Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

Man taip pat idomu del didelio vezimelio. Pagal taisykles galima pasiimti vezimuka arba kedute, bet kaip bus tuo atveju, jei vezimelis yra su kedute ax.gif Reikes isskirti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2012 08 19, 21:15)
Priority as buvau jau pirkdama uzsisakius, mum 3 priority kainavo 57 lt, man atrodo kad eina ir darant check-in uzsisakyt, nes ismete toki langa, kuriam galima pasirinkt sporto reikmenis ar muzikos instr., tame tarpe ir priority. Ir vietas rezervuot galima darant check-in, kainuoja 38 lt vienam (arba 10 svaru). Ir papildoma bagaza galima uzsisakyt.

Savaitei skrendam i Ispanija, tai man check-in leidzia daryt ir pirmyn ir atgal iskart, ir bilietus "duoda" pirmyn ir atgal iskart. Gal jei grizimas uz ilgesnio laiko, neleidzia vienu metu daryt, nebeprisimenu  g.gif  Bet dabar leidzia ir pirmyn, ir atgal check-in padaryt  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilte @ 2012 08 20, 10:35)
Sveikos,

Gal kuri galės atsakyti. Skrendant su kūdikiu ir kartu imant jo vežimą (kaip priklauso, Ryanair skraidina jį nemokamai), ar galima vežimą atiduoti į bagažo skyrių, ar būtinai reikia palikti prie lėktuvo? Vežimas mūsų nemažas (su lopšiu), jau matau, kaip mes jį Kaune nešiojam, kai einant į lėktuvą du žmonės turės laiptais sunešioti du lagaminus, vaiką ir vežimą. Pagalvojau, kad būtų daug patogiau vežimą atiduoti į bagažą, o vaiką neštis nešynėje (kur ant pilvo pasikabini). Bet jei Ryanair leidžia atiduoti vežimą į bagažą, ar prie nešynės neprisikabins kaip prie kokio atskiro daikto?

Labas, bent jau kai skridau pries pora metu ir nezinojau, kad galima iki pat lektuvo su vezimu, tada atidaviau i bagaza vezimuka. Del nesynes nezinau, tik kai vakar dariau check-in, maciau, kad uz papildomus 38 lt galima veztis auto kedute.
Manes klause, i kiek daliu susilanksto vezimukas, tai tikriausiai uzklijuoja lipdukus ant visu daliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 20 rugpjūčio 2012 - 11:22
QUOTE(Ilte @ 2012 08 20, 10:35)
Sveikos,

Gal kuri galės atsakyti. Skrendant su kūdikiu ir kartu imant jo vežimą (kaip priklauso, Ryanair skraidina jį nemokamai), ar galima vežimą atiduoti į bagažo skyrių, ar būtinai reikia palikti prie lėktuvo? Vežimas mūsų nemažas (su lopšiu), jau matau, kaip mes jį Kaune nešiojam, kai einant į lėktuvą du žmonės turės laiptais sunešioti du lagaminus, vaiką ir vežimą. Pagalvojau, kad būtų daug patogiau vežimą atiduoti į bagažą, o vaiką neštis nešynėje (kur ant pilvo pasikabini). Bet jei Ryanair leidžia atiduoti vežimą į bagažą, ar prie nešynės neprisikabins kaip prie kokio atskiro daikto?

QUOTE(racke @ 2012 08 20, 10:51)
Man taip pat idomu del didelio vezimelio. Pagal taisykles galima pasiimti vezimuka arba kedute, bet kaip bus tuo atveju, jei vezimelis yra su kedute  ax.gif Reikes isskirti  unsure.gif

kaip as supratau kai skaiciau taisykles kad vezimas turi buti vienos dalies ta prasme ratai neturi atskirai nusiimt, ta prasme turi but sketukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilte @ 2012 08 20, 11:35)
Sveikos,

