Ryanair'u Terms and Conditions:
4.2.2 Taxes, fees and charges imposed on air travel are constantly changing and can be imposed after the date that your reservation has been made. If any such tax, fee or charge is introduced or increased after your reservation has been made you will be obliged to pay it (or any increase) prior to departure. Similarly, if any such tax, fee or charge is abolished or reduced such that it no longer applies to you, or a lesser amount is due, you will be entitled to claim a refund of the difference from us.
pagal šitą punktą jiems jokių įgaliojimų ar autorizacijų nereikia pasiimti papildomai išaugusius mokesčius. Tiesa, prieš tai informuoja. Bet tas informavimas el.paštu toks, sakyčiau, nelabai rimtas dalykas. Nes pvz man laišką, kad mano skrydis brangsta, išsiuntė, kai buvau išvykęs, o laiške pateiktas terminas iki kada galiu apsigalvoti, ar sutinku ar canceliuoju, jau buvo pasibaigęs, kai laišką perskaičiau. Tad beliko tik laukti, kol nusirašys nuo kortelės. Tik tiek, kad aš žinojau apie tai, kad man tie bilietai brangzzz
Papildyta:
QUOTE(kuzyte @ 2012 08 17, 08:12)
mes skridom su pora cm didesniu ir nieko sukisom i tuos remus, aisku grudom visi 3
Tai kad daug kam rėkia "don't push"
ir kai su kartotiniu rėmu vaikšto, tai irgi nelabai yra kaip pagrūsti
Nors ten irgi nėra taip jau tiksliai tiksliai 55x40x20
Užsklandinių reklamų kiekis Supermamoj užkniso juodai