Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai

QUOTE(anileve @ 2009 02 25, 17:44)
ar darant geodezinius reikalingas adresas?

mums po padalijimo reikia sklydpo dvieju geodeziniu. geodezistas sako negali pradet be adreso. o adresa pasirodo suteiks tik po 2 men...

Jaa karta klauset ir aiskiai atsakiau, kad nereikia biggrin.gif Tempia guma tas jusu geodezininkas kazkodel doh.gif Pradeti formuoti bylas uztenka patvirtinto detalaus ir isakymo del jo patvirtimimo (arba sprendimas kartais buna) mirksiukas.gif dar reikia RC pazymejimo ir geodezinio plano pries padalijima 4u.gif VISKAS!!! Aisku, jai gautumet adresa greiciau, tai jis nepakenktu, bet kad negaletu be jo dirbti, tikrai NE!
Atsakyti
ania, oj atsiprasau ne nemaciau kad atsakete, ir neatsimenu kad uzdaviau toki klausima:)) musiau ant karstuju gryzus is geodezisto:P tai paskui kai pyktis isgaravo ir pasimirso visa kita:))

o kokio pazymejimo is RC?
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 02 25, 17:16)
o kokio pazymejimo is RC?

Nu kitaip dar jis vadinasi:
NEKILNOJAMOJO TURTO REGISTRO IŠRAŠAS - PAŽYMĖJIMAS APIE NEKILNOJAMOJO DAIKTO IR DAIKTINIŲ TEISIŲ Į JĮ ĮREGISTRAVIMĄ NEKILNOJAMOJO TURTO REGISTRE

arba neoficialiai - nu tas, su raudonu Vyčiu viršuje... lotuliukas.gif
Atsakyti
hmz bet mano atveju cia tas tipo kur bendrasavininkai dar? nes kaip atskira tai iregistruos kai turesiu geodezinius juk.aha, tada, aisku. aciu man ir atrodo kad jis kazkoks lepsis (cia geodesistas) reikes is naujo atranka daryt :>
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 02 25, 18:46)
hmz bet mano atveju cia tas tipo kur  bendrasavininkai dar?  nes kaip atskira tai iregistruos kai turesiu geodezinius juk.aha, tada, aisku. aciu man ir atrodo kad jis kazkoks lepsis (cia geodesistas) reikes is naujo atranka daryt :>

na kol kas tu jokio kito ir negali tureti, bet kaip tokiu dalyku tau jis pats nepasako?
Atsakyti
sakau bus kazkoks dundukas, o as jau su mizne architekte reikalu turejau (atsiprasau kad taip sakau), tai reikes kito rimtesnio geodezisto pasieskot.
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2009 02 25, 15:58)
Kaži už ką Jūs babkes mokat geodezininkui, jei Patys po žemėtvarkas lakstote?
Kiba čia tipo nuolaidą gaunate ar a la papigiai geodezinius darote?

jokios nuolaidos negaunam, bet aš turiu daugiau teisių į tuos planelius, na ta prasme kai prašė geodezistas tai vis laukit, byla iškeliavus, taip visą mėnesį, man užteko vieno gero skambučio, o kitą kart nuvažiuot ir paimt kopijas.
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 02 25, 22:18)
sakau bus kazkoks dundukas, o as jau su mizne architekte reikalu turejau (atsiprasau kad taip sakau), tai reikes kito  rimtesnio geodezisto pasieskot.

reikia tik kad atsinestumet detalu plana skaitmenin varianta ir detalaus plano sprendima, kad padalintas sklypas, daugiau nieko nereikia is vis... viska is RC galima issitraukti.. mes patys geodezininkai esam tai zhinom....
Atsakyti
Sveiki

Nežinau ar aš čia "į temą" blush2.gif

Gal galėtumet įmest nuoruodas kur būtų galima paskaityti apie geodezinių matavimų tvirtinimo terminus ir pan. Pačiai kažkaip nesiseka surast. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(rege @ 2009 03 12, 19:50)
Sveiki

Gal galėtumet įmest nuoruodas kur būtų galima paskaityti apie geodezinių matavimų tvirtinimo terminus ir pan. Pačiai kažkaip nesiseka surast.  ax.gif

Gedeodeziniai matavimai zemetvarkoj turi buti patvirtinti per 10 darbo dienu, o po pataisymu- per dvi darbo dienas.
Registru centre per tris darbo dienas, po pataisymu - per 2 d.d.

Bet cia tik istatymai, realybeje taip toli grazu nera..
Atsakyti
QUOTE(manager @ 2009 02 24, 23:01)
Cia linkas atkreipkit demesi i 67 punkta, http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=332491

QUOTE(rege @ 2009 03 12, 20:50)
Sveiki

Gal galėtumet įmest nuoruodas kur būtų galima paskaityti apie geodezinių matavimų tvirtinimo terminus ir pan. Pačiai kažkaip nesiseka surast.  ax.gif

manager yra imetes nuoroda kur ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif Reikės rašyti protingą ir grėsmingą laišką doh.gif nes tvirtina jau ne 10d. ir ne mėn.
Atsakyti