Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(safyre @ 2012 08 16, 12:46)
o si kortele ne kreditine?

ne, ji skirta pirkti intenetu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėjau pasiteirauti dėl lagaminų išmatavmų... mano vienas lagaminas 20 cm + kokie keli mm. Ar neprisikabins? Paspaudus pasispaudzia jis siek tiek, bet kadangi kietas tai nelabai ten daug suspausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2012 08 16, 13:57)
Sveikos,
norėjau pasiteirauti dėl lagaminų išmatavmų... mano vienas lagaminas 20 cm + kokie keli mm. Ar neprisikabins?  Paspaudus pasispaudzia jis siek tiek, bet kadangi kietas tai nelabai ten daug suspausi  g.gif

Jei sutalpinsi i ta deze, tikrai nebus ko kibt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2012 08 16, 15:05)
Jei sutalpinsi i ta deze, tikrai nebus ko kibt  4u.gif

Va man klausimas ir buvo del dezes... ar ji ten 55x40x20 ar po koki cm didesne?
Atsakyti
skrisk ir paziuresi, ar tiks tas lagaminas ar ne. nieks cia nepasakys, ar bus ok ar ne. galu gale, ishmesi. ne karve kainuoja, palyginus su 50£/€ priemoka wink.gif

del korteliu mokescio, tai jis arba yra-visoms vienodas, arba nera. nera su prepaid bei ryanair cash passport
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 16 rugpjūčio 2012 - 15:22
QUOTE(whitey @ 2012 08 16, 15:20)
skrisk ir paziuresi, ar tiks tas lagaminas ar ne. nieks cia nepasakys, ar bus ok ar ne. galu gale, ishmesi. ne karve kainuoja, palyginus su 50£/€ priemoka wink.gif

o daiktus kur pasiulytumete susideti is ismetamo lagamino smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2012 08 16, 14:24)
o daiktus kur pasiulytumete susideti is ismetamo lagamino smile.gif?

jau siūlė neseniai - į Maximos maišelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tiesiog lagaminu parduotuvej sake, kad deziu ismatavimai buna apie 2 cm didesni, tai galvoju, kas gal cia zino ar is tikruju taip g.gif
Mano tas konkretus lagaminas tikrai nebuvo brangus, bet siandien pirkau dar viena, nes reikia 3, tai zinot lagaminu kainos nuo 150 iki 700 lt. Tai ko gero jei lagaminas uz 700 pigiau 50 eur sumoket nei lagamina ismest g.gif
Atsakyti
i kelione su 700lt lagaminu?!?g.gif cia gi ryanair tema, ne lufthansa wink.gif

almost, dekui uz pagalba. maniau, visi jau zino kur daiktus det 'ishmetimo' atveju. net foto buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 16, 14:32)

almost, dekui uz pagalba. maniau, visi jau zino kur daiktus det 'ishmetimo' atveju. net foto buvo biggrin.gif

tas faktas negalėjo praslysti pro mano akis, todėl aš jo niekad nepamiršiu laugh.gif t'sakant made my day tuomet mirksiukas.gif

tiesa, kiek pamenu/kiek mačiau, tai Ryanair lagaminų tikrinimo dėžę bent jau Vilniuje sudaro tik rėmai.. Tai svarbu, kad į viršų rėmo tilptų (bent tiek, kiek skridau, tai svarbu buvo), o toliau kartais net neprašo kišti lagamino iki galo..

ai ir dar - kadangi čia buvau atėjusi su klausimu dėl bilietų spaliui iš Airijos į Lietuvą, tai jaučiu pareigą pasisakyti, kad bilietai nupirkti už €200 į abu galus dviems DUB-KNS-DUB. Šiuo metu (kai ryte tikrinau) bilietai jau buvo pabrangę ir be kortelės mokesčio siekė kiek daugiau, nei €300. Tikiu, kad gali ir atpigti, ir likti brangūs, bet rizikuoti ilgiau nebenorėjau ir nebegalėjau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 16, 16:32)

jei iš Kauno skraidytų Lufthansa, skristume ir su Lufthansa. Whitey - kas čia per lagaminų diskriminacija? lotuliukas.gif
Atsakyti
viliene, ne lagaminu, o tik pinigu neturinciu kur det pilieciu wink.gif aishku, juoko forma. ash asmenishkai naudoju 8£ kainuojanti rankini bagaza ir nemanau, jog jam ishleidus 700lt, mano komfortas pasikeistu. anaiptol, galvos skausmas, kad lagaminas 'nepabrangtu' +50£/€ g.gif o jei dar su persedimu biggrin.gif
Atsakyti