QUOTE(kuzyte @ 2012 08 20, 11:22)
kaip as supratau kai skaiciau taisykles kad vezimas turi buti vienos dalies ta prasme ratai neturi atskirai nusiimt, ta prasme turi but sketukas
Tikrai maciau vezimuku su lopsiukais, dvieju daliu.
QUOTE(MissR @ 2012 08 20, 12:36)
o gal kas galit man paaiskinti kas geriau ar uzsisakyti priority..ar uzsirezervuoti vietas lektuve ? nelabai suprantu kuo tai skiriasi..
juk jei uzsisakai priority tai ilipes i lektuva pirmesnis gauni didesnius sansus issirinkti geresnes vietas sedeti ar ne? bet kaip tada zinoti kurios vietos jau yra rezervuotos kitu keleiviu, ar jos buna kazkaip pazymetos?
o jei uzsirezervuoji vietas lektuve tai kam tada tas priority jis kaip ir beprasmis tampa, juk vistiek vietos lektuve tau jau yra uzrezervuotos tad ar ilipsi anksciau ar veliau vistiek tos vietos tavo..
paaiskinkit man kas nors
Darant check-in matai kurios vietos jau uzimtos, kurias gali rezervuot. Kita karta gal reikes pabandyt rezervuot, nes dabar priority pirkau. Ir siaip i tas priekines eiles, kurias gali uzsirezervuot, jei neuzsirezervaves, neleidzia sestis, nesvarbu pirmas ar paskutinis ilipai.
QUOTE(kuzyte @ 2012 08 20, 12:42)
manau vietos yra geriau, jau garantuotai tavo,o priority tai zinai, ileist tave gal ir pirma , bet ar pirma dabegsi tai nzn
as imciau vietas. o kaina idomu ar skiriasi?
Vietas rezervuot yra brangiau. As visada su priority skrendu, tikrai pirmus leidzia, aisku is to nedidelio buriuko tikrai beganciu yra
ir mane su mergytem aplenkia, bet aisku pilna dar buna tusciu vietu mum trim salia atsisest. Siaip lietuviai tokia jau liaudis, vietoj to, kad padetu vezimuka laiptais nunest, spraudziasi stumiasi, kad tik greiciau
QUOTE(MissR @ 2012 08 20, 14:13)
o ar galima darant chech-in rezervuotis vietas? ar paprasta ta padaryta, neprazioplinsiu kazin?
Tikrai galima