Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 17, 21:25)
siaip as ten ne tik apie civilini, bet ir apie kasko...
O tas valdiskas ligoniu kasu draudimas apima repatriacija ?

P.S. man ir mano seimai draudimo klausimai neitin aktualus, nes mes turim banku isduotas mokejimo korteles, kuriu salutine nauda yra draudimas nuo negandu (net ir ekstremalesniu)  ax.gif ir tai nieko papildomai nekainuoja

nu o koks % draudzias tuo kasko? - bent mano aplinkoje mazai... labai mazai... Ir daugumai (jei masinos ner populiarios) - pinigai kaip i bala rolleyes.gif
kas tas yr repatriacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 21:28)
kas tas yr repatriacija g.gif

duotuoju atveju, kai nabasnika namo pargabena smile.gif nes tai kazkodel labai brangu. Atrodytu pajamtum Ryanairo bilieta su priority, prisegtum nabaga pasimireli ir parskraidintum. bet ne, taip netinka, o kitaip brangu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 17, 21:36)
duotuoju atveju, kai nabasnika namo pargabena smile.gif nes tai kazkodel labai brangu. Atrodytu pajamtum Ryanairo bilieta su priority, prisegtum nabaga pasimireli ir parskraidintum. bet ne, taip netinka, o kitaip brangu  unsure.gif

nea, sake to ner, ir jei susizeisi smarkiai - tai namo irgi neves - turesi gydytis ten, uztat jei turi kokia liga ir negali isvykt ilgesniam laikui be medicinos (tarkim dializes, onko ligos) - tai sake reik pasiimt kazkoki spec israsa - ir gausi gydyma priklausanti ten, kas neiena i tuos privacius draudimus 4u.gif

O kadangi mirt isvykus nesiruosiu, o jei ir pasimirsiu - man jau giliai dzin bus - kur kunas gules - nesipergyvenu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 21:42)

O kadangi mirt isvykus nesiruosiu, o jei ir pasimirsiu - man jau giliai dzin bus - kur kunas gules - nesipergyvenu schmoll.gif

Cia artimiesems taikyta , nes jiems bus problemu kuna gabenti .....
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 21:42)
jei ir pasimirsiu - man jau giliai dzin bus - kur kunas gules - nesipergyvenu schmoll.gif

O Gabrielius su Mildute tures sudauzyt savo kiaules-taupykles, kad mama parsivezt kazkur arciau pakast unsure.gif
Ne i tema mes cia ir is esmes juokaudami, nes viskas bus gerai mirksiukas.gif bet sioki toki draudima (ne karve kainuoja) reiktu turet. Paskui nepatogu skaityt, kaip kaltinamos ambasados ir Kubilius, kad nepadeda nabagu namo parsigabent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 08 17, 21:48)
Cia artimiesems taikyta , nes jiems bus problemu kuna gabenti .....

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 17, 21:52)
O Gabrielius su Mildute tures sudauzyt savo kiaules-taupykles, kad mama parsivezt kazkur arciau pakast  unsure.gif
Ne i tema mes cia ir is esmes juokaudami, nes viskas bus gerai mirksiukas.gif bet sioki toki draudima (ne karve kainuoja) reiktu turet. Paskui nepatogu skaityt, kaip kaltinamos ambasados ir Kubilius, kad nepadeda nabagu namo parsigabent biggrin.gif

nu jie visi puikiai zino - kad noriu but iskepta, ir jei labai jau salia jiems reikes manes - ten iskept bus pigiau nei musuose, o tada parsivezimas tekainuos ryanair bilietus ir urna, kuri tilps i rankini bagaza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 21:55)
nu jie visi puikiai zino

Jus labai rimta moteris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 17, 21:59)
Jus labai rimta moteris  4u.gif

nu taip, to nepaslepsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 20:01)
nzn - su vaikais dar dar suprantu - bet suaugusiems doh.gif , daug keliauju - nu kazkaip ner buve taip, kad per kelias dienas ar savaite kazkas tokio nutiktu - kad daktaro prirreiktu, o ir minejau, kad yra tam atvejui isvis nemokama kortele, aisku tinkama naudoti tik valdiskose istaigose - turim ja, bet nesam naudojesi schmoll.gif

nueikit i traumatologini ir paziurekit, kiek ten zmoniu buna. nustebsite. o jei dar apklausa surengtumete, tai aplamai nustebtumete - itariu nei vienas is ju neplanavo susizeisti sia savaite biggrin.gif koks skirtumas kuriam laikui isvyksti, niekada nezinai, kas gali nutikti.
Musu seimai neaktualu, mes, kaip ir zilvinas, turim draudimus, gautus kartu su bankine kortele. bet buvo laikas, kai saziningai apsidrausdavom pries kiekviena kelione. Tai jei neturi nei vieno, nei kito, tai nuo 30 litu i elgetu gretas gal nenukeliausi, o jei kas nutiks, bus maziau nervu ir pinigeliai sutaupyti. Reikia draustis ar ne, tai jau kiekvieno asmeninis reikalas, bet sakyti, kad neverta, o juolab, sakyti, kad per savaite nieko nenutiks, tai juokinga tiesiog. Grafiku juk niekas nesustatineja siuo klausimu.

