QUOTE(whitey @ 2012 08 17, 14:51)
atsibodo, neskaityk. toks vaizdas, kad ash tavo akis vedzioju. ir tavo blevyzgos bei pagraudenimai man neidomus, nes ash i viska ziuriu paprasto zmogaus, ne su samsonite, akimis. tu galesi kaskart metyt po 50£, na ir i sveikata. mano patarimai taves neturetu dominti. daugelis sm renkasi tam, kad kazka suzinot ir maziau ishleist. ir taip, maishelis yra pigesne alternatyva. aishku, ne tau, ponia.
beje, kitose avialinijose esu mates ir kitu rankinio bagazo ishmatavimu. kaip cia jie taip apie tave nepagalvojo?! bet galesi kita nusipirkt, anokia beda. 50£ ten ar sen
Nei as cia graudenuosi nei ka
ir pinigu, ponuli, as nemetau, man 50EUR yra dideli pinigai, tad pries kelione niekada neturiu klausimu-praslysiu ar ne, praleis ar nepraleis, laikausi taisykliu ir pinigais tikrai nesisvaistau. Tad problemu del to niekada neturejau. Man tik uzkliuvo tavo pasakymas, kad anokia cia beda-ismesti lagamina ir persideti daiktus i maiseli... tenorejau paaiskinti tamstai, kad ne visi skraido su lagaminais po 30Lt, kad taip lengva ranka paimtu ir ismestu lagamina... ir prie ko cia avialinijos ir lagaminas? ka, as su 30Lt kainuojanciu lagaminu negaliu su lufthansa skristi?
zodziu, nussisnekejai...ir nu dar neteko matyti oro uoste tokiu ciudu, kai daiktai perdedami i maiseli, o dar labiau noreciau pamatyti kai tas maiselis dedamas i remus
QUOTE(whitey @ 2012 08 17, 15:05)
na tai pasiziurek, kokias nesamones rashineja. ir vien del to, jog ji,matot, samsonite lagamina turi
ish krumu ishlindus, galima bent su temos/diskusiju esme susipazinti, kas ir kaip
Tu geriau pats paziurek kokias nesamones rasineji
aiskina matai protinguolis, kam pirkt brangu lagamina, juk ne su lufthansa skrendi, prie ko lagaminas, lufthansa ir ryanair?
kaip is medzio iskrites... kur rysys, paaiskink, ok? jau kai pasakysi ka nei i tvora nei i mieta, butu juokinga jei nebutu graudu
paaiskintum kada nors ka nors normaliai argumentuodamas, gal tada ir aiskiau butu, bet kartais taip nusisneki, kad...
o beje, kabinetis galetum bent jau prie tu, kurie cia tikrai ne i tema sneka
daugiau negu puse temos prasnekama apskritai OT