QUOTE(flexy @ 2012 08 17, 12:18)
Taip, visada nuleisdavau juokais, kol jau atsibodo kaskart skaityti, kad lagamina oro uoste ismesti reikia
ne visi juk skraido su 30Lt kainuojanciais lagaminais, o Ryanair ar ne Ryanair tai jau cia tikrai ne prie ko, dar to betruko, kad kiekvienoms avialinijoms po atskira lagamina turetume
Ir dar tas pastovus
(cia galejo buti jusus reklama) maiselio siulymas
O kuo blogas Rimi arba IKI maiselis?
atsibodo, neskaityk. toks vaizdas, kad ash tavo akis vedzioju. ir tavo blevyzgos bei pagraudenimai man neidomus, nes ash i viska ziuriu paprasto zmogaus, ne su samsonite, akimis. tu galesi kaskart metyt po 50£, na ir i sveikata. mano patarimai taves neturetu dominti. daugelis sm renkasi tam, kad kazka suzinot ir maziau ishleist. ir taip, maishelis yra pigesne alternatyva. aishku, ne tau, ponia.
beje, kitose avialinijose esu mates ir kitu rankinio bagazo ishmatavimu. kaip cia jie taip apie tave nepagalvojo?! bet galesi kita nusipirkt, anokia beda. 50£ ten ar sen
Papildyta:priesh perkant draudima deretu persiskaityti ju tvarkas bei taisykles. gali buti taip, kad draudima turi, o esi neapdraustas. tad pradekit nuo draudiminiu/nedraudiminiu ivykiu analizes paciose taisyklese, ne ishtraukose