Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - 14 tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 08 03, 11:03)
Ir ka randat papigiai? Mano norima kryptis tai dvigubai pabrangus...  unsure.gif

Iš "Delfi'": Skrydžių bilietus naujuoju „Ryanair“ maršrutu Vilnius–Korkas bus galima įsigyti nuo rugpjūčio 4 d.
Manau, kad ir tą akciją po 12 eurų jie paleis nuo 08-04. Laukiu, ieškosiu, kolkas nebandžiau bigsmile.gif
Atsakyti
Prajuokinot su flomasteriais lotuliukas.gif, tai tada iseina kad ir tusinukas skystis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina86: 03 rugpjūčio 2012 - 13:10
QUOTE(whitey @ 2012 08 03, 08:41)
Karklas, tikrink per my bookings, ar yra rezervacijos nr bei CONFIRMED
Papildyta:
Gilele, kokie gi flamasteriai 'skystis'?! Jei ka, imk piestukus. Cia kaip tam anekdote, kur jav kure super duper tushinuka, kuris kosmose rashytu, ishleisdami milijonus doleriu, o rusai pasieme pieshtukus.

O kur per my booking žiūrėti reikia?Niu nerandu nieko doh.gif
Atsakyti
Sveiki dar karteli... ar turi reiksmes kokiais rasmenimis biliete nurodyta mano pavarde. Na pvz biliete butu uzpildyta Udraite, o lietuviskais rasmenimis butu Ūdraitė... ? ar tai neturi reiksmes?

Ir dar vienas klausimelis. Kiek zinau keliaujant reikia praeiti pro kazkoki metalo detektoriu ar panasiai... ir reikia issiimti visus aksesuarus is kuno (auskarus ir pan), o kaip su auskariuku i lupa? Yra pas mane ivertas toks miniatiurinis burbuliukas, jaudinantis, kai prakaituoja rankos ji isimt be sansu, labai lengvai slysta is ranku, uzsidet ir uzsukt taip pat sudetinga, pametus irgi be sansu surast, nes nuriedetu laaabai toli. Ar mane su juo praleistu ar vistiek reikalautu issivert? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 03 rugpjūčio 2012 - 13:34
QUOTE(kuzyte @ 2012 08 03, 12:01)
Dar klausimelis,  uzsakinejau vakar bilietus, pirmas kartas kaip supratau nepavyko bet po antro nuskaiciavo pinigus nuo korteles ir atsiunte "itinenerary" kad flight tokiu ir tokiu numeriu pavirtintas , po valandos gaunu laiska kad transaction declined and Your Ryanair booking has been cancelled, uzeinu i manage my bookings raso kad viskas gerai confirmed. tai cia jie man pirma mano bandyma anuliavo ar antra, nes pinigai tai nuskaciuoti iki siol, gal zinot kur pasiskambint pasiklaust  g.gif

Jeigu per manage my bookings raso confirmed, tai viskas turetu buti gerai. Tas laiskas matyt paveluotai atejo po pirmojo bandymo pirkti ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 03, 15:30)
Sveiki dar karteli... ar turi reiksmes kokiais rasmenimis biliete nurodyta mano pavarde. Na pvz biliete butu uzpildyta Udraite, o lietuviskais rasmenimis butu Ūdraitė... ? ar tai neturi reiksmes?

Ir dar vienas klausimelis. Kiek zinau keliaujant reikia praeiti pro kazkoki metalo detektoriu ar panasiai... ir reikia issiimti visus aksesuarus is kuno (auskarus ir pan), o kaip su auskariuku i lupa? Yra pas mane ivertas toks miniatiurinis burbuliukas, jaudinantis, kai prakaituoja rankos ji isimt be sansu, labai lengvai slysta is ranku, uzsidet ir uzsukt taip pat sudetinga, pametus irgi be sansu surast, nes nuriedetu laaabai toli.  Ar mane su juo praleistu ar vistiek reikalautu issivert?  doh.gif

Nei dėl pavardės (siaip stengiuosi be lietuviškų rašyti visada), nei dėl auskariuko nesukite galvos, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 03, 13:30)
Ir dar vienas klausimelis. Kiek zinau keliaujant reikia praeiti pro kazkoki metalo detektoriu ar panasiai... ir reikia issiimti visus aksesuarus is kuno (auskarus ir pan), o kaip su auskariuku i lupa? Yra pas mane ivertas toks miniatiurinis burbuliukas, jaudinantis, kai prakaituoja rankos ji isimt be sansu, labai lengvai slysta is ranku, uzsidet ir uzsukt taip pat sudetinga, pametus irgi be sansu surast, nes nuriedetu laaabai toli.  Ar mane su juo praleistu ar vistiek reikalautu issivert?  doh.gif

Reikia issiimti metalinius plauku segtukus smile.gif As kai ejau pro tuos vartus, man butent metaline sege cype. Ir skrendant i prieki, ir atgal smile.gif Auskaru isimt nereikia, jie necypia.
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 08 03, 16:39)
Nei dėl pavardės (siaip stengiuosi be lietuviškų rašyti visada), nei dėl auskariuko nesukite galvos, viskas gerai 4u.gif

Aciu jums 4u.gif Kaip gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilele @ 2012 08 03, 07:16)
O kaip del tu mazu uzsegamu maisiuku? ka ten i juos reikia det? is kur gaut ir kiek kainuoja?

piūrėk maximoj ar kur kitam prekybcentry, nes orouoste kainuos 2lt už 2 maišiukus..

Ir dar vienas klausimelis. Kiek zinau keliaujant reikia praeiti pro kazkoki metalo detektoriu ar panasiai... ir reikia issiimti visus aksesuarus is kuno (auskarus ir pan),

dėl auskarų nieko, laikrodį paprastai tik liepia nusiimt.

gal kas skridot į Pulą? Kroatijoj g.gif
Atsakyti
toks miniatiurinis burbuliukas, jaudinantis...

idomiai nuskambejo wink.gif

karklas, yra virshuj pirmam puslapy manage my bookings, ten vesk info, kuria zinai, view itinerary ir matysi, ar ieis ar ishmes kokia kita info
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 08 03, 19:51)
idomiai nuskambejo wink.gif

karklas, yra virshuj pirmam puslapy manage my bookings, ten vesk info, kuria zinai, view itinerary ir matysi, ar ieis ar ishmes kokia kita info

lotuliukas.gif Ir as skaitydama savo zinute pagalvojau, kad skamba keistokai biggrin.gif , bet nebesugalvojau kaip pataisyt, tai taip ir palikau : )))))))))))

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 08 03, 21:34)
gal kas skridot į Pulą? Kroatijoj g.gif

As skridau praeitais metais mirksiukas.gif
Atsakyti