QUOTE(whitey @ 2012 08 16, 16:20)
skrisk ir paziuresi, ar tiks tas lagaminas ar ne. nieks cia nepasakys, ar bus ok ar ne. galu gale, ishmesi. ne karve kainuoja, palyginus su 50£/ priemoka
Ne karta pastebejau, kaip siulote oro uoste ismesti lagamina, tad si karta nesusilaikysiu ir paklausiu-ne visi perka lagaminus uz kapeikas, gal siulote ir lagaminus, kainavusius 100-200EUR ismesti?
QUOTE(volkiene @ 2012 08 16, 16:27)
Tai ko gero jei lagaminas uz 700 pigiau 50 eur sumoket nei lagamina ismest
QUOTE(whitey @ 2012 08 16, 16:32)
i kelione su 700lt lagaminu?!?
cia gi ryanair tema, ne lufthansa
O prie ko lagaminas ir Ryanair ar Lufthansa? Kazkokios nesamones. Jeigu mano rankinis lagaminas Samsonite, kainaves pora simtu EUR, tai as negaliu skristi Ryanair? Jus perkate lagamina, priklausomai nuo oro liniju? Ir su kiekvienom avialinijom vis kitoki lagamina turite? As turiu 1, kuris man visur tinka su visom avialinijom. Tuo labiau, kad pas mus, Lietuvoje, renkiesi ne avialinijas, o kaip patogiau skristi, jei yra tiesioginis su Ryanair, tai ir skrendi su Ryanair, o ne su kokiu 5val persedimu kitam oro uoste. Butu tiesioginis su kitom avialinijom, tai su kitom skraidytume. Nelabai yra is ko rinktis, tai ir skraidome su Ryanair, o prie ko cia lagaminas.
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 16, 19:28)
jei iš Kauno skraidytų Lufthansa, skristume ir su Lufthansa.
QUOTE(whitey @ 2012 08 16, 19:51)
viliene, ne lagaminu, o tik pinigu neturinciu kur det pilieciu
aishku, juoko forma. ash asmenishkai naudoju 8£ kainuojanti rankini bagaza ir nemanau, jog jam ishleidus 700lt, mano komfortas pasikeistu. anaiptol, galvos skausmas, kad lagaminas 'nepabrangtu' +50£/
o jei dar su persedimu
Prie ko cia komfortas? Jei norai sutampa su galimybemis, tai perku lagamina, kuris atitinka visus mano poreikius. Kai radau visus mano reikalavimus atitinkanti lagamina, ji ir nusipirkau, bet, pasirodo, negaliu skraidyti su Ryanair, nes per brangus
Briedas kazkoks