Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai

QUOTE(serzas @ 2009 01 25, 22:44)
tex paciam ieskot, bet jei rasciau toki kuris nesirupina savo reputacija ir licenzija ir dar uz mazesne kaina tai butu super  thumbup.gif
Iskilo toks klausimukas ar is kito rajono atvaziaves geodezininkas gali daryt geodezinius? tarkim vilnietis utenoje esanciam sklypui padaryt geodezinius?

Tai taip suprantu geodezinius gali padaryti ir blogai ir cia jau tavo beda ar jie praeis zemetvarkoje? o ar geodezinius gali daryti paprastas zemetvarkos matininkas? tas kuris dare preliminarius matavimus?

Per kieno rankas praeina geodeziniai iki jie buna galutinai patvirtinti?

As galiu tik i keleta klausimu atsakyti, nespati nesu geodezininke (ir labai gerai, nes netureciau tiek kantrybes su kai kuriais nieko neismananciais bet daugiausiai apie kainas, ribas, laika ir pan. aiskinanciais zmonemis). Is kito rajono gali, tik klausimas, ar jiems apsimokes vaziuoti. Ar taisys, priklauso nuo geodezininko, ir nuo to, ka taisyti reikia. Siaip bendra teorija, kad jei yra atmetimas, pataiso,bet visada yra isimciu. Daugiau negaliu pasakyti
Atsakyti
ax.gif Aš tai jau visai pasimetus, išmatavo, jau dokumentai beveik padaryti, bet byla iš apskrities niekaip negryžta, vis maitina pažadais geodezininkus, savaitėmis, toks jausmas, kad specialiai kažkas trugdo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 01 26, 15:56)
ax.gif Aš tai jau visai pasimetus, išmatavo, jau dokumentai beveik padaryti, bet byla iš apskrities niekaip negryžta, vis maitina pažadais geodezininkus, savaitėmis, toks jausmas, kad specialiai kažkas trugdo. g.gif

Nieko nuostabaus, mums ir tas pat buvo.. Palaukit savaitę ir dar savaitę. Žemėtvarkoj iš vis berazumystės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2009 01 25, 17:25)
Oho, tai dar krize ju nepaliete smile.gif lauksim kainu kritimo biggrin.gif

krizė, tai krizė bet mokeščiai tai pakilo,tai kodėl turėtų kainos krist, kaip tik mokeščiams didėjant ir kainos turėtų didėt.Todėl sakyčiau, kad kaina už topo ir geodezinius yra tikrai normali. 4u.gif
Atsakyti
Kryyzė žemėtvarkoje?
Niu čia tai mane prajuokinote....

2Seržas: a kuom dabar vietiniai geodezininkai nebegeri? Būtinai iš sostinės užsigeidei?
Atsakyti
Sveiki, MB turi geodezinių matavimų firmą. Sakė, kad kainos Vilniuje yra truputį užkeltos, todėl gali truputi nukristi. Drąsiai derėkitės dėl nuolaidų. smile.gif Jei turit kokių klausimų rašykit į až. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2009 01 28, 14:50)
Kryyzė žemėtvarkoje?
Niu čia tai mane prajuokinote....

2Seržas: a kuom dabar vietiniai geodezininkai nebegeri? Būtinai iš sostinės užsigeidei?

nebutinai is sostines, tiesiog pasake jog yra tokiu firmeliu kur net i sklypa nevaziuoja, tai man butu pats tas jei koks apsnudes geodezininkas is mano pasakojimu ar panasiai pripiestu.
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2009 01 27, 10:40)
Nieko nuostabaus, mums ir tas pat buvo.. Palaukit savaitę ir dar savaitę. Žemėtvarkoj iš vis berazumystės schmoll.gif

tai kad jau mėnuo taip praėjo ir vis vargšė byla keliauja, niekaip kelio namo neranda, sutikčiau mokėt daugiau, kad tik greičiau viskas padarytą būtų. Geodezija per mėnesį padarė, bet kadangi byla vis keliauja, tai užbaigt negali, jau du mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 01 30, 11:52)
tai kad jau mėnuo taip praėjo ir vis vargšė byla keliauja, niekaip kelio namo neranda, sutikčiau mokėt daugiau, kad tik greičiau viskas padarytą būtų. Geodezija per mėnesį padarė, bet kadangi byla vis keliauja, tai užbaigt negali, jau du mėnesius.

O kam jus moketumet daugiau? Geodezininkams? Juk nuo ju nepriklauso tie suderinimu, patvirtinimu terminai zemetvarkos skyriuje
Atsakyti
Aš manau, kad "pakištuką" ji turi galvoje.. Gėda prisipažint, bet kyšis žemėtvarkoj, mano reikalus sutvarkė greičiau nei tikėjausi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2009 02 02, 11:35)
Aš manau, kad "pakištuką" ji turi galvoje.. Gėda prisipažint, bet kyšis žemėtvarkoj, mano reikalus sutvarkė greičiau nei tikėjausi 4u.gif .

Na tikiuosi mums neteks ilgai laukti suderintos bylos ax.gif Bet jeigu ka, tai irgi pasiruose kazkam kazka pakisti lotuliukas.gif nes nesinori ilgai laukti.
Slykstus tie korupcijos reikalai, bet kad sunku su tuo kovoti doh.gif
Atsakyti
2Seržas: nesitikėk to, kad nevažiuos į vietą, čia kažkokie tai kliedesiai.
Atsakyti