Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai

QUOTE(tikurila @ 2008 04 01, 19:40)
Visiskai sutinku  drinks_cheers.gif

zinai tegu ta katyte parodo man 100 ha plota keturkampy ir dar be jokiu grioviu, miskeliu takeliu ir pan, ir as jai visa geodeziny padarysiu uz 200 lt lotuliukas.gif yra keistu zmoniu smile.gif kaip sakant man labiausia patinka kaip zmones mato kiek geodezininkai uzdirba bet ne po koki mesla kartais tamposi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2008 04 02, 17:16)
zinai tegu ta katyte parodo man 100 ha plota keturkampy ir dar be jokiu grioviu, miskeliu takeliu ir pan, ir as jai visa geodeziny padarysiu uz 200 lt  lotuliukas.gif  yra keistu zmoniu  smile.gif  kaip sakant man labiausia patinka kaip zmones mato kiek geodezininkai uzdirba bet ne po koki mesla kartais tamposi  doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2008 04 02, 17:16)
zinai tegu ta katyte parodo man 100 ha plota keturkampy ir dar be jokiu grioviu, miskeliu takeliu ir pan, ir as jai visa geodeziny padarysiu uz 200 lt  lotuliukas.gif  yra keistu zmoniu  smile.gif  kaip sakant man labiausia patinka kaip zmones mato kiek geodezininkai uzdirba bet ne po koki mesla kartais tamposi  doh.gif

mane tai pykdo tokie nesupratigi žmonės kurie negali paprasčiausio TEORINIO PAVYZDŽIO išnagrinėt ir rašo.Aš gi nesakau, kad tokie laukai yra aš tik pavyzdį prašiau palygint tikisliųjų matavimų(aš nekalbu apie toponuotraukas ir kitus matavimus ir juolab apie popierizmą, o tik apie patį matavimą, kur tereikia koordinates sklypo nustatyt).

Ir nesuprantu kodėl aš esu puolama dėl kažkokių 200lt/ha , jeigu ne aš tai rašiau.Aš tik parašiau, kad nieks už 200lt/ ha nematuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiniuks: 03 balandžio 2008 - 11:52
As ir labai megstu visokias "TEORIJAS" isvedineti, ypac ten, kur visiskai nieko nenusimanau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 04 03, 13:07)
As ir labai megstu visokias "TEORIJAS" isvedineti, ypac ten, kur visiskai nieko nenusimanau  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif   lotuliukas.gif

o kas tau sakė, kad nenusimanau?
Va kiek pastebiu,jums mieliau šaipytis negu paprastą pavyzdį palygint , taip pat prieštaraut sau ir dar kas svarbiausia nesigilint kas ką rašo apie kainas,o visą mėšlą pilt ant vieno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiniuks: 03 balandžio 2008 - 12:17
QUOTE(katiniuks @ 2008 04 03, 13:11)
o kas tau sakė, kad nenusimanau?

A kur as parasiau, kad "TU" nenusimanai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 04 03, 13:12)
A kur as parasiau, kad "TU" nenusimanai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Moku skaityt tarp eilučių mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal jau baikim? kaip sakoma kiekvienam savo morka smile.gif o pigiai niekas nedirba smile.gif na gal truputi as biggrin.gif bet cia jau kita istorija 4u.gif
Atsakyti
Kaži dėl ko merginos kalatės, gal ir many priimsta? Kaip sakoma- trečias laimi....
smile.gif
Atsakyti
UŽKNISOT.
Žmonės čia ieško informacijos, o ne rietenų. Pasikeiskit tel. nr. ir išsiriekit. Mums neįdomu.
Atsakyti
Pries keleta savaiciu pasidarem toponuotrauka ir kadastrinius sodo sklypukui Vilniaus raj, Suderveje. Kainavo 1300lt uz viska. Sklypas - nuokalne, 6.1 ar 6.2 aru. Jei kam reikes tel. nr. ta iprasom asmenine zinute - vietoj neturiu, meginsiu ieskot (firma Vilniuje, Zalgirio gatveje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Do&Ga: 09 balandžio 2008 - 12:04
Help, nieko nesuprantu.
Gal kas galite pasakyti, kaip tai gali buti.
Atvaziavo matininkai ismatavo viska, du kaimynai pasirase, trecias net neatvaziavo, nors ir buvo registruotas laiskas issiustas, bet butent tie kaimynai, kurie neatvaziavo, pasirodo registre jau uzregistravo savo zemes ribas (be musu bei kitu kaimynu parasu) ir blogiausia, musu sklypo daugiau nei puse pagrobe, o kaimynu vos ne visa. Del to musu ribas registras atmete, nes kertasi.
Kas cia per nesamone? Gal kas susidure su tokia situacija?
Atsakyti