Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 09, 18:51)
Tas blizgutis toooks jau mini mini tik ant saules ir matosi arba dirbtiniam apsvietime, naturalioj sviesoj jo nesimato... Neturiu as jo ant tipso, nes ryt i darba tik eisiu, tai net nebandziau dar as jo.

o tu turi ibd cashmere blush, ar jos labai panasios kazi? radau sita spalva ebay palyginus pigiai.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 09, 18:39)
o cia mano 2 valandu darbas  biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif gražu..... o čia tavo natūralūs nagai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 09 liepos 2012 - 18:18
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 18:17)
bigsmile.gif  thumbup.gif gražu..... o čia tavo natūralūs nagai?  bigsmile.gif

tikrai gražu? man jie tokie vasariniai, bet kičiniai atrodo unsure.gif
aha, mano naturalūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 09, 19:06)
o tu turi ibd cashmere blush, ar jos labai panasios kazi? radau sita spalva ebay palyginus pigiai.

Cashmere yra tamsesnis ir toks biski daugiau i koki tai zalsvuma....o sita tai tokia daugiau kremine smeline...
Atsakyti
o as vis dar nesulaukiu savo uzsakyti lakiuku...

man tai nutikimas smile.gif taip juokiausi... lakuoju pati nagucius ilgalaikiu laku, aisku savamoksle... o mama gavo dovanu dovanu ceki pasidaryti manikiura su ilgalaikiu lakavimu smile.gif taip juokas paeme smile.gif bet va pas mane nesilakuodavo, o dabar tures nusilakuoti... ir dar pas tamosiukes kolege smile.gif

Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 09, 18:39)
ok, salygas parasykit i AZ  smile.gif

o cia mano 2 valandu darbas  biggrin.gif
[url=h
galiukams papiguske is syster gelish 003
ant virsaus IBD fireworks
ir visgi pabandziau fimo  blush2.gif

blink.gif pagalvojau priauginti nagai lotuliukas.gif blm koks ilgis ou jeee thumbup.gif Na man be fimuku butu graziau,bet as juos su pirstu pridengiau ekrane-tai liuks, vasarishki tokie-super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 09, 18:19)
man irg idėmesį prikaustė būtent ta Tiki tiki Laranga, o ne paletės spalvos  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif ot uzspiginau:D
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 09, 20:01)
man tai nutikimas smile.gif taip juokiausi... lakuoju pati nagucius ilgalaikiu laku, aisku savamoksle... o mama gavo dovanu dovanu ceki pasidaryti manikiura su ilgalaikiu lakavimu smile.gif taip juokas paeme smile.gif bet va pas mane nesilakuodavo, o dabar tures nusilakuoti... ir dar pas tamosiukes kolege smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaunas mazas ane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 09, 20:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kaunas mazas ane mirksiukas.gif

smile.gif
butent ta ir pagalvojau
Atsakyti
koks yra geriausias/efektyviausias/optimaliausias gelinio lako nuemejas?
dabar turiu HG. jau reikia apsiziureti koki pirkti , nes trecdali buteliuko per pora kartu sunaudojau... unsure.gif
Atsakyti
kaip sitas ?
http://www.nagams.lt...ejas-200ml.html
Atsakyti
Noriu is ebay uzsisakyti gelish baze. Bet abejoju del originalumo. Kaina po 19$. Yra pilkais kamsteliais daugumoj. Nagavitoj lyg ir balti. Ar nebus ebay paddielkos? Ar kas uzsakinejot? Ar viskas ten ok?
Atsakyti
http://www.ebay.com/...lis...006&rk=1
jei as neklystu tai cia bio gelis. jei lakuoti ant virsaus gelini laka ar reikia baze tept?
Atsakyti