Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 21:28)
nu o koks % draudzias tuo kasko? - bent mano aplinkoje mazai... labai mazai... Ir daugumai (jei masinos ner populiarios) - pinigai kaip i bala rolleyes.gif

pvz mano draugė apsidraudus, pastatė mašiną prie namo, sniegas ėmė ir nuvarė nuo stogo su ledais...mašinytė kaip po didžiausios avarijos - draugei nieko nekainavo remontas. žinau, kad jei žiemą neužkuri - atvažiuoja ir užkuria. matyt ir daugiau papildomų paslaugų tiekia, kurių neįsivaizduojam
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 22:39)
taip, su kortelem tik i valdiskas istaigas mirksiukas.gif

o del draudimu - kompanijos is to gyve - draust viska galima - tik mokek jiems: ir gyvybe ir sveikata, ir parkeliavima namo zuvus, ir kelionei nepavykus, ir jei tas anas ar kitas atsitiks - jie gasdina, kad bus, jei bus... Bet siaip, idomumo delei idomu - kiek procentaliai kazkam kazkas nutinka keliones metu - aisku buna, ir susergama ir pratrysta - bet ar tam butinas draudimas? Jei galvosit visur ir visada kas gali nutikt - tai ir nutiks, nes mintys materializuojas, o ir mokesit visur ir uz viska tios draudimus - kad tik kas nenutiktu...
o kad turit draudima - tai dar nereiskia kad jis pats geriausias ir nepakartojamas - ta suzinot imanoma tik ivykiui ivykus blush2.gif

O as visada galvoju kas gali nutikti ir i visas keliones vaziuoju apsidraudusi .Ir bunu labai rami ir del savo pinigines ir kad jei kas verysad.gif nutiktu neuzkrausiu artimiesiems dideliu rupesciu.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 18, 00:44)
pvz mano draugė apsidraudus, pastatė mašiną prie namo, sniegas ėmė ir nuvarė nuo stogo su ledais...mašinytė kaip po didžiausios avarijos - draugei nieko nekainavo remontas. žinau, kad jei žiemą neužkuri - atvažiuoja ir užkuria. matyt ir daugiau papildomų paslaugų tiekia, kurių neįsivaizduojam

nu as daznai ziuriu kur pastatau masina ir man nieko panasaus ner nutike rolleyes.gif , draugai draudes tuo kasco ir jiems bande isplesti maga, nepavyko - draudimas nedenge nieko, nes francizes kazkaip nevirsijo suma rolleyes.gif

QUOTE(aceriuke @ 2012 08 18, 00:46)
O as visada galvoju kas gali nutikti ir i visas keliones vaziuoju apsidraudusi .Ir bunu labai rami ir del savo pinigines ir kad jei kas verysad.gif nutiktu neuzkrausiu artimiesiems dideliu rupesciu.

nu as artimiesiems irgi neuzkraunu rupesciu, o del draudimu kiekvienas mes skirtingi - vieni ir nepirstelna neapsidraude - kiti i kalnus varo be draudimo rolleyes.gif
Atsakyti
Rygos oro uoste, kai reik susimoket prie Ryanair už ta security mokesti, nežinot galima ir eurais ir latais atsiskaityt?
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 08 18, 16:43)
Rygos oro uoste, kai reik susimoket prie Ryanair už ta security mokesti, nežinot galima ir eurais ir latais atsiskaityt?

Galima... 4u.gif Bet geriau latais, o geriausia kortele (dėl keitimo kurso)... 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, o nežinot ten tiesiog prieit ir sakyt, kad noriu susimokėt security charge?
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 17, 14:51)
atsibodo, neskaityk. toks vaizdas, kad ash tavo akis vedzioju. ir tavo blevyzgos bei pagraudenimai man neidomus, nes ash i viska ziuriu paprasto zmogaus, ne su samsonite, akimis. tu galesi kaskart metyt po 50£, na ir i sveikata. mano patarimai taves neturetu dominti. daugelis sm renkasi tam, kad kazka suzinot ir maziau ishleist. ir taip, maishelis yra pigesne alternatyva. aishku, ne tau, ponia.
beje, kitose avialinijose esu mates ir kitu rankinio bagazo ishmatavimu. kaip cia jie taip apie tave nepagalvojo?! bet galesi kita nusipirkt, anokia beda. 50£ ten ar sen wink.gif

