Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai

QUOTE(tikurila @ 2009 01 20, 13:03)
Rimti geodezininkai patys suranda kontaktus, nes reikia siusti laiskus pagal deklaruota gyv. vieta, jai jus nezinot, tai gali buti problem  schmoll.gif  Juk turi priejima i gyventoju registra  mirksiukas.gif
O jai kaimynas koks sumastytu nepasirasyti, tai patikekyt manim, geriau jau matininkas su juo sprendzia riba, o ne jus  doh.gif  Tikrai nepagelbesyt  biggrin.gif

Tu matai kaip cia yra su tais rimtais geodezininkais g.gif Na tada ziuresim, ar tikrai jie tokie yra, ar tikrai musu paprasys kaimynu kontaktu smile.gif O gal cia mes kazko vakar nesupratom, nedaklausem, kalbedami su jais, gal viskas ten bus gerai g.gif
O kas jus turejot omenyje, rasant "jai jus nezinot, tai gali buti problemu"?
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 01 20, 13:20)
O kas jus turejot omenyje, rasant  "jai jus nezinot, tai gali buti problemu"?

doh.gif cia turejau omeny, kad gali iskilti problemu, jai .pvz. laiskas bus nusiustas ne i deklaruota gyvenama vieta ir kaimynas neatvyks doh.gif
P.S. nors tas laisku siuntimas nebutinas, jai jus pvz. norint pagreitint matavumus patys susitarsit su kaimynais del ribos zenklinimo smile.gif

P.P.S. del visa ko priminsiu, kad pasirasyti gali tik tikras sklypo savininkas, o ne pvz. koks sunus ar anukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 20 sausio 2009 - 12:55
QUOTE(tikurila @ 2009 01 20, 13:53)
doh.gif  cia turejau omeny, kad gali iskilti problemu, jai .pvz. laiskas bus nusiustas ne i deklaruota gyvenama vieta ir kaimynas neatvyks  doh.gif
P.S. nors tas laisku siuntimas nebutinas, jai jus pvz. norint pagreitint matavumus patys susitarsit su kaimynais del ribos zenklinimo  smile.gif

P.P.S. del visa ko priminsiu, kad pasirasyti gali tik tikras sklypo savininkas, o ne pvz. koks sunus ar anukas  doh.gif

Sorry, kad tokia nesupratinga esu ax.gif
Bet po truputi viskas aiskeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 01 20, 14:15)
Sorry, kad tokia nesupratinga esu  ax.gif
Bet po truputi viskas aiskeja  smile.gif

Tai, akd viskas normaliai biggrin.gif as kitose srytise gal t.p. neypatingai kertu lotuliukas.gif
Atsakyti
o kokios kainos dabar ir eiles? gal sakau, atejus krizei, jie irgi kainas nukarpe smile.gif kiek topo ir geodez?
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2009 01 25, 12:29)
o kokios kainos dabar ir eiles? gal sakau, atejus krizei, jie irgi kainas nukarpe smile.gif kiek topo ir geodez?

Kiek teiravomes ivairiose imonese, tai pvz.: TOPO ir GEO uz 6a sklypuka Kauno raj. 1200-1800 lt ax.gif
Atsakyti
Oho, tai dar krize ju nepaliete smile.gif lauksim kainu kritimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2009 01 25, 17:25)
Oho, tai dar krize ju nepaliete smile.gif lauksim kainu kritimo biggrin.gif

O jus tikites kad krizei esant praktiskai veltui darys? Jiems juk irgi valgyti reikia... O zmones dazniausiai mano, kad cia daug pastangu nereikalaujantis darbas,ir kazkodel nesupranta, kai taip kainuoja. Tik paprasciausiai supliusuokit lauko darbus, degalus, vaziuojant iki objekto, braizyma, planu spausdinima ir derinima, o + dar jei sklypas problematiskas, tai ir galvos sukima kaip cia padaryti geriau ir kaip konfliktu isvengti su kaimynais. Nepamirskit, kad jiems ir darbo irankiu reikia, kurie tikrai ne 1000 Lt kainuoja, be to, kokioj zemetvarkoj praguli byla po puse ir daugiau metu, prisikabina prie s... arba pasikeicia istatymai ir jau atmeta, nors tuo metuy viskas tvarkoj buvo, irvel pertaisyti reikia... Be to, jei nereikia kokybes, yra visokiu ale firmeliu, kurios net i laukus nevaziuoja, o nuo plansetu nukopina irpaima kelis simtelius, arba laiudiskai tariant "prichalturina". Taip kad nemanau, jog uz topo + geodezinius 1200-1800 Lt didele kaina. Nenoriu sukelti pykciu,taciau manau,jog tie pinigai,kuriuos gauna, tikrai adekvatus darbui.Manau, kad tikurila, kaip tos srities darbuotoja pritars mano mintims 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiboji peleda: 25 sausio 2009 - 16:45
QUOTE(raiboji peleda @ 2009 01 25, 17:44)
O jus tikites kad krizei esant praktiskai veltui darys? Jiems juk irgi valgyti reikia... O zmones dazniausiai mano, kad cia daug pastangu nereikalaujantis darbas,ir kazkodel nesupranta, kai taip kainuoja. Tik paprasciausiai supliusuokit lauko darbus, degalus, vaziuojant iki objekto, braizyma, planu spausdinima ir derinima, o + dar jei sklypas problematiskas, tai ir galvos sukima kaip cia padaryti geriau ir kaip konfliktu isvengti su kaimynais.  Nepamirskit, kad jiems ir darbo irankiu reikia, kurie tikrai ne 1000 Lt kainuoja, be to, kokioj zemetvarkoj praguli byla po puse ir daugiau metu, prisikabina prie s... arba pasikeicia istatymai ir jau atmeta, nors tuo metuy viskas tvarkoj buvo, irvel pertaisyti reikia... Be to, jei nereikia kokybes, yra visokiu ale firmeliu, kurios net i laukus nevaziuoja, o nuo plansetu nukopina irpaima kelis simtelius, arba laiudiskai tariant "prichalturina". Taip kad nemanau, jog uz topo + geodezinius 1200-1800 Lt didele kaina. Nenoriu sukelti pykciu,taciau manau,jog tie pinigai,kuriuos gauna, tikrai adekvatus darbui.Manau, kad tikurila, kaip tos srities darbuotoja pritars mano mintims 4u.gif

