Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai

QUOTE(rege @ 2009 03 13, 11:09)
Ačiū už atsakymus 4u.gif Reikės rašyti protingą ir grėsmingą laišką doh.gif nes tvirtina jau ne 10d. ir ne mėn.

Nepades schmoll.gif Kokioje vietoje sklypas?
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 03 13, 10:28)
Nepades  schmoll.gif  Kokioje vietoje sklypas?

N.Vilnioj. O kodėl sakot, kad nepadės?
Atsakyti
As siulyciau pameginti. mums del adreso siuntinejo pirmyn atgal, jau norejau i ziniasklaida krieptis, bet parasiau merui laiskiuka. kaip mat viskas sutvarkyta:P
Atsakyti
QUOTE(rege @ 2009 03 13, 17:44)
N.Vilnioj. O kodėl sakot, kad nepadės?

jeigu rasysi skunda gal ir pades
Atsakyti
Sakykit, ar įmanomas toks variantas ? Sode kaimynas neteisingai atsimatavo ir įregistravo sklypą. Vėliau nutarė patikslinti ribas ir jas patikslines, Registro centre pakeitė x-y kordinates. Manes tikslinimo metu nekvietė, kur randasi jo riboženkliai nežinau. Būvau žemėtvarkoje, jie sako kad tai yra teisėta . Ką daryti ?
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 04 08, 11:12)
Sakykit, ar įmanomas toks variantas ? Sode kaimynas neteisingai atsimatavo ir įregistravo sklypą. Vėliau nutarė patikslinti ribas ir jas patikslines, Registro centre pakeitė x-y kordinates. Manes tikslinimo metu nekvietė, kur randasi jo riboženkliai nežinau. Būvau žemėtvarkoje, jie sako kad tai yra teisėta . Ką daryti ?

g.gif gal tieisog matininkas buvo suklydes irasydamas koordinate, o vietoveje niekas nesikeicia. tada galima sitaip. O jai buvo keiciamos sklypo ribos, tai tada privalejo derinti su jumis. Nebent jusu sklypas jau pamatuotas geodeziskai, tada irgi nereikia su jusmis derinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 08 balandžio 2009 - 10:50
Mano sklypas neregistruotas, kaimyno ribos pasistumė apie 50cm į vieną ir 40 cm į kitą pusę.(tolyn nuo manes ). Tai nuo ko pradėti ?
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 04 08, 12:31)
Mano sklypas neregistruotas, kaimyno ribos pasistumė apie 50cm į vieną ir 40 cm į kitą pusę.(tolyn nuo manes ). Tai nuo ko pradėti ?

Tai jai jusu interesu jie nepazeide, tai nezinau ar cia reikia sukti galva rolleyes.gif Vat jai i jusu ribas kistusi, tada butu klausimas del ploto sumaziejimo ir pan. O dabar tai net nezinau ka ir patarti ax.gif
O siaip patarimas vienas butu is visos sirdies, pasidarykit savo sklypo matavimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 08 balandžio 2009 - 11:40
Reikalas tame, kad kaimynas pastumė savo visą sklypą nuo senų ribų, o tuo pačiu, turiu trauktis ir aš . Reik griaut statinius, persodint gyvatvorę....
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 04 08, 13:07)
Reikalas tame, kad kaimynas pastumė savo visą sklypą nuo senų ribų, o tuo pačiu, turiu trauktis ir aš . Reik griaut statinius, persodint gyvatvorę....

oi, tik neskubekit nieko griauti ir raveti biggrin.gif Darykit matavimus ir bus viskas aisku. Jai jusu sklypo padidejimas bus leistinose ribose, tai gal ir nieko nereikes griauti, turetu iteisinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar buvot jau kas nors susidure su problema del pardavimo sodo, turim kliente bet neturim geodeziniu matavimu, pacius matavimus tai padarysim, tai kiek as suzinojau gan greitai, o galima parduoti su siais matavimais, bet nelaukti kol patvirtins zemetvarkoj? Nes kol lauksim, prarasim kliente, jei ten tvirtins puse metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 04 08, 13:35)
oi, tik neskubekit nieko griauti ir raveti  biggrin.gif  Darykit matavimus ir bus viskas aisku. Jai jusu sklypo padidejimas bus leistinose ribose, tai gal ir nieko nereikes griauti, turetu iteisinti  mirksiukas.gif

Matavimų pagal senas ribas aš nepasidarysiu, nes iš kito šono yra to kaimyno žmonai priklausantis sklypas ir ji napasirašys byloje, kal aš nepasitrauksiu 1 metro. Tas metras ir sudaro problemas.
Atsakyti