Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai

QUOTE(Cioca @ 2009 02 02, 11:35)
Aš manau, kad "pakištuką" ji turi galvoje.. Gėda prisipažint, bet kyšis žemėtvarkoj, mano reikalus sutvarkė greičiau nei tikėjausi 4u.gif .

Vat taip ir pratinat prie kysiu... o paskui skundziates, kad be ju sunku reikalus sutvarkyti. Baigtu zmones kysius dlinti, gal maziau betvarkes butu 4u.gif As asmeniskai niekam kysio nedaviau ir tikrai neduosiu, cia yra ju darbas, uz tai gauna pinigus is mokesciu moketoju, t. y. musu. Kol kas visus reikalus ir be kysiu bei pazinciu labai gerai sutvarkydavau
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2009 02 03, 23:41)
Vat taip ir pratinat prie kysiu... o paskui skundziates, kad be ju sunku reikalus sutvarkyti. Baigtu zmones kysius dlinti, gal maziau betvarkes butu 4u.gif As asmeniskai niekam kysio nedaviau ir tikrai neduosiu, cia yra ju darbas, uz tai gauna pinigus is mokesciu moketoju, t. y. musu. Kol kas visus reikalus ir  be kysiu bei pazinciu labai gerai sutvarkydavau

O ka daryti, kai reikalai nejuda i prieki, akivaizdziai norima "pakistuko"? rolleyes.gif O taip norisi kad viskas greiciau susiderintu, juk nesinori laukti kelis menesius ar net metus doh.gif Juk geodeziniai matavimai - tai tik pradzia, norint pasistatyti savo nama, todel ir nesinori kad jau pacioje pradzioje viskas stotu del tokiu zmoniu, kuriems kol neduosi -tol nesuderins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 02 03, 17:32)
Suprantu serzai tavo baimes  biggrin.gif  Na, jai tau visokios tokios mintys kyla, gali nukeliauti pas savo kadastro vietoves projekto autoriu (turi buti nurodytas planely  mirksiukas.gif  ) ir viska issiaiskinsi, kas ant sirdies susikaupe  smile.gif  Siaip, prpjektuojant sklypus projekto autorius turejo numatyti kiekvienam sklypui privaziavima ar tai butu valstybinis keliukas ar tai butu servitutas per kita sklypa, bet davaziavimas turejo buti suprojektuotas... Jai tavo sklype, kaip tu matai servituto keliui nera, tai ir ipaisyti jo nelabai galetu, jai tu nesutiksi  mirksiukas.gif  Jai projekto autorius nenumate privaziavimo, tai galiu palinketi tam kaimynui sekmes ir tegu perka malunsparni  doh.gif  Aisku cia menkas juokas, nes teko matyti sklypa be privaziavimo vienoje sodo bendrijoje  doh.gif  Ziauru...

Na kaip zinai as ne lietuvoi, tai ne taip lengva i kiekviena klausima rupimo atsakimo ieskoti siunciant pazystamus i ivairiausias instancijas doh.gif tai to kaimyno sklypas prieina prie pat keliuko, tik nuo jo netoli nuvaziuosi lotuliukas.gif tai taip suprantu, kad jei jau jam prireiks legalizuoti ta pravaziavima tai reiks mano sutikimo? g.gif nu as jam jo tikrai neduosiu lotuliukas.gif tegul rausia savo slaitus ir vazinejasi kalnais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2009 02 04, 01:39)
Na kaip zinai as ne lietuvoi, tai ne taip lengva i kiekviena klausima rupimo atsakimo ieskoti siunciant pazystamus i ivairiausias instancijas  doh.gif  tai to kaimyno sklypas prieina prie pat keliuko, tik nuo jo netoli nuvaziuosi  lotuliukas.gif  tai taip suprantu, kad jei jau jam prireiks legalizuoti ta pravaziavima tai reiks mano sutikimo?  g.gif  nu as jam jo tikrai neduosiu  lotuliukas.gif  tegul rausia savo slaitus ir vazinejasi kalnais  thumbup.gif

Jai zinojau, matyt primirsau blush2.gif biggrin.gif
Jai tas kaimynas turi privaziavima kitoi vietoj, tai manau niekas jam neleis pasisavinti tavo sklypo dalies biggrin.gif
vaziuok is to uzsienio namo, susikalsi kuolus per ta nelemta keliuka, pakabisi tablica su "PRIVATI VALDA, iejimas mokamas" ir miegosi sau ramiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 02 05, 08:59)
Jai zinojau, matyt primirsau  blush2.gif  biggrin.gif
Jai tas kaimynas turi privaziavima kitoi vietoj, tai manau niekas jam neleis pasisavinti tavo sklypo dalies  biggrin.gif
vaziuok is to uzsienio namo, susikalsi kuolus per ta nelemta keliuka, pakabisi tablica su "PRIVATI VALDA, iejimas mokamas" ir miegosi sau ramiai  lotuliukas.gif

