Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 07 11, 16:22)
Aisku.Tai gerai tada smile.gif
Tai priority kaip ir nereikalingas labai tampa,gali salej iki galo prasedeti ir tada ramiai i reervuotas vietas nueiti.Ir vietos daugiau smile.gif Tik lagaminus sunku bus ikisti smile.gif

kad nesunku, nes lagaminus virs tu vietu irgi pradejo veliausiai talpint - kai jau niekur kitur netilpo - bet gal cia nuo skrydzio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
As su klausimu.Pirkau bilieta sau ir vaikams 1,9m ir 7 m.Mano pavarde ir vaiku nevienodos.Sakykim jei as gimimo lidijimo neturesiu ar labai rizikuosiu?Ar gali jie manes nepraleist?
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2012 07 13, 17:34)
As su klausimu.Pirkau bilieta  sau ir vaikams 1,9m ir 7 m.Mano pavarde ir vaiku nevienodos.Sakykim jei as gimimo lidijimo neturesiu ar labai rizikuosiu?Ar gali jie manes nepraleist?

Mano ir vaiko irgi skiriasi,tai dėl visa ko ėmiau santuokos liudijimą, kur buvo sena pavardė, bet niekas nieko neprašė.Na bet man ramiau buvo... biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite trumpai nusakyti kokia procedūra važiuojant su vaikišku vežimėliu:
-darant chek-in reikia kur nors jį nurodyti?
-oro uoste atiduodu registruotą bagažą ir su vežimu važiuoju toliau?
-einant pro patikrinimą tikiuosi nereikia vežimo niekur kišti (skryds 8.00 ryto, jei vaikas miegos vežime, gal nereiks jo iš ten trauk g.gif ?)
kas toliau?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2012 07 13, 19:55)
Gal galite trumpai nusakyti kokia procedūra važiuojant su vaikišku vežimėliu:
-darant chek-in reikia kur nors jį nurodyti?
-oro uoste atiduodu registruotą bagažą ir su vežimu važiuoju toliau?
-einant pro patikrinimą tikiuosi nereikia vežimo niekur kišti (skryds 8.00 ryto, jei vaikas miegos vežime, gal nereiks jo iš ten trauk  g.gif ?)
kas toliau?

1. nereikia
2. taip (tik užklijuos etiketę)
3. reikia kišti, arba prastumti per patikros vartus be vaiko
4. toliau paliekate prie lėktuvo trapo (sulankstyta) arba jei einate per "rankovę" prie įėjimo į lėktuvą.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2012 07 13, 17:38)
Mano ir vaiko irgi skiriasi,tai dėl visa ko ėmiau santuokos liudijimą, kur buvo sena pavardė, bet niekas nieko neprašė.Na bet man ramiau buvo... biggrin.gif

na tikiuosi neprasys ir manes,o tai as jokio kito dokumento neturiu,nebent atsisviesti gimimo liudijimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2012 07 13, 20:16)
na tikiuosi neprasys ir manes,o tai as jokio kito dokumento neturiu,nebent atsisviesti gimimo liudijimus g.gif

Pasiimkit del viso pikto gimimo liudijimus, ne va ant dienu vos praleido mama su dukra, nes pavardes skyresi, o mama buvo pamirsus gimimo liudijima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2012 07 13, 19:23)
Pasiimkit del viso pikto gimimo liudijimus, ne va ant dienu vos praleido mama su dukra, nes pavardes skyresi, o mama buvo pamirsus gimimo liudijima  smile.gif

Tai va tame ir beda,kad as tuo laiku kai skrisiu ju neturesiu g.gif Bet nors atsisviesti reikes
Atsakyti
man įdomu, jei pilnametė mergina skrenda su 14 metų mergina į londoną, kokių tai 14 metei dokumentų reik, bijau, kad nepraleis.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 07 12, 14:26)
kad nesunku, nes lagaminus virs tu vietu irgi pradejo veliausiai talpint - kai jau niekur kitur netilpo - bet gal cia nuo skrydzio priklauso mirksiukas.gif

Su lagaminais gali buti bedos. Atsimenu, su rezervuotom vietom atejo paskutiniai i priekines vietas, o bagaza stiuardeses sukisho lektuvo gale, nes kitur vietos nebuvo. Tad, nusileide, jie ir ishlipo paskutiniai g.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 07 11, 15:22)
gali salej iki galo prasedeti ir tada ramiai i reervuotas vietas nueiti.Ir vietos daugiau smile.gif Tik lagaminus sunku bus ikisti smile.gif

Atsakyti
sveikos.
vis nepavyksta įsigyti bilietų. viską suvedu, bet rašo: "Your payment has declined", be jokio paaiškinimo.
ką darau blogai?
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2012 07 14, 16:18)
sveikos.
vis nepavyksta įsigyti bilietų. viską suvedu, bet rašo: "Your payment has declined", be jokio paaiškinimo.
ką darau blogai?

Pasitikrink saskaita, galbut i visa pinigu nepervedei, arba dar gali buti kad visoj pinigu yra tik tiek kiek tau parase ryanar puslapy total. o visada rezervuojasi keliais litais daugiau
Atsakyti