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 17, 23:15)
nueikit i traumatologini ir paziurekit, kiek ten zmoniu buna. nustebsite. o jei dar apklausa surengtumete, tai aplamai nustebtumete - itariu nei vienas is ju neplanavo susizeisti sia savaite  biggrin.gif  koks skirtumas kuriam laikui isvyksti, niekada nezinai, kas gali nutikti.
Musu seimai neaktualu, mes, kaip ir zilvinas, turim draudimus, gautus kartu su bankine kortele. bet buvo laikas, kai saziningai apsidrausdavom pries kiekviena kelione. Tai jei neturi nei vieno, nei kito, tai nuo 30 litu i elgetu gretas gal nenukeliausi, o jei kas nutiks, bus maziau nervu ir pinigeliai sutaupyti.  Reikia draustis ar ne, tai jau kiekvieno asmeninis reikalas, bet sakyti, kad neverta, o juolab, sakyti, kad per savaite nieko nenutiks, tai juokinga tiesiog. Grafiku juk niekas nesustatineja siuo klausimu.

bet juk budami LT nesidraudziat kasdien g.gif , gi kiekvienas dirbantis pilietis, ar kitaip priklausantis soc draudziamuju sarasui - turi galiojanti draudima europoje - kam draustis papildomai tik todel, kad isvykstat savaitei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 22:23)
bet juk budami LT nesidraudziat kasdien g.gif , gi kiekvienas dirbantis pilietis, ar kitaip priklausantis soc draudziamuju sarasui - turi galiojanti draudima europoje - kam draustis papildomai tik todel, kad isvykstat savaitei? rolleyes.gif

kai as drausdavausi, tai tos ligoniu korteles ar dar nebuvo isduodamos, ar tai nepopuliarios buvo, o ir ne i europos sajungos valstybes vaziuodavom. dabar jau kaip ir sakiau - neaktualu, drausta esu. bet as ne pries LK kortele, jau geriau tokia, nei nieko. tiesiog sakiau, kad kvaila galvoti, kad nieko atsitikti negali per trumpa laika. o jau ka ims, ar draudima, ar ligoniu kasu kortele, tai cia kaip jau norisi kam biggrin.gif Tiesa sakant, tai as per mazai domejausi, kas priklauso, turint ta kortele, kazkaip neprireike man jos. tik pamenu, kad SM kazkada buvo diskutuota ir man uzkliuvo, kad kazkas ten buvo ivardinta, kaip minusai. ar tai ne i visas gydymo istaigas galima kreiptis, ar dar kazkas. na ir su numireliais viskas kaip ir aisku, cia vistik irgi minusas. O tai mano seimyna kol pareikstu koki nora mane imti ar deginti, tai dar uz koki saldytuva jiems pripliusuostu doh.gif biggrin.gif patapciau brangi, kaip niekad lotuliukas.gif
bet kokiu atveju, reiks daugiau tom kortelem pasidometi, maza kada prireiks mirksiukas.gif o vykstantiems be jokiu draudimu tik palinkekime sekmes, lai grizta sveiki ir pailseje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 17, 23:34)
kai as drausdavausi, tai tos ligoniu korteles ar dar nebuvo isduodamos, ar tai nepopuliarios buvo, o ir ne i europos sajungos valstybes vaziuodavom. dabar jau kaip ir sakiau - neaktualu, drausta esu. bet as ne pries LK kortele, jau geriau tokia, nei nieko. tiesiog sakiau, kad kvaila galvoti, kad nieko atsitikti negali per trumpa laika. o jau ka ims, ar draudima, ar ligoniu kasu kortele, tai cia kaip jau norisi kam  biggrin.gif  Tiesa sakant, tai as per mazai domejausi, kas priklauso, turint ta kortele, kazkaip neprireike man jos. tik pamenu, kad SM kazkada buvo diskutuota ir man uzkliuvo, kad kazkas ten buvo ivardinta, kaip minusai. ar tai ne i visas gydymo istaigas galima kreiptis, ar dar kazkas. na ir su numireliais viskas kaip ir aisku, cia vistik irgi minusas. O tai mano seimyna kol pareikstu koki nora mane imti ar deginti, tai dar uz koki saldytuva jiems pripliusuostu  doh.gif  biggrin.gif  patapciau brangi, kaip niekad  lotuliukas.gif
bet kokiu atveju, reiks daugiau tom kortelem pasidometi, maza kada prireiks  mirksiukas.gif  o vykstantiems be jokiu draudimu tik palinkekime sekmes, lai grizta sveiki ir pailseje  4u.gif

taip, su kortelem tik i valdiskas istaigas mirksiukas.gif

o del draudimu - kompanijos is to gyve - draust viska galima - tik mokek jiems: ir gyvybe ir sveikata, ir parkeliavima namo zuvus, ir kelionei nepavykus, ir jei tas anas ar kitas atsitiks - jie gasdina, kad bus, jei bus... Bet siaip, idomumo delei idomu - kiek procentaliai kazkam kazkas nutinka keliones metu - aisku buna, ir susergama ir pratrysta - bet ar tam butinas draudimas? Jei galvosit visur ir visada kas gali nutikt - tai ir nutiks, nes mintys materializuojas, o ir mokesit visur ir uz viska tios draudimus - kad tik kas nenutiktu...
o kad turit draudima - tai dar nereiskia kad jis pats geriausias ir nepakartojamas - ta suzinot imanoma tik ivykiui ivykus blush2.gif
Atsakyti