Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(noraeleo @ 2012 07 09, 15:17)
gal kas parduodate Harmony gelish passion spalvyte ?

galiu perleist- bo as jos nekenciu lotuliukas.gif

sylvia teiraukis Vitrinoje, as ja gavau, seminaro metu kadais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 13:46)
Ale nugis šitas naujas  bigsmile.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

tai ,ka sitos i tep matyt biggrin.gif ar butent nori ant tipsu? unsure.gif
Atsakyti

4u.gif nekreipkit dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 09 liepos 2012 - 14:52
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 15:45)
tai ,ka sitos i tep matyt biggrin.gif ar butent nori ant tipsu? unsure.gif

Aga blush2.gif jei būtų galima blush2.gif mirksiukas.gif l. noriu ant tipsiuko pažiūrėt bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Uksnė @ 2012 07 09, 15:51)
4u.gif nekreipkit dėmesio biggrin.gif

I ką g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 15:57)
Aga  blush2.gif jei būtų galima  blush2.gif  mirksiukas.gif l. noriu ant tipsiuko pažiūrėt  bigsmile.gif  wub.gif
I ką  g.gif  bigsmile.gif

Nu prasom biggrin.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 16:08)
Nu prasom  biggrin.gif  4u.gif
user posted image
user posted image

Cia ta vidurinė yra ta turtle? ar kaip ten ji vadinas....
O šaltibarščiai g.gif hm...o koks nr. yra jos? Db galvoju gal aš ją irgi turiu...

P.s. bet jau tavo pačios kokie grožiai wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 16:13)
Cia ta vidurinė yra ta turtle? ar kaip ten ji vadinas....
O šaltibarščiai  g.gif  hm...o koks nr. yra jos? Db galvoju gal aš ją irgi turiu...

P.s. bet jau tavo pačios kokie grožiai  wub.gif  drinks_cheers.gif

Mhm zaliai melsvas yra IBD turlte bay http://img.photobuck...turtlebay01.png

O saltibarstinis HG 01336 "Rendezvous"

P.S. aciu 4u.gif alia nusibodo jau tie groziai,daba noriu zydru bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 liepos 2012 - 15:17
Ta saltibarstine tai mani viena is pirmuju spalvu, bet man ji labai patinka wub.gif Klijentes megsta ja su Vegas ant virsaus, tokia sakyciau viena is populiaresniu spalvu pas mane.
Jolkuce o kokia pas tave ant nagu? Rio Tiki tiki ar kaip ji ten... ar kokia kitokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 09 liepos 2012 - 15:24
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 09, 16:22)
Ta saltibarstine tai mani viena is pirmuju spalvu, bet man ji labai patinka wub.gif Klijentes megsta ja su Vegas ant virsaus, tokia sakyciau viena is populiaresniu spalvu pas mane.
Jolkuce o kokia pas tave ant nagu? Rio ar kaip ji ten... ar kokia kitokia?

man ir ta saltibarstine senai kabino aki, alia va tik daba prisireike biggrin.gif O pas mane ant nagainu Harmony Gelish Rio Neon - Tiki Tiki Laranga (#01475)
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 16:16)
Mhm zaliai melsvas yra IBD turlte bay http://img.photobuck...turtlebay01.png

O saltibarstinis HG 01336  "Rendezvous"

P.S. aciu  4u.gif alia nusibodo jau tie groziai,daba noriu zydru  bigsmile.gif

***** gražios spalvos wub.gif jaučiu reiks dėt in krepšą.... o tą 01336 g.gif user posted image pasirodo turiu bet ji pas amne visai kitaip žiūrisi....
Aga aš ir noriu ir tokių ir anokių, bet laukiu lempos, juk tada irgi knietės išbandyti lotuliukas.gif tai db mąstau ką čia dėtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 16:24)
***** gražios spalvos  wub.gif jaučiu reiks dėt in krepšą.... o tą 01336  g.gif [img]http://imagepas amne visai kitaip žiūrisi....
Aga aš ir noriu ir tokių ir anokių, bet laukiu lempos, juk tada irgi knietės išbandyti  lotuliukas.gif tai db mąstau ką čia dėtis  lotuliukas.gif

g.gif aga fotikas iskraipo spalva biskuti...Alia ant nagu kai nulaukuota-da kitaip lotuliukas.gif http://www.aluxabeau...nail-polish.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 16:24)
man ir ta saltibarstine senai kabino aki, alia va tik daba prisireike biggrin.gif  O pas mane ant nagainu Harmony Gelish Rio Neon - Tiki Tiki Laranga (#01475)

Nu bet grazi zaraza ta morka bigsmile.gif Bet jauc irgi del saves tik naudot tektu..nu kas pas mane per klijentes ka...arba prancuzas, jau man brrrr nuo jo...arba viskas tradiciskai-raudona, rozine....neissaukianti..... sakau-nu uzsimanykit kuri melynos ar zalios, vaziuosiu nupirkti, nu bet nenori nei viena.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 09, 16:28)
Nu bet grazi zaraza ta morka bigsmile.gif Bet jauc irgi del saves tik naudot tektu..nu kas pas mane per klijentes ka...arba prancuzas, jau man brrrr nuo jo...arba viskas tradiciskai-raudona, rozine....neissaukianti..... sakau-nu uzsimanykit kuri melynos ar zalios, vaziuosiu nupirkti, nu bet nenori nei viena.

unsure.gif netgi jeigu pati nusilakuoji kazkuo imantresniu- nenori?Nes pas man tai apetitas susizadina visom, jei as kazka uzsimetu-reik ir jom biggrin.gif dazniausia iskart biggrin.gif
Atsakyti