Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai

QUOTE(mercedes @ 2008 01 31, 18:28)
Siandien kaina isaugo iki 800lt  verysad.gif Motyvas-niekas Kaune pigiau nedaro...

Manau normali kaina, Vilniuje panasiai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 01 31, 18:39)
Manau normali kaina, Vilniuje panasiai kainuoja.

Man pikta todel,kad buvo susitarta del 600lt uz toponuotrauka.Kai atejo eile jos darymui paprase 700lt,o siandien jau 800lt...Tikiuosi,kad po savaites suma neisauks dar labiau ax.gif
Atsakyti
Altiplanas siūlosi už 500. Čia VLN apskrityje.
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 31, 19:01)
Man pikta todel,kad buvo susitarta del 600lt uz toponuotrauka.Kai atejo eile jos darymui paprase 700lt,o siandien jau 800lt...Tikiuosi,kad po savaites suma neisauks dar labiau  ax.gif

Tai gal sutarti reikia pasirasyti mirksiukas.gif Bus garantija, kad darbai bus padaryti ir kaina nesikeis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ūkio bitė @ 2008 02 01, 09:17)
Altiplanas siūlosi už 500. Čia VLN apskrityje.

Kazkiap keistokai pigu g.gif as gal nerizikuociau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 02 01, 18:36)
Kazkiap keistokai pigu  g.gif  as gal nerizikuociau  unsure.gif

o kuo cia rizikuoti? vistiek juk mokesit kai darbas bus padarytas smile.gif reikia klientu tai ir daro papigiai.
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 02 01, 17:36)
Tai gal sutarti reikia pasirasyti  mirksiukas.gif  Bus garantija, kad darbai bus padaryti ir kaina nesikeis  rolleyes.gif

Bus pamoka ateiciai rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkiap keistokai pigu  g.gif  as gal nerizikuociau  unsure.gif

Kaip is Jusu galetume paimti brangiau smile.gif

Jeigu rimtai:

Pelno siekiame didindami darbo efektyvumą bei mažindami sąnaudas, o ne didindami kainas.

P.s. pasirašome sutartis su terminais ir sąlygomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Altiplanas: 04 vasario 2008 - 15:14
o gal man kas galėtų paaiškinti kaip vyksta geodezinių matavimų procesas?
mūsų atveju pamatavo sklypa, tadadave lapus su planais, ant kurių pasirašė kaimynai ir pirmininke. tadu tuos planus mes gražinom, ir kiek žinau juos registravo kažkur. dabar sako ryt eis kažką kažkur paderint ir atiduos mums tuos planus kad eitume i žemėtvarką. klausimas: o kas tadu? jis kažką minėjo apie kažkokios pirkimo ar pardavimo sutarties pasirašymą - kas čia do čiūdai? mes neika perkam, nei parduodam...

mes tiek laiko stovim vienoj vietoj, kad jau manijakiskos mintys i galva lenda... medziagos nupirktos, darbininkai kaip ir darbus galetu pradeti, o nei leidimo nei paskolos nera cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 02 04, 16:59)
o gal man kas galėtų paaiškinti kaip vyksta geodezinių matavimų procesas?
mūsų atveju pamatavo sklypa, tadadave lapus su planais, ant kurių pasirašė kaimynai ir pirmininke. tadu tuos planus mes gražinom, ir kiek žinau juos registravo kažkur. dabar sako ryt eis kažką kažkur paderint ir atiduos mums tuos planus kad eitume i žemėtvarką. klausimas: o kas tadu? jis kažką minėjo apie kažkokios pirkimo ar pardavimo sutarties pasirašymą  - kas čia do čiūdai? mes neika perkam, nei parduodam...
mes tiek laiko stovim vienoj vietoj, kad jau manijakiskos mintys i galva lenda... medziagos nupirktos, darbininkai kaip ir darbus galetu pradeti, o nei leidimo nei paskolos nera   cray.gif

Procesas:

1. Ateinate į firmą.
2. Firma atsišviečia registro pažymą ir laikinąjį planelį (originalų nepaliekate!).
3. Sutarete kainą ir terminus
4. Laukiate eilėje arba ne (priklauso nuo firmos)
Geriausia kontaktuoti su vykdytoju kuris užsiima Jūsų sklypų konkrečiai
5. Lauko darbai Jūsų sklype
Jūs rodote savo ribas ( jeigu žinote)
6. Kontaktas su vykdytoju
Geriausia po lauko darbų sutarti dieną kada Jūs apžiūrėsite kaip Jūsų ribos atrodo kompiuterio ekrane, kad iš anksto žinotumėte kas keisis ir galėtumėte priimti sprendimus.
7-8. Kadastro patikra (vykdytojo reikalas )
Bylos suformavimas (vykdytojo reikalas)
dažniausiai ~2-3 savaitės bet būna ir truputi ilgiau (priklauso nuo rajono ir užimtumo).