Visi taip siulo padaryti thumbup.gif bet nenoriu pradeti pyktis su kaimynais be laiko, po to nezinosi ant ko uzsoksi tai skus uz kiekviena nevietoi padeta daigta doh.gif geriau uzarsiu ta keliuka kai jau pasistatysiu nama ten, po statybu to keliuko as nebenaudosiu, o statybu metu bus kaip tik thumbup.gif nes kad ir kaip bepadarysiu naujaji ivaziavima tai manau jis toks tvirtas pradzioi nebus kaip tas esamas, tik kad tas kaimynas nesugalvotu praplesti, paaukstinti ar kitaip pagerinti ta keliuka iki savo valdos mano zvyro saskaita doh.gif svarbu, kad ir ka jis su juo bepadarytu as galesiu ji uzarti thumbup.gif o iki tol tegul askvaltuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Zvilgtelk, ar to keliuko, kur per tavo sklypa vazinejasi nera pavaizdota plane
g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 02 06, 08:20)
Zvilgtelk, ar to keliuko, kur per tavo sklypa vazinejasi nera pavaizdota plane
g.gif

Na jisai nuotraukoje tai matosi ir labai gerai, bet jokiais numeriukais-raidemis pazymetas ar kitaip ivardintas nera. tas kur valstybinis tai dar prastesnis uz ta mano sklype lotuliukas.gif visas uzzeles zole, ten gal kokie 5 traktoriai pravaziuoja per metus g.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2009 02 06, 18:20)
Na jisai nuotraukoje tai matosi ir labai gerai, bet jokiais numeriukais-raidemis pazymetas ar kitaip ivardintas nera. tas kur valstybinis tai dar prastesnis uz ta mano sklype  lotuliukas.gif  visas uzzeles zole, ten gal kokie 5 traktoriai pravaziuoja per metus  g.gif

Ne ortofoto ziurek, o braizyta ranka planeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 02 06, 17:22)
Ne ortofoto ziurek, o braizyta ranka planeli  biggrin.gif

a tokio tai pas mane nera unsure.gif
Atsakyti
Labukas. Gal kas galit padėt... unsure.gif Kur Klaipėdoje kreiptis dėl geodezinių matavimų, topografinių nuotraukų, kiek tai laiko užims ir kie tai kainuos ir t.t.?.. pirmąkart susiduriu su tuom ir esu visiškai "žalia" flirt.gif Jei tiksliau:reikia vieną sklypą 3 ha pamatuot, o kitą tokio pat dydžio dar ir padalint į tris dalis. Tai va, padėkit savo žinio, patirtim...
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2009 02 06, 19:33)
a tokio tai pas mane nera  unsure.gif

g.gif intiriasnai g.gif nu gi turi buti nors kokia tai privatizavimo schemute, planelis unsure.gif Ar kai pirkai sklypa, tai nedave? Tuomet kreiptis reikia i zemetvarkos skyriu, kad duotu kopija planelio is motinines bylos... bet kadangi ne Lietuvoi, tai net nezinau ka patarti g.gif

QUOTE(ups!l @ 2009 02 07, 01:08)
Labukas. Gal kas galit padėt... unsure.gif Kur Klaipėdoje kreiptis dėl geodezinių matavimų, topografinių nuotraukų, kiek tai laiko užims ir kie tai kainuos ir t.t.?.. pirmąkart susiduriu su tuom ir esu visiškai "žalia" flirt.gif  Jei tiksliau:reikia vieną sklypą 3 ha pamatuot, o kitą tokio pat dydžio dar ir padalint į tris dalis. Tai va, padėkit savo žinio, patirtim...

Skaitykit tema, jau 1000 kartu buvo bviskas rasyta doh.gif Del imoniu, tai pagooglinkit ir ismes visa sarasa imoniu, kurios tuom uzsiema... Uzims laiko ~metus, nusiteikti reikia ilgai procedurai... turiu omeny geodezinius ir padalijima... topke greit gausit, 3-4 sav.
P.S. kainos jums cia niekas tiksliai nepasakys schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 07 vasario 2009 - 21:18
QUOTE(tikurila @ 2009 02 07, 20:17)
g.gif  intiriasnai  g.gif  nu gi turi buti nors kokia tai privatizavimo schemute, planelis  unsure.gif  Ar kai pirkai sklypa, tai nedave? Tuomet kreiptis reikia i zemetvarkos skyriu, kad duotu kopija planelio is motinines bylos... bet kadangi ne Lietuvoi, tai net nezinau ka patarti  g.gif

vienintelis planelis tai ortofoto su sklypo kampuose pazimetais numeriukais ir nuspalvintas zemes plotelis. nepirkom mes tos zemes ji paveldeta, nors istikro tai ne toi vietoi zeme paveldeta, o kitur, bet ten jau savivaldybe kapines padare tai atkele i kita vieta thumbup.gif yra dar vienas sklypas salia ir 2 miskai netoliese, bet nei vienuose dokumentuose nera jokiu planeliu pabraizytu tik numeriukai ir paspalvinta g.gif o gal turi koki pavizdi kaip atrodo su tuo planeliu dokumentai? 4u.gif
Atsakyti