Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(volkiene @ 2012 08 07, 12:08)
Merginos, o kur buteliukus 100 ml perkat i rankini bagaza? Butu gerai plastikiniai, nes stiklas sveria daugiau  ax.gif

Maciau Sarmoj, visa pakuote kelionei - maiselis uzsegamas, buteliukai, indeliai kremui ar dantu pastai, bet kaina apie 15 Lt unsure.gif Man kazkaip gaila tiek uz indelius moketi, juo labiau atgal ju nevezu, ismetu sunaudojusi priemones. Tai pasiimu priemoniu meginukus, arba maziukus buteliukus kur viesbuciuose buna, jei neturiu draugu prasau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, kaiptik dabar bandysiu daryti chek-ina.

Pirmiausia paspaudus atsidaro langas su trimis options

1 reikalaujama rezervacijos numerio, keturiu kreditines korteles skaitmenu
2 rezervacijos numerio, pasto, is kur ir kur skrendama
3 flying out on (va ir man cia neaisku ka cia irasyt) pagal instrukcijas nerandu... nurodytos datos is kur ir i kur

busiu labai dekinga jei skubiai man kas atsakys kas tas flying out on ? Cia logiskai turetu but i kur skrisiu detales, tai yra data ir taip pat is kur ir kur skrendama, bet nesuprantu kodel tas kl. kartojasi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 07, 14:32)
Sveiki, kaiptik dabar bandysiu daryti chek-ina.

Pirmiausia paspaudus atsidaro langas su trimis options

1 reikalaujama rezervacijos numerio, keturiu kreditines korteles skaitmenu
2 rezervacijos numerio, pasto, is kur ir kur skrendama
3 flying out on (va ir man cia neaisku ka cia irasyt) pagal instrukcijas nerandu... nurodytos datos is kur ir i kur

busiu labai dekinga jei skubiai man kas atsakys kas tas flying out on ? Cia logiskai turetu but i kur skrisiu detales, tai yra data ir taip pat is kur ir kur skrendama, bet nesuprantu kodel tas kl.  kartojasi... doh.gif

Tai pasirinkit pirma arba antra varianta, cia reikia viena is options issirinkt ir suvest duomenis. O flying out on reikia ivesti skrydzio data.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina86: 07 rugpjūčio 2012 - 13:50
QUOTE(marina86 @ 2012 08 07, 13:49)
Tai pasirinkit pirma arba antra varianta, cia reikia viena is options issirinkt ir suvest duomenis. O flying out on reikia ivesti skrydzio data.

Aciu, jau issiaiskinau:)
Reikia visus options uzpildyti, o del datos jus teisi...
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 07, 18:46)

namatau tikslo visus options uzpildyti, patogiausia pildyti,bent man, antra, ten reikia reg nr. , el pasto, bei skrydzio marsruto
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 07, 17:46)

Tikrai ne visus, o viena is 3-ju mirksiukas.gif Man, pvz., patogiausias Option 3 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 08 07, 18:26)
Tikrai ne visus, o viena is 3-ju mirksiukas.gif Man, pvz., patogiausias Option 3 ax.gif

Na atleiskit jeigu teikiu netikslinga info. As uzpildziau visus. Svarbiausia, kad leidzia ilaipinimo bilietus atsispausdint smile.gif
Dar del maiseliu skysciams noriu paklaust. Kokie jie turi buti ir kur ju ieskoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 07 rugpjūčio 2012 - 18:52
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 07, 18:51)
Na atleiskit jeigu teikiu netikslinga info. As uzpildziau visus. Svarbiausia, kad leidzia ilaipinimo bilietus atsispausdint smile.gif
Dar del maiseliu skysciams noriu paklaust. Kokie jie turi buti ir kur ju ieskoti?

Bent jau Kauno oro uoste - 2Lt už du maišelius. Kaip Vilniuj - nepamenu g.gif Užsieny dažnai juos nemokamai duoda smile.gif O šiaip galite naudoti pvz šaldymo maišelius, svarbiausia, kad būtų su tuo "užtrauktuku" ir neviršytų 20x20cm ir 1l talpos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 08 08, 08:33)
Bent jau Kauno oro uoste - 2Lt už du maišelius. Kaip Vilniuj - nepamenu  g.gif Užsieny dažnai juos nemokamai duoda smile.gif O šiaip galite naudoti pvz šaldymo maišelius, svarbiausia, kad būtų su tuo "užtrauktuku" ir neviršytų 20x20cm ir 1l talpos smile.gif

Butinas uztrauktukas? O netinka tie paprastai uzspaudziami saldymui? Jie maximoj buna 15 vnt. 2 lt.
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2012 08 08, 09:51)
Butinas uztrauktukas? O netinka tie paprastai uzspaudziami saldymui? Jie maximoj buna 15 vnt. 2 lt.

tinka užspaudžiami
Atsakyti
Skridom su ryanair'ais į Kosą, tai niekas niekur net nežiūrėjo skysčių visai (nors buvau viską tvarkingai surūšiavus), net nemačiau kad kas nors trauktų maišelius. Kaune tik svėrė, Kose tik į rėmus kišo. Visa patikra. Iš Koso skrendant turėjom tašėj vandens butelį, tai nieko nesakė taip ir praėjom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 08 rugpjūčio 2012 - 09:28
QUOTE(Jurina @ 2012 08 08, 09:27)
Skridom su ryanair'ais į Kosą, tai niekas niekur net nežiūrėjo skysčių visai (nors buvau viską tvarkingai surūšiavus), net nemačiau kad kas nors trauktų maišelius.  Kaune tik svėrė, Kose tik į rėmus kišo. Visa patikra. Iš Koso skrendant turėjom tašėj vandens butelį, tai nieko nesakė taip ir praėjom.

Mes kai i barcelona skridom irgi nieko nedejom, buvau susikrovus pilna tase sapmpunu buteliuku, tonika, kondicionieriu, ir nieko praejom, tik ligintuvas mano uzkliuvo biggrin.gif
Atsakyti