Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

Sveikos, mamytės!
Skrendu su 2 m 9 mėn. vaiku į Londoną (naktį). Sulankstomą vėžimėlį galima tik iki 2 m. nemokamai vežtis? Pergyvenu, kad vaikas miegos, be vežimo bus man sunkoka...
Gal kas skirdo irgi naktį (22-24 val) su vaikais, kaip vaikai elgiasi? Jaučiu lektuvė užmigs vaikas, ir kai pažadinsiu nenorės eiti kojitėm, norės ant rankų...
Atsakyti
QUOTE(SoniXXX @ 2012 08 14, 11:07)
Sveikos, mamytės!
Skrendu su 2 m 9 mėn. vaiku į Londoną (naktį). Sulankstomą vėžimėlį galima tik iki 2 m. nemokamai vežtis? Pergyvenu, kad vaikas miegos, be vežimo bus man sunkoka...
Gal kas skirdo irgi naktį (22-24 val) su vaikais, kaip vaikai elgiasi? Jaučiu lektuvė užmigs vaikas, ir kai pažadinsiu nenorės eiti kojitėm, norės ant rankų...

viskas priklauso nuo vaiko. musu kylant lektuvui uzmigo ir pramiegojo, griztant vel tas pats. o giminaiciu 2 metu mergaitei visa skrydi akys buvo stacios, svetima aplinka, tai tokia idomi reakcija, bet neverke, tik isitempusi buvo.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2012 08 14, 11:32)
viskas priklauso nuo vaiko. musu kylant lektuvui uzmigo ir pramiegojo, griztant vel tas pats. o giminaiciu 2 metu mergaitei visa skrydi akys buvo stacios, svetima aplinka, tai tokia idomi reakcija, bet neverke, tik isitempusi buvo.

O kaip elgiasi vaikas, kai reikėjo iš lektuvo išlipti ir Londono oro uoste? Ar neverkdavo, kad nori miegoti?
Atsakyti
QUOTE(SoniXXX @ 2012 08 14, 12:08)
O kaip elgiasi vaikas, kai reikėjo iš lektuvo išlipti ir Londono oro uoste? Ar neverkdavo, kad nori miegoti?

aisku kad ne - gi idomu kas vyksta aplink, o ir vezima turet galit, islipsit is lektuvo ir vezimas bus salia padetas, tik jei reiks laiptais laipiot - ne kas jums bus ir vaika ir vezima tasyt rolleyes.gif As skridau su 8 men ir su 2,3 metu vaiku - pirmyn mazgis miegojo, dickis daves (nors reisas naktinis), atgal - kad ir dieninis reisas - abu luzo
Atsakyti
QUOTE(SoniXXX @ 2012 08 14, 10:07)
Sveikos, mamytės!

Ir man idomu pasidare, kaip su tuo vezimu g.gif Mano mergaitei liepa 2 m. suejo, tikrai imsiu vezima. Pries pora metu kai skridau, vyresnelei buvo jau tikrai virs 2 m., irgi su vezimu, niekas nieko nesake, idomu ar niekas nepasikeite, neapmokestino vezimo vyresniem nei 2m. vaikams? g.gif Su ryanair'u visko gali but doh.gif
Mes nakti neskride, tik diena, bet juk visi vaikai skirtingai reaguoja, vieniem gula ausytes ir verkia, kitus pykina, mano panelytes, aciu dievui, ramios (svarbiausia uzkandziu turet, kad butu socios ir laimingos tongue.gif ), jom patinka skrist, ypac kai kyla.
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2012 08 14, 12:58)
Ir man idomu pasidare, kaip su tuo vezimu  g.gif  Mano mergaitei liepa 2 m. suejo, tikrai imsiu vezima. Pries pora metu kai skridau, vyresnelei buvo jau tikrai virs 2 m., irgi su vezimu, niekas nieko nesake, idomu ar niekas nepasikeite, neapmokestino vezimo vyresniem nei 2m. vaikams?  g.gif  Su ryanair'u visko gali but  doh.gif
Mes nakti neskride, tik diena, bet juk visi vaikai skirtingai reaguoja, vieniem gula ausytes ir verkia, kitus pykina, mano panelytes, aciu dievui, ramios (svarbiausia uzkandziu turet, kad butu socios ir laimingos  tongue.gif ), jom patinka skrist, ypac kai kyla.

