Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai

QUOTE(ūkio bitė @ 2008 12 04, 15:06)
2egleja: dekui uz pagyras.
Abejoju kad kas nors Jums toki det.plana tvirtins, nebent ish anksto parashysit sutikima.
Siulau neisivelti i tokias afioras, tebunie 3m riba nuo namo (iskaitant ir stogo ishsikishimus-nezinau kaip mokslishkai anie vadinasi-kiba karnyzai).

jau mes kazkaip prie galo,architektas minejo,kad jau kaip ir beveik pabaiga,skambysiuos pirmadieni pazesiu kaip reikalai,mes jau tiek kryziaus keliu perejom,kadbaisu,,tikiuosiu ,kad viskas bus gerai,manau,kad pradzioj niekas nesileide butu i kalbas
Atsakyti
Reikia patarimo, nes nebeišmanau ką daryt? Pirkom sodybą, savininkai užsakė geodezinius matavimus, viskas tęsėsi ilgai ir nuobodžiai. Žemėtvarka pagaliau patvirtino, apskritis, notarai taip pat.. Tik ponas matininkas ''neranda" laiko sukast stulpelius. Bet tai juk jo darbas, jam už tai sumokėta, o jis mat neranda laiko.. Dabar aš net nežinau sodybos ribų, kaip man su juo kalbėti? g.gif Gal yra institucijų prižiūrinčių matininkų darbą?
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2008 12 11, 12:07)
Gal yra institucijų prižiūrinčių matininkų darbą?

Nacionaline zemes tarnyba smile.gif
O siaip geruoju bandykit blush2.gif Siuo metu isties matininkai ziauriai apsikrove yra, tad gal pabandikyt susitarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 12 11, 12:10)
Nacionaline zemes tarnyba  smile.gif
O siaip geruoju bandykit  blush2.gif  Siuo metu isties matininkai ziauriai apsikrove yra, tad gal pabandikyt susitarti  4u.gif

Ačiū, žinoma bandysiu gražiuoju smile.gif , bet atrąkart kalbėsiu griežčiau biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif O pas mus atvažiavo geodezininkas išmatout žemės sklypo ir sako, kad mūsų bylos archyve nėra.Kažkoks beprotnamis, sako dar paieškos, bet jei jau neras tai teks mums patiems ieškotis blink.gif , sako jiems dabar už kopiją reikia po litą mokėti schmoll.gif Tai vat ir nesupratau, kur ji galėjo dingti ir kur man jos ieškotis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hilin: 12 gruodžio 2008 - 12:27
2hilin: RC-e yra kadastrinių matavimų bylos kopija.
Atsakyti
4u.gif įtariu jokios bylos išvis nėra, situacija labai idomi ir užleista.
buvo daryta geodezija apie 93metus, plano nepatvirtino, liepė perdaryt per naują, nes ne toje vietoje perdarė kelią. Vėliau 2002metais, registrų centre įregistravo visus statinius stovinčius tame sklype, bet plano taip ir nepadarė.Kai apsiėmiau, buvau pakraupus, klausiau ar seneliai turėjo bent jau kokį seną planelį, sako ne, viskas buvo surašyta apie žemę ir arus, o tokio kaip plano nebuvo.Likau kvailoj padėtį, net nežinau ar geodezininkas rado bent jau tą seną kur ne toje vietoje kelias ar ne. Sakė paskambins, laukiu vis.O mes tik turim ta planiuką, nepatvirtintą.
Atsakyti
2hilin:
Tadu žemėtvarkos skyriuj yra preliminaraus sklypo plano 2-as originalas+ribų paženklinimo-parodymo pasirašytas Aktas.
RC-e yra vietovės kadastrinis žemėlapis, užsisakykit šmotą, ne karvę kaštuoja.
Pagal šiuos popierus ir daromi geodeziniai.
Atsakyti
4u.gif Na jis dar neskambino, įtariu, pats susirado, na o jei ką tai jau žinosiu kur eiti. Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
norejau jusu paklausti

paveldejom zemes is seneliu. noretume ja pasidalinti, bet susidaro nemaza sumele pamatavimams. kaip suprantu viena puse nelabai gali susimoketi, kita puse kaip ir sutinka padengti islaidas, bet uz tai noretu, kad butu jiems uz ta suma parduota dalis zemes. ar tai imanoma padaryti ir kaip tai iteisinti? ar galima atsimatuoti tik savo dali, neperkant kitos puses zemes?
Atsakyti
Siandie buvau pas notare, klausiau del geodeziniu matavimu - tai suzinojau ,kad dabar ju nereikia ,jei ne miesto ribose randasi sklypas. Bet sake ,cia turbut trumpam sita tvarka. Reik skubet pardavinet soda.
Atsakyti
Laba vakara visiems rolleyes.gif turiu as tokia problemele (jei tiksliau, tai mano teveliai) ;/ jie darosi geodezini plana, na ir vienas kaimynas nepasiraso, kad sutinka del sudetu ribozenkliu (net grasinti pradejo.. verysad.gif )..o pasamdyta geodezininke irgi neaiski - labai neaiskina ir pan.. bet kad jau dabar nera kur detis..

gal kas susidurete su panasia problema ir/ar galetumet paaiskinti kaip toliau viskas kryps? ar kaip galima butu ja isspresti? blush2.gif

p.s. teveliai ir i zemetvarkos skyriu buvo nuvyke..

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti