Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 16:30)
unsure.gif netgi jeigu pati nusilakuoji kazkuo imantresniu- nenori?Nes pas man tai apetitas susizadina visom, jei as kazka uzsimetu-reik ir jom biggrin.gif dazniausia iskart biggrin.gif

As zinok jau menesi lakuojuos Tigeriu, nu neatsiziuriu as i ta spalva man ji taip patinka wub.gif bet ateina, paziuri sako-kokia graziiiii spalvaaa....ir lakuojasi Mango biggrin.gif As tu melynai zaliu murzinu spalvu sakiau nusipirksiu rudeniui, dabar man ju nesinori....bet ta Turtle tai man labai simpotna, gal reiks pasipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 09, 16:34)
As zinok jau menesi lakuojuos Tigeriu, nu neatsiziuriu as i ta spalva man ji taip patinka wub.gif bet ateina, paziuri sako-kokia graziiiii spalvaaa....ir lakuojasi Mango biggrin.gif  As tu melynai zaliu murzinu spalvu sakiau nusipirksiu rudeniui, dabar man ju nesinori....bet ta Turtle tai man labai simpotna, gal reiks pasipirkt g.gif

O tu Tigeri 2 sluoksniais lakuojiesi ?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 16:35)
O tu Tigeri 2 sluoksniais lakuojiesi ?

Jo dviem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 16:27)
g.gif aga fotikas iskraipo spalva biskuti...Alia ant nagu kai nulaukuota-da kitaip  lotuliukas.gif

Aga reiks ja man nulakuot tolaiu nuo visų raudonų...paskęsta ji tarp jų....

QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 09, 16:28)
Nu bet grazi zaraza ta morka bigsmile.gif Bet jauc irgi del saves tik naudot tektu..nu kas pas mane per klijentes ka...arba prancuzas, jau man brrrr nuo jo...arba viskas tradiciskai-raudona, rozine....neissaukianti..... sakau-nu uzsimanykit kuri melynos ar zalios, vaziuosiu nupirkti, nu bet nenori nei viena.

Žiauriai graži wub.gif
O pas mane tai ne schmoll.gif prancūzas koks 1/mėn., o daugiausiai tai extrimai, juodos, ryškios ir Rio kolekcijos visos(kurias turiu) arba tada jau klasika na ir viena kita šviesias.....Mano klientėm taip patiko tas mėlynas Magneto tai db prašo kad raudoną ir ilką nusipirkčiau. Ir aišku labai pasigenda mano paletėj žalios spalvos ir kaikuri norėtų Rio geltonos lotuliukas.gif

P.s. O db man Jūs atsakykit kas iš IBD yra panašaus į Seafoam 01341? ar tik ne tas Jupiter Blue?
Atsakyti
Vo dar kaaaaaaa tongue.gif Kaip man patiko IBD seashel pink prancuzui aina sau, taip fainai nago plokshtele padaro tokia kremine-jega thumbup.gif slepia smulkius trukumus, kaip ir little princes-tik sioji pienine,o va IBD tokia kremavai nude ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 16:40)

P.s. O db man Jūs atsakykit kas iš IBD yra panašaus į Seafoam 01341? ar tik ne tas Jupiter Blue?

panausumo yra, va tas krastinis pas man IBD Jupiter blue smile.gif Gal foeam tik zalsvumo daugiau turi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 liepos 2012 - 15:43
Įdomios spalvos.....

tokios moteriškos spalvikės...reik spabandyt tuos miksiukus.... pačius pirmuosius turiu omenyje....
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 16:52)
Įdomios spalvos.....

tokios moteriškos spalvikės...reik spabandyt tuos miksiukus.... pačius pirmuosius turiu omenyje....

g.gif man tai jos seipsau...
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 09, 15:17)
Aaaa tai as taisau kiekviena naga tik nulakavus, tai nelieka nieko, viskas kaip vaistinej-tvarkingai gaunasi biggrin.gif
Nu va, prazondavau Nagavita, spalvu IBD visokiu yra, Super Nail naujas stendas, bet nezinau....visos spalvos tokios kaip IBD tai nusipirkau tik viena nauja sviesia va tokia
http://www.supernail...ductinfo/PG287/
sveisi gal kazkiek panasi i Need a tan, tik su svelniu blizguciu, nebandziau dar lakuot, bet as tokios neturejau tai manau bus nebloga. O daugiau viskas kartojasi kas ir IBD, bet spalvos gana grazios, kaina irgi nedidele -meistrams 35lt, tai tas ir sugunde pabandyt.

Rimtai su bliguciu? wub.gif Tada ir man jos reik:) Gal gali parodyt ant tipsiuko?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 17:16)
g.gif man tai jos seipsau...

Tai man ir.... bet vyresnio amžiaus moteriškėms sueina tokios....
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 15:13)
P.s. bet jau tavo pačios kokie grožiai  wub.gif  drinks_cheers.gif

man irg idėmesį prikaustė būtent ta Tiki tiki Laranga, o ne paletės spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 14:45)
galiu perleist- bo as jos nekenciu  lotuliukas.gif

ok, salygas parasykit i AZ smile.gif

o cia mano 2 valandu darbas biggrin.gif
user posted image
galiukams papiguske is syster gelish 003
ant virsaus IBD fireworks
ir visgi pabandziau fimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 09, 17:24)
Rimtai su bliguciu?  wub.gif Tada ir man jos reik:) Gal gali parodyt ant tipsiuko?

Tas blizgutis toooks jau mini mini tik ant saules ir matosi arba dirbtiniam apsvietime, naturalioj sviesoj jo nesimato... Neturiu as jo ant tipso, nes ryt i darba tik eisiu, tai net nebandziau dar as jo.
Atsakyti