O ana karta irgi su Ryanairu skrydote? Kiek buvau radusi info, kad tik kudikiams iki 2 metų galima nemokamai su vežimu. O jei vyresni, tai turbut reikia registruoti kaip registruojamas bagažas:(
Atsakyti
Dar kartą primenu - bet kokie RYANAIR bilietų pirkimai per rezervacijos.lt, happyfly , makalius. lt ir etc. yra nelegalūs ir neaišku, ar užsisakę bilietus galėsite išskristi.

Pagal pigių oro skrydžių bendrovės „Ryanair“ taisykles, lėktuvo bilietų pardavimas per trečias šalis yra neleistinas.

„Ryanair“ atstovas spaudai Stephenas McNamaras DELFI patikino, kad kompanija nėra davusi leidimo nei vienai internetinei kelionių agentūrai perpardavinėti kompanijos bilietų.

„Keleiviams rekomenduojame bilietus užsisakyti tiesiogiai mūsų internetiniame puslapyje. Pastebėjome, kad didžioji dalis klientų, kurie bilietus nusiperka per neoficialius bilietų platintojus, negauna visos reikiamos informacijos apie skrydžius“, - kalbėjo pašnekovas.

Visas straipsnis čia:

http://verslas.delfi...5#ixzz23W7aZkNb
Atsakyti
Ir mes nukentėjom nuo Heappyfly, nepirkit iš ten nieko, pabrangino mums likus dviem sav iki kelionės bilietus , neva siuntė laišką anksčiau, bet deja, jokio laiško negavome, sumokėta buvo per dvi minutes, o pinigų negaliu atgauti jau trys savaitės, neva gražina per keturias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 08 14, 14:36)
Ir mes nukentėjom nuo Heappyfly, nepirkit iš ten nieko, pabrangino mums likus dviem sav iki kelionės bilietus , neva siuntė laišką anksčiau, bet deja, jokio laiško negavome, sumokėta buvo per dvi minutes, o pinigų negaliu atgauti jau trys savaitės, neva gražina per keturias  doh.gif

Neisivaizduoju kokiu budu jie tuos pinigelius grazins g.gif Ryanair bilietai nera grazinami unsure.gif Na, bet jusu atveju tikiuosi, kad tai kazkaip imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 08 14, 16:23)
Neisivaizduoju kokiu budu jie tuos pinigelius grazins  g.gif  Ryanair bilietai nera grazinami  unsure.gif Na, bet jusu atveju tikiuosi, kad tai kazkaip imanoma  mirksiukas.gif

Turiu susirašinėjimą el.paštu, jie patys rašė, kad grąžins. Per 2-4 sav, 3 jau praėjo.
Atsakyti
cia gerai su tuo straipsniu pavare. shaunuoliai! kaip kitaip visokius 'happy'/makalius,etc i vieta pastatyt?! gaila, kad ryanair daugiau jokiu jiems sankciju neivede. galejo, profilaktishkai, taip sakant. apskritai, nesuprantu tokiu, kuriems jau ryanair bilietu uzsakymas atrodo 'kosmosas'. na lengviau ir buti negali. viens du ir viskas. tavo email'ai, tavo duomenys, pats valdai info, niekam aciu nereik sakyt, etc.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 14, 17:38)
cia gerai su tuo straipsniu pavare. shaunuoliai! kaip kitaip visokius 'happy'/makalius,etc i vieta pastatyt?! gaila, kad ryanair daugiau jokiu jiems sankciju neivede. galejo, profilaktishkai, taip sakant. apskritai, nesuprantu tokiu, kuriems jau ryanair bilietu uzsakymas atrodo 'kosmosas'. na lengviau ir buti negali. viens du ir viskas. tavo email'ai, tavo duomenys, pats valdai info, niekam aciu nereik sakyt, etc.

nu ne visi kreditines turi, kai kam patogiau nuejai i koki ofisa ir uzsakei - kaip bet kuria kelione mirksiukas.gif
Atsakyti