galit vezima palikt ir bagazo skyriuje, prie nesynes tikrai nesikabins ir vezimas neturi but 1 dalies, tik priduodant reik pasakyt keliu daliu - tiek lipduku uzklijuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas galit man paaiskinti kas geriau ar uzsisakyti priority..ar uzsirezervuoti vietas lektuve ? nelabai suprantu kuo tai skiriasi.. g.gif
juk jei uzsisakai priority tai ilipes i lektuva pirmesnis gauni didesnius sansus issirinkti geresnes vietas sedeti ar ne? bet kaip tada zinoti kurios vietos jau yra rezervuotos kitu keleiviu, ar jos buna kazkaip pazymetos?
o jei uzsirezervuoji vietas lektuve tai kam tada tas priority jis kaip ir beprasmis tampa, juk vistiek vietos lektuve tau jau yra uzrezervuotos tad ar ilipsi anksciau ar veliau vistiek tos vietos tavo..
paaiskinkit man kas nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 08 20, 12:36)
o gal kas galit man paaiskinti kas geriau ar uzsisakyti priority..ar uzsirezervuoti vietas lektuve ? nelabai suprantu kuo tai skiriasi.. g.gif
juk jei uzsisakai priority tai ilipes i lektuva pirmesnis gauni didesnius sansus issirinkti geresnes vietas sedeti ar ne? bet kaip tada zinoti kurios vietos jau yra rezervuotos kitu keleiviu, ar jos buna kazkaip pazymetos?
o jei uzsirezervuoji vietas lektuve tai kam tada tas priority jis kaip ir beprasmis tampa, juk vistiek vietos lektuve tau jau yra uzrezervuotos tad ar ilipsi anksciau ar veliau vistiek tos vietos tavo..
paaiskinkit man kas nors  rolleyes.gif

manau vietos yra geriau, jau garantuotai tavo,o priority tai zinai, ileist tave gal ir pirma , bet ar pirma dabegsi tai nzn smile.gif as imciau vietas. o kaina idomu ar skiriasi? g.gif
Atsakyti
ar pirma...dabegsiu? ka jus rimtai reikes dar ir begti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 08 20, 13:11)
ar pirma...dabegsiu? ka jus rimtai reikes dar ir begti?  blink.gif

bent jau Vilniuj tai bega biggrin.gif isleidzia visus i lauka ir zmones bega i lektuva, tai vat idomu po kiek laiko po "prioryciu" isleidimo isleidzia visa banda biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai ne visi pasileidzia begt, gal tik keli skubantys biggrin.gif Siaip man neteko matyt kad begtu, labiau eina labai greitai biggrin.gif

I "rezervuota vieta" iskaiciuotas priority. As geriau vieta rezervuociau iskart nei priority pirkciau. Kai atsirado tokia paslauga nezinau ar kas perka ta priority isvis, juk geriausios vietos (dazniausiai su papildoma vieta kojom zmones rezervuojasi, taip?)rezervuotos buna, kam tada priority?

Vilniuj tai sistema durna kazkokia, priority padaro atskira eile, o paskui vis tiek visi stovi ant laiptu uz uzrakintu duru, i lektuva leidzia visus kartu. Kai paskutini karta skridau, pirmieji prie duru nusileido priority, uz ju kiti, o paskutiniai pasinaudojo ar tai lifu, ar eskalatoriu, ar siaip ten kazkoks praejimas yra, zodziu atsidure iskart apacioj prie priority, nezinau kas is ju pirmesnis i lektuva ilipo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina86: 20 rugpjūčio 2012 - 13:34
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 20, 12:54)
galit vezima palikt ir bagazo skyriuje, prie nesynes tikrai nesikabins ir vezimas neturi but 1 dalies, tik priduodant reik pasakyt keliu daliu - tiek lipduku uzklijuoja mirksiukas.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar galima darant chech-in rezervuotis vietas? ar paprasta ta padaryta, neprazioplinsiu kazin? doh.gif
Atsakyti