Nei as cia graudenuosi nei ka lotuliukas.gif ir pinigu, ponuli, as nemetau, man 50EUR yra dideli pinigai, tad pries kelione niekada neturiu klausimu-praslysiu ar ne, praleis ar nepraleis, laikausi taisykliu ir pinigais tikrai nesisvaistau. Tad problemu del to niekada neturejau. Man tik uzkliuvo tavo pasakymas, kad anokia cia beda-ismesti lagamina ir persideti daiktus i maiseli... tenorejau paaiskinti tamstai, kad ne visi skraido su lagaminais po 30Lt, kad taip lengva ranka paimtu ir ismestu lagamina... ir prie ko cia avialinijos ir lagaminas? ka, as su 30Lt kainuojanciu lagaminu negaliu su lufthansa skristi? doh.gif biggrin.gif zodziu, nussisnekejai...ir nu dar neteko matyti oro uoste tokiu ciudu, kai daiktai perdedami i maiseli, o dar labiau noreciau pamatyti kai tas maiselis dedamas i remus doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(whitey @ 2012 08 17, 15:05)
na tai pasiziurek, kokias nesamones rashineja. ir vien del to, jog ji,matot, samsonite lagamina turi g.gif ish krumu ishlindus, galima bent su temos/diskusiju esme susipazinti, kas ir kaip

Tu geriau pats paziurek kokias nesamones rasineji biggrin.gif aiskina matai protinguolis, kam pirkt brangu lagamina, juk ne su lufthansa skrendi, prie ko lagaminas, lufthansa ir ryanair? blink.gif kaip is medzio iskrites... kur rysys, paaiskink, ok? jau kai pasakysi ka nei i tvora nei i mieta, butu juokinga jei nebutu graudu biggrin.gif paaiskintum kada nors ka nors normaliai argumentuodamas, gal tada ir aiskiau butu, bet kartais taip nusisneki, kad... lotuliukas.gif o beje, kabinetis galetum bent jau prie tu, kurie cia tikrai ne i tema sneka biggrin.gif daugiau negu puse temos prasnekama apskritai OT doh.gif
Atsakyti
O mokesti reikia moket kai tik IS Rygos skrendi? Jei ten parskrendi nereikia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 08 18, 21:28)
Dėkui, o nežinot ten tiesiog prieit ir sakyt, kad noriu susimokėt security charge?

Prie Ryanair bagažo registravimo stalelių, yra porą langelių kur galima susimokėti (bus parašyta), taip pat galima susimokėti pirmame aukšte informacijoje... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(marina86 @ 2012 08 18, 23:26)
O mokesti reikia moket kai tik IS Rygos skrendi? Jei ten parskrendi nereikia? unsure.gif

Mokėti reikia tik skrendantiems su Ryanair avialinijomis, kitos yra šį mokestį pridėjusios prie bilietų kainos... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, pirmakart gyvenime skrisiu lektuvu, gal padesit issiaiskinti kelis neaiskumus?smile.gif
1. ar galima darant check-in pasirinkti sedejimo vietas lektuve ir kiek dabar tai kainuoja?