Tikurila suoste lotuliukas.gif Tai tik sedejo ir galva lingavo lotuliukas.gif Nu 100% pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Man tai apskritai keista, kai zmones ateina kokio darbelio uzsakyti ir stebisi, kad kainos nenukritusios, "juk krize", tai sakau jums Maxima t.p. nuolaida padaro, ar degalu pigiau uzsipylat doh.gif O gal ir sildimas ta proga atpigo blink.gif doh.gif Tai jai as pradesiu leisti kainas, tai neturesiu uz ka bulkos nusipirkti, man Maxima tikrai nuolaidos nepadarys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2009 01 25, 15:44)
O jus tikites kad krizei esant praktiskai veltui darys? Jiems juk irgi valgyti reikia... O zmones dazniausiai mano, kad cia daug pastangu nereikalaujantis darbas,ir kazkodel nesupranta, kai taip kainuoja. Tik paprasciausiai supliusuokit lauko darbus, degalus, vaziuojant iki objekto, braizyma, planu spausdinima ir derinima, o + dar jei sklypas problematiskas, tai ir galvos sukima kaip cia padaryti geriau ir kaip konfliktu isvengti su kaimynais.  Nepamirskit, kad jiems ir darbo irankiu reikia, kurie tikrai ne 1000 Lt kainuoja, be to, kokioj zemetvarkoj praguli byla po puse ir daugiau metu, prisikabina prie s... arba pasikeicia istatymai ir jau atmeta, nors tuo metuy viskas tvarkoj buvo, irvel pertaisyti reikia... Be to, jei nereikia kokybes, yra visokiu ale firmeliu, kurios net i laukus nevaziuoja, o nuo plansetu nukopina irpaima kelis simtelius, arba laiudiskai tariant "prichalturina". Taip kad nemanau, jog uz topo + geodezinius 1200-1800 Lt didele kaina. Nenoriu sukelti pykciu,taciau manau,jog tie pinigai,kuriuos gauna, tikrai adekvatus darbui.Manau, kad tikurila, kaip tos srities darbuotoja pritars mano mintims 4u.gif

As irgi pritariu, ner ko cia skustis, kad brangu, reik ziuret ka uz ta kaina gauni. skistuju kristaju telikai irgi brangus, o jei nori pusvelciui tai ziurek serialus per taura thumbup.gif
O tu man pasakyk kur tokia firmele rasti, kad jie i sklypa nevaziuotu darant geodezinius, tai as jiems ir ne tik tuos kelis simtelius sumokesiu, bet ir kaip uz gera lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2009 01 25, 19:11)
As irgi pritariu, ner ko cia skustis, kad brangu, reik ziuret ka uz ta kaina gauni. skistuju kristaju telikai irgi brangus, o jei nori pusvelciui tai ziurek serialus per taura  thumbup.gif
O tu man pasakyk kur tokia firmele rasti, kad jie i sklypa nevaziuotu darant geodezinius, tai as jiems ir ne tik tuos kelis simtelius sumokesiu, bet ir kaip uz gera  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Yra tokiu Vilniuje, tik nenoriu cia forume viesinti ir rasyti. Tegul zmones patys renkasi ir patys pamato. Kaip sakoma, auksasir pelenuose ziba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2009 01 25, 18:09)
Yra tokiu Vilniuje, tik nenoriu cia forume viesinti ir rasyti. Tegul zmones patys renkasi ir patys pamato. Kaip sakoma, auksasir pelenuose ziba biggrin.gif

tex paciam ieskot, bet jei rasciau toki kuris nesirupina savo reputacija ir licenzija ir dar uz mazesne kaina tai butu super thumbup.gif
Iskilo toks klausimukas ar is kito rajono atvaziaves geodezininkas gali daryt geodezinius? tarkim vilnietis utenoje esanciam sklypui padaryt geodezinius?

Tai taip suprantu geodezinius gali padaryti ir blogai ir cia jau tavo beda ar jie praeis zemetvarkoje? o ar geodezinius gali daryti paprastas zemetvarkos matininkas? tas kuris dare preliminarius matavimus?

Per kieno rankas praeina geodeziniai iki jie buna galutinai patvirtinti?
Atsakyti