Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(noraeleo @ 2012 07 10, 14:00)

nematytas nebandytas, visu ju sudetis vienoda beveik-acetonas plius priedai.Nusipirk va ir pabandysi poto mum pasakysi smile.gif

Salza drasiai pirk pas mane irgi toks ir viskas okei wink.gif Mano galva jie spec padare skirtingu spalvu, kad atskirtum, nes buteliukus nepaskaicius galima buvo sumaisyti skubant doh.gif

sylvia baze tepi pries bio geli,o ant bio jau lakuoji be bazes... smile.gif
Atsakyti
Gak kas pagelbes su atsakymu:
ateina kliente, kuri uzsidejusi gelinius nagucius, nori ji pasilakuoti ilg. gel laku, sakykit

*ar reikai pasveisti gelio virsutini sluoksni
* ar reikai deti gelio lako baze ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 10, 20:51)
Gak kas pagelbes su atsakymu:
ateina kliente, kuri uzsidejusi gelinius nagucius, nori ji pasilakuoti ilg. gel laku, sakykit

*ar  reikai pasveisti gelio virsutini sluoksni
* ar reikai deti gelio lako baze ax.gif ?

taip - reikia pasveist blokeliu kad butu sukibimas ,as asmenishkai baze dedu tik ant naturaliu nagu-ant priauginimo be jos lakuoju smile.gif viskas super po menesio gryzta be jokiu atsokimu ar atsilupimu.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 10, 21:44)
taip - reikia pasveist blokeliu kad butu sukibimas ,as asmenishkai baze dedu tik ant naturaliu nagu-ant priauginimo be jos lakuoju smile.gif viskas super po menesio gryzta be jokiu atsokimu ar atsilupimu.

na taip ir pagalvojau, kad nereikai deti bazes, gerai, kad patvirtinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 10, 21:44)
taip - reikia pasveist blokeliu kad butu sukibimas ,as asmenishkai baze dedu tik ant naturaliu nagu-ant priauginimo be jos lakuoju smile.gif viskas super po menesio gra be jokiu atsokimu ar atsilupimu.

Bet jau kai nusigramdyt reik ta laka nuo gelini nagu tai doh.gif laikiau apvyniotus 15 min tai nei kiek nesuminkstejo lakas, teko su dilde viska nusidildint...
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 07 10, 22:43)
Bet jau kai nusigramdyt reik ta laka nuo gelini nagu tai  doh.gif laikiau apvyniotus 15 min tai nei kiek nesuminkstejo lakas, teko su dilde viska nusidildint...

jei panos nesioja priaugintus- tai as nesivarginu tirpinti, o dildinu iskart visa naga kaip ir korekcijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 06, 14:38)
Sveikos smile.gif . Noriu pasiguost, siandien lakavausi su IBD just gel polish Juliet spalvyte, nezinau ar cia tik man, bet jau taip durnai lakavosi..tokiais dryziais ir vis svietesi jie, niekaip negalejua tolygios spalvos isgaut, dejua penkis sluoksnius net spalvos ir tai kai kur noretusi, kad sestas butu buves. Ar ir jums taip pat? Gal tokiai spalvai kokios tai ypatingos lakavimo technikos reikia ?  Pati spalvyte labai grazi smile.gifuser posted image

Sveikos,

o as lygiai taip pat nusivyliau harmony laku "go girl" doh.gif nusipirkau ale pirmaji sios firmos laka, nes tokios sviesios spalvytes neturejau, ir jau lakavau 2 kartus savo klientem juo, vienai ant nat. nagu kitai ant geliniu priaugintu, nu ir ka as zinau....galiu pasakyt, pats blogiausias lakas is mano turimu, turiu ibd pagrinde ir kelias spalvas is perfect nails, tai man tas go girl net po 3 sluoksniu kai kur persisviecia dryziai visokie, nu taip nepatiko man juo lakuot, kad net nebesinori imti jo i rankas, privargau, o rezultatas man labai nepatiko, tikiuosi, kad tikrai ne visos harmony spalvos taip nekaip tepasi verysad.gif spalva tai man labai tokia miela, nu bet skystalas kazkoks ir viskas doh.gif ar ir jum taip pat su ta spalvyte lakuojasi, ar cia kazkaip ypatingai reikia moket su harmony lakuot?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 10, 13:03)
koks yra geriausias/efektyviausias/optimaliausias gelinio lako nuemejas?
dabar turiu HG. jau reikia apsiziureti koki pirkti , nes trecdali buteliuko per pora kartu sunaudojau... unsure.gif

Man tai kiek esu bandžiusi tai visdėlto HG yra geriausias thumbup.gif
Kaip taip greit tau galėjo išsinaudoti...
Gal labai daug pili ,kad net varva ?
Aš tikrai daug dirbu doh.gif ir man to didžiausio butelio užtenka na kokiam mėn. , bet aš l. daug dirbu. Mažiuko man savaitei užtekdavo maždaug.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 11, 09:25)
Man tai kiek esu bandžiusi tai visdėlto HG yra geriausias  thumbup.gif
Kaip taip greit tau galėjo išsinaudoti...
Gal labai daug pili ,kad net varva ?
Aš tikrai daug dirbu  doh.gif ir man to didžiausio butelio užtenka na kokiam mėn. , bet aš l. daug dirbu. Mažiuko man savaitei užtekdavo maždaug.

Man kažkaip irgi labai naudojasi, bet vis bijau, kad per mažai užpyliau, nenuims, tai pilu daugiau doh.gif lotuliukas.gif niekaip nenutaikau ribos... doh.gif
Atsakyti
Gal kuri turit nuotraukyte ant nagu arba tipso HG spalvos Hot hot red???
Atsakyti
user posted image
man reikia gelinio lako butent tokios spalvos.ar harmony gelish its lilly tokia jei kas zinot koki laka PASIULYKYT
Papildyta:

sylvia baze tepi pries bio geli,o ant bio jau lakuoji be bazes... smile.gif
[/quote]
JOLKUCE IS PRadziu baze, i lempa, nuvalyti pertekli, tada bio gelis, vel i lempa, tada spalva ir t.t.?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sylvia: 11 liepos 2012 - 13:02
QUOTE(sylvia @ 2012 07 11, 14:01)
[img]http://images14.fotki.com/v219/photos/2/1773702/9691380/OPIPandaMoniumPink-vi.jpg[/i
JOLKUCE IS PRadziu baze, i lempa, nuvalyti pertekli, tada bio gelis, vel i lempa, tada spalva ir t.t.?????

baze, lempa, nuvalai pertekliu -dedi bio gelio,tada lempa,(jei ilgi nagai bio gelio gali tepti 2 sluoksniukus),o tada lakuoji spalva ir nepamirsti topo ant galo smile.gif Jei per bio bus sunku lakuoti ,nes jis irgi turi gi lipnu sluokni, gali istraukus irgi sausu teptuku nubraukti ta jo lipnuma, o tik tada lakuoti.As asmenishkai buna , kad po 2 sluoskniu bio, apskritai nusivalau lipnuma, tada su bafiku siausiu nelygumus sulyginu(jei tokiu pasitaiko)-tada tik lakuoju.
Papildyta:
angele77 va tau red hot red mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 liepos 2012 - 14:16