QUOTE(Emsija @ 2012 07 06, 14:38)
Sveikos
. Noriu pasiguost, siandien lakavausi su IBD just gel polish Juliet spalvyte, nezinau ar cia tik man, bet jau taip durnai lakavosi..tokiais dryziais ir vis svietesi jie, niekaip negalejua tolygios spalvos isgaut, dejua penkis sluoksnius net spalvos ir tai kai kur noretusi, kad sestas butu buves. Ar ir jums taip pat? Gal tokiai spalvai kokios tai ypatingos lakavimo technikos reikia ? Pati spalvyte labai grazi
Sveikos,
o as lygiai taip pat nusivyliau harmony laku "go girl"
nusipirkau ale pirmaji sios firmos laka, nes tokios sviesios spalvytes neturejau, ir jau lakavau 2 kartus savo klientem juo, vienai ant nat. nagu kitai ant geliniu priaugintu, nu ir ka as zinau....galiu pasakyt, pats blogiausias lakas is mano turimu, turiu ibd pagrinde ir kelias spalvas is perfect nails, tai man tas go girl net po 3 sluoksniu kai kur persisviecia dryziai visokie, nu taip nepatiko man juo lakuot, kad net nebesinori imti jo i rankas, privargau, o rezultatas man labai nepatiko, tikiuosi, kad tikrai ne visos harmony spalvos taip nekaip tepasi
spalva tai man labai tokia miela, nu bet skystalas kazkoks ir viskas
ar ir jum taip pat su ta spalvyte lakuojasi, ar cia kazkaip ypatingai reikia moket su harmony lakuot?