Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 17, 14:22)
Bandysim pasiekt italija, tikiuos nebutinas?  unsure.gif As kaip vistule viska paskutine minute...

jei be vaiku - viskas bus ok gal mirksiukas.gif , nors ta europini pasiimciau, zinokit ten tikrai labai greit 4u.gif
Atsakyti
Nebutinas, bet as vistiek pirkciau savo ramumui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2012 08 17, 13:25)
Nebutinas, bet as vistiek pirkciau savo ramumui  rolleyes.gif

Trumpam vykstu, nezinau neapsimoka, nors mamukas paskambino sako tik 32 litai kainuoja, eis matomai pati mane apdraust smile.gif))
as nemegstu papildomu visokiu klausimu spresti...
kad vykciau dviem savaitem, tai suprasciau, kad gal ir reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 17, 14:27)
Trumpam vykstu, nezinau neapsimoka, nors mamukas paskambino sako tik 32 litai kainuoja, eis matomai pati mane apdraust smile.gif))
as nemegstu papildomu visokiu klausimu spresti...
kad vykciau dviem savaitem, tai suprasciau, kad gal ir reikia... g.gif

neverta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2012 08 17, 14:25)
Nebutinas, bet as vistiek pirkciau savo ramumui  rolleyes.gif

Pritariu pilnai, apsidraudimui visada turiu draudima. Niekada nezinai, kas gali nutikti (nors ir ruosiesi tik guleti prie juros ir valgyti sviezia maista).
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 17, 14:19)
ruosiuos gulet prie juros ir ragaut vietine virtuve, tikiuos  nenusinuodyt...

nukris letuvas, partrenks masina, gausit saules smugi, nudilgins 101 meduza, apsinuodysit, su sakute aki issidursit, karsta sriuba nugara apsilaistysit.... Toliau vardinti ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 17, 14:36)
nukris letuvas, partrenks masina, gausit saules smugi, nudilgins 101 meduza, apsinuodysit, su sakute aki issidursit, karsta sriuba nugara apsilaistysit.... Toliau vardinti ?

tai jus zalotis vaziuojat ar pailset g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 17, 14:41)
tai jus zalotis vaziuojat ar pailset g.gif  blink.gif

žiūrint, kokia draudimo išmoka cool.gif
Atsakyti
manau, nukritus lektuvui draudimas bus neaktualus biggrin.gif

nebent giminem , jei turi atitinkama draudima ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 17 rugpjūčio 2012 - 13:45
QUOTE(flexy @ 2012 08 17, 12:18)
Taip, visada nuleisdavau juokais, kol jau atsibodo kaskart skaityti, kad lagamina oro uoste ismesti reikia biggrin.gif ne visi juk skraido su 30Lt kainuojanciais lagaminais, o Ryanair ar ne Ryanair tai jau cia tikrai ne prie ko, dar to betruko, kad kiekvienoms avialinijoms po atskira lagamina turetume biggrin.gif Ir dar tas pastovus (cia galejo buti jusus reklama) maiselio siulymas biggrin.gif O kuo blogas Rimi arba IKI maiselis? g.gif  lotuliukas.gif

atsibodo, neskaityk. toks vaizdas, kad ash tavo akis vedzioju. ir tavo blevyzgos bei pagraudenimai man neidomus, nes ash i viska ziuriu paprasto zmogaus, ne su samsonite, akimis. tu galesi kaskart metyt po 50£, na ir i sveikata. mano patarimai taves neturetu dominti. daugelis sm renkasi tam, kad kazka suzinot ir maziau ishleist. ir taip, maishelis yra pigesne alternatyva. aishku, ne tau, ponia.
beje, kitose avialinijose esu mates ir kitu rankinio bagazo ishmatavimu. kaip cia jie taip apie tave nepagalvojo?! bet galesi kita nusipirkt, anokia beda. 50£ ten ar sen wink.gif

Papildyta:
priesh perkant draudima deretu persiskaityti ju tvarkas bei taisykles. gali buti taip, kad draudima turi, o esi neapdraustas. tad pradekit nuo draudiminiu/nedraudiminiu ivykiu analizes paciose taisyklese, ne ishtraukose
Atsakyti
[quote=whitey,2012 08 17, 14:51]
atsibodo, neskaityk. toks vaizdas, kad ash tavo akis vedzioju. ir tavo blevyzgos bei pagraudenimai man neidomus, nes ash i viska ziuriu paprasto zmogaus, ne su samsonite, akimis. tu galesi kaskart metyt po 50£, na ir i sveikata. mano patarimai taves neturetu dominti. daugelis sm renkasi tam, kad kazka suzinot ir maziau ishleist. ir taip, maishelis yra pigesne alternatyva. aishku, ne tau, ponia.
beje, kitose avialinijose esu mates ir kitu rankinio bagazo ishmatavimu. kaip cia jie taip apie tave nepagalvojo?! bet galesi kita nusipirkt, anokia beda. 50£ ten ar sen wink.gif

Na va , ir neatlaike zmogaus nervai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2012 08 17, 11:20)
Ne karta pastebejau, kaip siulote oro uoste ismesti lagamina, tad si karta nesusilaikysiu ir paklausiu-ne visi perka lagaminus uz kapeikas, gal siulote ir lagaminus, kainavusius 100-200EUR ismesti?

O prie ko lagaminas ir Ryanair ar Lufthansa? Kazkokios nesamones. Jeigu mano rankinis lagaminas Samsonite, kainaves pora simtu EUR, tai as negaliu skristi Ryanair? Jus perkate lagamina, priklausomai nuo oro liniju? Ir su kiekvienom avialinijom vis kitoki lagamina turite? As turiu 1, kuris man visur tinka su visom avialinijom. Tuo labiau, kad pas mus, Lietuvoje, renkiesi ne avialinijas, o kaip patogiau skristi, jei yra tiesioginis su Ryanair, tai ir skrendi su Ryanair, o ne su kokiu 5val persedimu kitam oro uoste. Butu tiesioginis su kitom avialinijom, tai su kitom skraidytume. Nelabai yra is ko rinktis, tai ir skraidome su Ryanair, o prie ko cia lagaminas.

Prie ko cia komfortas? Jei norai sutampa su galimybemis, tai perku lagamina, kuris atitinka visus mano poreikius. Kai radau visus mano reikalavimus atitinkanti lagamina, ji ir nusipirkau, bet, pasirodo, negaliu skraidyti su Ryanair, nes per brangus biggrin.gif Briedas kazkoks cool.gif

na tai pasiziurek, kokias nesamones rashineja. ir vien del to, jog ji,matot, samsonite lagamina turi g.gif ish krumu ishlindus, galima bent su temos/diskusiju esme susipazinti, kas ir kaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 17 rugpjūčio 2012 - 14:08