2. ar rakinate registruoto bagazo lagaminus spynelemis?

blush2.gif

Mokėti reikia tik skrendantiems su Ryanair avialinijomis, kitos yra šį mokestį pridėjusios prie bilietų kainos...

pirmakart girdziu apie toki mokesti. kur ji reikia susimoketi ir kada ? ar yra dar papildomi mokesciai kuriu nezinau? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 18 rugpjūčio 2012 - 22:12
QUOTE(flexy @ 2012 08 18, 21:13)
Nei as cia graudenuosi nei ka lotuliukas.gif ir pinigu, ponuli, as nemetau, man 50EUR yra dideli pinigai, tad pries kelione niekada neturiu klausimu-praslysiu ar ne, praleis ar nepraleis, laikausi taisykliu ir pinigais tikrai nesisvaistau. Tad problemu del to niekada neturejau. Man tik uzkliuvo tavo pasakymas, kad anokia cia beda-ismesti lagamina ir persideti daiktus i maiseli... tenorejau paaiskinti tamstai, kad ne visi skraido su lagaminais po 30Lt, kad taip lengva ranka paimtu ir ismestu lagamina... ir prie ko cia avialinijos ir lagaminas? ka, as su 30Lt kainuojanciu lagaminu negaliu su lufthansa skristi? doh.gif  biggrin.gif zodziu, nussisnekejai...ir nu dar neteko matyti oro uoste tokiu ciudu, kai daiktai perdedami i maiseli, o dar labiau noreciau pamatyti kai tas maiselis dedamas i remus doh.gif  lotuliukas.gif
Tu geriau pats paziurek kokias nesamones rasineji biggrin.gif aiskina matai protinguolis, kam pirkt brangu lagamina, juk ne su lufthansa skrendi, prie ko lagaminas, lufthansa ir ryanair? blink.gif kaip is medzio iskrites... kur rysys, paaiskink, ok? jau kai pasakysi ka nei i tvora nei i mieta, butu juokinga jei nebutu graudu biggrin.gif paaiskintum kada nors ka nors normaliai argumentuodamas, gal tada ir aiskiau butu, bet kartais taip nusisneki, kad...  lotuliukas.gif  o beje, kabinetis galetum bent jau prie tu, kurie cia tikrai ne i tema sneka biggrin.gif daugiau negu puse temos prasnekama apskritai OT doh.gif

ok, tesiam. o ka jau tu shioj temoj tokio 'argumentuoto' pasakei?! pasigyrei del samsonite? negi brangesnio neradai pavadinimo? g.gif yra gi. ir matau, visai nesiorientuoji minchiu eigoj, kuria cia visi gan seniai zino- cia ryanair, ir jie kabinesis del cm/mm, todel su jais geriau turet maishiuka ar pigu lagamina. neisivaizduoji saves su maishiuku?! ne beda, ash jau isivaizduoju visa tave paraudusia po 50£/€ susimokejimo bei teisybes ieshkojimo. va tau ir argumentas. jei turi tinkanti lagamina, tai mano patarimai buvo ne tau. kodel tu i juos sureagavai, nepasakysiu, nors ir nelabai idomu.
tad netesiant offtopico, lauksiu tavo patarimu kitiems keliautojams i tema. vis priminsiu, jei pamirshi atsakyt ir ivertinsiu tavo atsakyma. nedekok, man bus nesunku wink.gif

p.s. beje, asmeninio pobudzio pastabas rashyk i az
Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2012 08 18, 22:09)
Sveiki, pirmakart gyvenime skrisiu lektuvu, gal padesit issiaiskinti kelis neaiskumus?smile.gif
1.  ar galima darant check-in pasirinkti sedejimo vietas lektuve ir kiek dabar tai kainuoja?

blush2.gif
pirmakart girdziu apie toki mokesti. kur ji reikia susimoketi ir kada ? ar yra dar papildomi mokesciai kuriu nezinau?  doh.gif

aishku, ash atsakychiau, bet gal leiskim flexy pasireiksht? smile.gif prashyciau argumentuotai
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 08 18, 22:09)
1.  ar galima darant check-in pasirinkti sedejimo vietas lektuve ir kiek dabar tai kainuoja?

Sedejimo vietas galima pasirinkt, kiek tiksliai kainuoja neprisimenu, bet truputi brangiau nei priority, siandien darysiu chek-in, galesiu parasyt kiek kainuoja.
As nerakinau spynelem, niekas nedingo smile.gif
Atsakyti