9. Sukviečiami kaimynai Jūsų sklype: rodomi pakitę riboženkliai, renkami parašai iš kaimynų ribų paženklinimo - parodymo akte.
Pagal metodika šis punktas turėtų būti anksčiau, bet...

Tiesa - dėl šio punkto tarkitės su įmone iš anksto!
( kai kurios firmos už tai ima papildomai)

10. Atsiskaitymas su įmone - bylų gražinimas.
11. Jūs asmeniškai keliaujate su byla į žemėtvarką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Altiplanas: 04 vasario 2008 - 16:45
tai taip iseina, kad mes daba ties 11 punktu. laukiam jo smile.gif

girdejau kad seniau mzemetvarkoj labai ilgai derindavo geodezinius, bet kazkokia sajunga ar asocijacija skunda padave, tai lyg greiciau sukasi. gal kas ka tikslesnio zinot/ kieklaiko toj zemetvarkoj gali viskas trukti?

dekoju uz veiksmu plana 4u.gif
Atsakyti
11.Turi būti prieš 10, čia rengėjo Rūpestėlis, suderinti Žemėtvarkoje.

12 Turėtų būti: suderinus bylą su apskr.viršininko įsakymu keliaujate į RC.
Atsakyti
sos reikia skubiai pagalbos.papasakosiu istorija-zodziu as paveldejau is mociutes zemes sklypa,kuris buvo atkurtas ir grazintas 07vasara,as turiu bendrasavininku(jie mano giminaiciai,jie del sitos zemes jau senokai kovoje,man nieks nieko nesake nes galvojo kad man nepriklauso,bet mano mama mirusi ir pagal istatyma as paveldejau, zodziu sklypas randasi labai geroi vietoi,bet ira viena problema,as zalia sitoi sferoi tat is pradziu nesigilinau,ant musu sklypo kaip galima suprasti is plano stovi kaimino tvora,ir is vis visas musu sklypas randasi kaimyno teritorijoje kuri aptverta,tas kaiminas kaz kada nupirko is musu seneliu dali namo,be zemes,o kita dalis namo ten liko kaz kam,na tai va jis sau ramiai pasodino medelius ,aptvere tvora,10-15 metu praejo kol mums grazino zeme.mano bendrasavininkai mane blogai apsviete,sake reikia skubiai pardavineti gal kaina dar nuleisti kad pirkejas nupirktu sklypa taip koks jis dabar ira,su tvora,jau galejo buti 10 pardavimu bet as uzsispiriau ir sakau reikia kaz ka darytingalim gi rasyti laiskus kad jis ta tvora nugriautu pats,o jie sako cia dar tiek teismu ir nenori,tada as pasitariau su pazistama teisininke,tai jinai man pasake is vis kaip mums galejo matininkas padaryti plana ten kur stovi kaz kas,ir paklause ar ira kolialei?as sakau kad ne ira tik planas,o tai is kur jinai sako tu zinai kur tavo zeme,sakau pagal plana.o jinai man sako matininkas turi padaryti du veiksmus ta plana ,ir ikalti koliukus.bet koliuku jis ir negalejo ikalti nes ten tvora.na skambinu as savo bendrasavininkui,klausiu kaip ten kas,o jis sako kad tas kaimynas nurove tuos koliukus,jis piktibiskai mus venge ir nenori trauktis.sakau gerai tada as skambinu i tokia inspekcija,kuri priziuri ten visokias neleistinas statybas,ir jie pades ta tvora nugriauti,o jis man sako kad nelisciau niekur.na zodziu nezinau ar supratot ka is mano pasakojimo,bet kur man ieskoti tiesos.kaip dabar galima isspresti situacija?
maza to pridursiu kad mes ta sklypa jau buve bepardave N KARTU, bet va nieks is bendrasavininku nenori pasirasinieti preliminarios sutarties,paimti avansa ir laukti kitos sumos,praso siesizenkles sumos is karto.bet mane va gasdina tai kad kaip tas pirkejas po to tvarkisis su tuo kaimynu ir tvora,o pirkejus visai ne.
zodziu padekite man susigaudyti ir issiaiskinti.aciu
Atsakyti