau, moketum. na, 'taisykles yra taisykles', tad mano patarimai ne tau buvo- mokek i sveikata! negaila smile.gif
beje, pamirshai zmonems i klausimus atsakinet- cia tema ne asmenishkumams, o ryanair. tad nenukrypk

Taip, mokeciau, butu gaila, aisku, bet jei per savo ziopluma ir galvojima-praslysiu/nepraslysiu tektu moketi, aisku, mokeciau. O ne geriau dar namie susiziureti cm ir kg, kad paskui netektu moket? Ne, geriau galvoti praslysiu/nepraslysiu ir tureti kisenej maisiuka biggrin.gif beje, jau sakiau, jei kuris parasys, kad oro uoste ismete lagamina ir persidejo daiktus i maisiuka, tai paspausiu ranka thumbup.gif tik va nieks neraso g.gif biggrin.gif
O prie ko cia asmeniskumai? nei as tamstos pazistu, nei ka, man giliai dzin kas tas whitey biggrin.gif
ir prie ko cia as turiu i klausimus atsakinet? mane kas idarbino? prisizadejau? g.gif
tuo labiau, kad nemirkstu nei sitoj temoj, nei SM, i klausimus gal ir galeciau atsakyt, nesunku, bet kol uzeinu, jau buna i visus atsakyta biggrin.gif prizadu, jei nebus atsakyta i koki klausima, as butinai atsakysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 08 20, 18:28)
Labai aciu uz atsakymus  4u.gif

dar vienas nedidelis neaiskumas: darant check-in ir norint sumoketi uz rezervuotas vietas, kokias atsiskaitymo korteles priima Ryanair?  unsure.gif

na ar pagelbes kas nors man? ar priima ryanar kokias nors lietuviskas korteles?

(bilietus pirkome per avia.lt, chech-in darysime jau per oficialu ryanair tinklapi) mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 08 21, 12:31)
na ar pagelbes kas nors man? ar priima ryanar kokias nors lietuviskas korteles?

(bilietus pirkome per avia.lt, chech-in darysime jau per oficialu ryanair tinklapi)  mastau.gif

Priima lietuviskas kreditines korteles.
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2012 08 21, 12:34)

ir prie ko cia as turiu i klausimus atsakinet? mane kas idarbino? prisizadejau?  g.gif

O tai ką čia į temą parašėt? Kodėl ne į a.ž.??? Žmonės patarimų ateina ieškodamį, o ne rietenų. Nei pati patariat, nei kitiems neleidžiat. Užsipuolėt žmogų, kurias dalijasi patirtim dėl ko? Kažkaip nepanašu, kad prisiskaitę SM visi Samsonite lagaminų turėtojai juos išmetė ir nubėgę prisipirko maximos maišiukų, nesijaudinkit taip dėl jų g.gif

Į temą Skaitėt naujienas?
Atsakyti