Skaityk administravimo įstatymą.
Korupciją ir piktnaudžiavimą tarnybine padėtim tikrina Seimo kontrolieriaus įstaiga. Vilnius, Gedimino pr. 64.
2goda: neieškokit papigiai, o tai bus kaip Irisui.
QUOTE(ūkio bitė @ 2009 04 22, 17:20)
2goda: neieškokit papigiai, o tai bus kaip Irisui.
tai kad pas mane ne papigiai, pas mane per pažįstamus
Sveiki, pas mano muciute yra zemes, kurios dali juinai gali man padovanoti, taciau nera geodezijos. Visos zemes plotas apie 17 ha, cia yra ne Vilniaus raj. Ar gali jinai man padovanoti pvz 3 ha o jau geodezija as pasidarysiu tik savo dalyje?
2djb: padovanoti gali, o vot geodeziją tex visam šmotui daryti, jei sumanysit atsidalinti turtelį.
Papildyta:
2iris: ot tai gražu, ką daba sako tie pažįstami?
Papildyta:
QUOTE(ūkio bitė @ 2009 04 23, 18:51)
tai kad ten ne mūsų pažįstami kitų bendrasavininkų o ten toooookių pensininkų kontora, kad nėr nė ką ir kalbėt
QUOTE(irisas @ 2009 04 24, 00:16)
tai kad ten ne mūsų pažįstami kitų bendrasavininkų o ten toooookių pensininkų kontora, kad nėr nė ką ir kalbėt
tai tikriausiai inzineriniai tyrinejimai? ) jei pensininku
QUOTE(djbzykas @ 2009 04 23, 17:28)
Sveiki, pas mano muciute yra zemes, kurios dali juinai gali man padovanoti, taciau nera geodezijos. Visos zemes plotas apie 17 ha, cia yra ne Vilniaus raj. Ar gali jinai man padovanoti pvz 3 ha o jau geodezija as pasidarysiu tik savo dalyje?
Padovanoti gali, bet geodezinius matavimus teks daryti visam sklypui. Paskiau norint atsidalinti visiskai (is vieno sklypo padaryti du atskirus sklypus) reikes kreiptis i savivaldybe, kad isduotu leidima ir planavimo salygas. Tada paruosti projekta, ji suderinti ir padaryti dar syki geodezinius matavimus, bet jau atskiru sklypu.
Repect Tikurilai,
Da nuo savęs papildau, kad jei dideliame šmote yra viešojo naudojimo kelias, tai vietoj Dvejų mažesnių gabalų gali gautis 4-i.
Da nuo savęs papildau, kad jei dideliame šmote yra viešojo naudojimo kelias, tai vietoj Dvejų mažesnių gabalų gali gautis 4-i.
QUOTE(ūkio bitė @ 2009 04 24, 10:27)
Repect Tikurilai,
Oi, nu ka Jus
Siaip gali dalinti ir i daugiau gabalu, tik tas aisku kainuoja papildomai
QUOTE(murzius @ 2009 04 22, 09:24)
Skaityk administravimo įstatymą.
Korupciją ir piktnaudžiavimą tarnybine padėtim tikrina Seimo kontrolieriaus įstaiga. Vilnius, Gedimino pr. 64.
O ar galima į juos kreiptis dėl geodezininko aplaidumo. Nebeturiu nei jėgų nei kantrybės, atrodo pamatyčiau snuki išmalčiau. Jau antri metai dokumentus tvarko.
G. Kalyčio tyrinėjimų ir projektavimo įmonė.
Svolačius kaip reta. Svarbiausia rekomendavo jį žemėtvarkos skyrius. Ir dabar du metus gaudau dokumentus ,tai pas jį tai vėl žemėtvarkoj, žemėtvarka pažiūri ir vėl klaidą kokią randa ir vėl pas Kalytį. Ir Kalytis ir žemėtvarka varo vieni ant kitų tipo jis stabdo, o tas rėkia jie stabdo. Nebežinau ir ką daryt. Tas kiaulė paima dokumentus ir pora mėnesių kaip į vandenį, nei darbe jį pagaut galima nei telefonu.
Kaip su tokiu kiaule kariaut. Spjaut negaliu, paėmė pusę pinigų avansu.