Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

O kokios dar korteles tinka ir kokiu banku?
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2012 08 17, 18:37)
As uz ryanair bilietus atsiskaiciau su paprasta debetine mastercard  g.gif

Tai ir pas mus tokia tikriausiai doh.gif masterCard ir virsuj debit, dar el bankininkystej aktyvavom, kad galetume pirkti internetu, ryanair toks pat zenkliukas yra pavaizduotas MasterCard .
security code
Ar buna taip kad is pirmo karto neiseina atmeta kortele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 17, 17:51)
visus skaicius.

reburd, lt su +370 pasirenkama anksciau

sakyčiau reiktų pildyt 00370, nes tas pliusas ne visur tinka, aš pildau visad 00
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 17, 18:58)
sakyčiau reiktų pildyt 00370, nes tas pliusas ne visur tinka, aš pildau visad 00

kur jus tuos +370 ar 00370 renkates, jeigu country code reikia rinktis is saraso ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 17, 19:11)
kur jus tuos +370 ar 00370 renkates, jeigu country code reikia rinktis is saraso ?

user posted image

ladna ladna, rinktis tai rinktis, kai negalima rinktis pildau su nuliais 4u.gif aš mintinai tos lentelės neprisimenu, ot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 17, 19:20)
aš mintinai tos lentelės neprisimenu, ot  blush2.gif

jauna dar, viskas pries akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 17, 16:51)
reburd, lt su +370 pasirenkama anksciau

Aha, jau mačiau
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 13:29)

QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 13:41)
tai jus zalotis vaziuojat ar pailset g.gif  blink.gif

eisi oro uoste, is paskos koks einantis chamas pastums, krisi, koja, ranka, zandikauli issinarinsi, susilauzysi ir ... nors gal ir neverta, geriau is savu susimoketi uz gydyma smile.gif drauges dukra viesbutyje laiptais lipdama paslydo ir sekmingai dardejo zemyn. gerai, kad sekmingai, o jei ne? o juk is viesbucio niekur ie neejo. maudysies ir persivarysi koja su kriaukle, suke, kazkaip gaila butu is savu moketi, jei vistik mediku pagalbos prireiktu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 17, 20:50)
eisi oro uoste, is paskos koks einantis chamas pastums, krisi, koja, ranka, zandikauli issinarinsi, susilauzysi ir ... nors gal ir neverta, geriau is savu susimoketi uz gydyma  smile.gif  drauges dukra viesbutyje laiptais lipdama paslydo ir sekmingai dardejo zemyn. gerai, kad sekmingai, o jei ne? o juk is viesbucio niekur ie neejo.  maudysies ir persivarysi koja su kriaukle, suke, kazkaip gaila butu is savu moketi, jei vistik mediku pagalbos prireiktu.

nzn - su vaikais dar dar suprantu - bet suaugusiems doh.gif , daug keliauju - nu kazkaip ner buve taip, kad per kelias dienas ar savaite kazkas tokio nutiktu - kad daktaro prirreiktu, o ir minejau, kad yra tam atvejui isvis nemokama kortele, aisku tinkama naudoti tik valdiskose istaigose - turim ja, bet nesam naudojesi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 21:01)
daug keliauju - nu kazkaip ner buve taip, kad per kelias dienas ar savaite kazkas tokio nutiktu - kad daktaro prirreiktu

nu to tak. As dar daugiau vazineju ir gyvenime avarijos neturejau. Bet irgi draudziuosi. Ne todel, kad policijos bijau, bet kad taip reikia 'jeigu ka' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 17, 21:17)
nu to tak. As dar daugiau vazineju ir gyvenime avarijos neturejau. Bet irgi draudziuosi. Ne todel, kad policijos bijau, bet kad taip reikia 'jeigu ka'  mirksiukas.gif

nu taip - civilinis draudimas privalomas, o cia ner privaloma, be to mes esam drausti, uz tai mokam mokescius - tad kam dar papildomai draustis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 21:20)
nu taip - civilinis draudimas privalomas, o cia ner privaloma, be to mes esam drausti, uz tai mokam mokescius - tad kam dar papildomai draustis? g.gif

siaip as ten ne tik apie civilini, bet ir apie kasko...
O tas valdiskas ligoniu kasu draudimas apima repatriacija ?

P.S. man ir mano seimai draudimo klausimai neitin aktualus, nes mes turim banku isduotas mokejimo korteles, kuriu salutine nauda yra draudimas nuo negandu (net ir ekstremalesniu) ax.gif ir tai nieko papildomai nekainuoja
Atsakyti