Gal kam teko keliauti su lagaminu "Wien" (S dydis) pirktu is jysk? Ar ileidzia i lektuva? Nors ismatavimai ir tinkami, bet kazkaip ta kisenele kai pasipucia plotis atrodo lyg daugiau nei rasomu 20 cm...visaip matavau, bet negaliu apsisprest
baisu pirkti, kaina 100, o jeigu paskui neileis
http://www.jysk.lt/#catalog!cat=286&p=1
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 13, 19:19)
Gal kam teko keliauti su lagaminu "Wien" (S dydis) pirktu is jysk? Ar ileidzia i lektuva? Nors ismatavimai ir tinkami, bet kazkaip ta kisenele kai pasipucia plotis atrodo lyg daugiau nei rasomu 20 cm...visaip matavau, bet negaliu apsisprest
Tai nieko nedėkit į tą kišenėlę ir neišsipūs, nebent kokį žurnalą ir viskas. Aš į savo lagamino priekinę kišenę nieko nededu, nebent kokį žurnalą ar kelis popierius reikalingus, tai telpa.
QUOTE(justyte @ 2012 08 13, 19:32)
Tai nieko nedėkit į tą kišenėlę ir neišsipūs, nebent kokį žurnalą ir viskas. Aš į savo lagamino priekinę kišenę nieko nededu, nebent kokį žurnalą ar kelis popierius reikalingus, tai telpa.
Na bet kazkaip vistiek baisu nes ta kisenyte atsikisus koki viena cm, ar gali del to prisikabinti? Nesu keliavus, todel neisivaizduoju kaip matuojamas tas lagaminas ir ar ziauriai grieztai ziuri...
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 13, 19:37)
Na bet kazkaip vistiek baisu nes ta kisenyte atsikisus koki viena cm, ar gali del to prisikabinti? Nesu keliavus, todel neisivaizduoju kaip matuojamas tas lagaminas ir ar ziauriai grieztai ziuri...
O su ranka paspaudus, ta kišenytė pasispaudžia? o ypač apačioj? jei pasispaudžia, tai neturėtų būti problemų, ji pasispaus ir įtilps, tik tada svarbu į ją nieko nedėti, nebent kaip minėjau kokį žurnalą.
Aš savo lagamino kišenę ties apačia paspaudžiu su ranka prieš kišdama, nes ten šiek tiek pakietinta ir kliūna šiek tiek, bet ji lengvai spaudžiasi, tai po to lengvai įlenda į tuos rėmus. Tik žinoma lagamino reikia neperkrauti. Geriausia, kai viskas būna grynai su lagamino sienele, be kalno Arba viduj diržais gerai suveržti, kad to kalniuko neliktų ir lengvai telpa.
QUOTE(justyte @ 2012 08 13, 20:16)
O su ranka paspaudus, ta kišenytė pasispaudžia? o ypač apačioj? jei pasispaudžia, tai neturėtų būti problemų, ji pasispaus ir įtilps, tik tada svarbu į ją nieko nedėti, nebent kaip minėjau kokį žurnalą.
Aš savo lagamino kišenę ties apačia paspaudžiu su ranka prieš kišdama, nes ten šiek tiek pakietinta ir kliūna šiek tiek, bet ji lengvai spaudžiasi, tai po to lengvai įlenda į tuos rėmus. Tik žinoma lagamino reikia neperkrauti. Geriausia, kai viskas būna grynai su lagamino sienele, be kalno Arba viduj diržais gerai suveržti, kad to kalniuko neliktų ir lengvai telpa.
Na pasispaudzia... tik mastau ar ten jie leis spaudyt, grumdyt...
buvau nusiziurejus toki raudona lagamineli, kurio ismatavimai buvo net mazesni negu pageidautini, bet vista paskutine galvoau reik palaukti gal rasiu grazesni, koki neutralios spalvos , nemaniau, kad tokia tarybine spalva ispirks zodziu visai tuk tuk, o dabar nervuotis tenka, kai beliko kelios dieneles...
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 13, 21:26)
buvau nusiziurejus toki raudona lagamineli, kurio ismatavimai buvo net mazesni negu pageidautini, bet vista paskutine galvoau reik palaukti gal rasiu grazesni, koki neutralios spalvos , nemaniau, kad tokia tarybine spalva ispirks zodziu visai tuk tuk, o dabar nervuotis tenka, kai beliko kelios dieneles...
Nezinau, kaip jie elgsis,bet manau, kad problemu nebus...Is LT tai man del bagazo dar niekada nebuvo prisikabine, o skraidau pakankamai daznai Svarbiausia, kad lagaminas tilptu i ta "dezute", jeigu telpa, tada viskas ok...niekas del 1-2cm nedaro tragedijos
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 08 13, 20:52)
o kazin imanoma rast kurnors internete kaip ta "dezute" atrodo?
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 13, 20:26)
Na viena, ranka tą kišenę šiek tiek prispausti, o visai kas kita grumdyt ir grūsti iš visų jėgų.
O jei galit, tai tada pirkit mažesnių išmatavimų ir nereikės nerimauti.
mazesniu nelabai buna...
tie kur buvo- ispirkti...
na zodziu pasidairysiu , o gal dar kas atsilieps keliaves butent su tokiu lagaminu...
na zodziu pasidairysiu , o gal dar kas atsilieps keliaves butent su tokiu lagaminu...
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 13, 23:09)
mazesniu nelabai buna...
`
as skridau su tokiu, plius pas mane buvo nugaroj, konkreciai atsikisus kvadratine kisene, liepe ikist i ta deze, savaime kisant pasispaude ir viskas ok buvo, tik ratukus reik pirma kisti i deze,bet cia praktiskai visu lagaminu,nes ratukai daugiau ar maziau vistiek atsikise, bet problemos nesudaro
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 13, 21:09)
mazesniu nelabai buna...
Pamatavau savo lagaminą tai jo išmatavimai 49x33x23
23 su ta kišene, tai ji pasispaudžia lengvai, nes tuščia ir laisvai telpa.
Tai manau galit pirkti, turėtų tilpti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 13, 21:53)
o kazin imanoma rast kurnors internete kaip ta "dezute" atrodo?
Stai taip
Gal klaipedietem aktualu bus, PC Big'o rankiniu parduotuvelej yra lagamineliu tinkanciu i rankini, bet jie nera pakietinti, todel labai lengvi. Kaina po 71 Lt