Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 09:52)
Su NSI pas mane tas pats....pradžioje buvo gal ir nieko....nu bet dabar  doh.gif košmaras....tarp rankų pašildyti neužtenka kad gerai išsimaišytų spalva....reikia supurtyti o supurčius poto ant mano rankų bėga iš kamštuko  doh.gif jaučiuosi prieš klientes kaip nemokša  lotuliukas.gif nu siaubas....

Negi ir kitoms tas pats kurios naudoja ji?

As jau antra balta bonkute pirkausi, nu man jis superinis. Sutirsteja i pabaiga, bet as atkalus ranka buvau ir kuo puikiausiai man jis lakavosi. Gal kad daug kas darosi ta prancuza pas mane, tai ir plakt man jo nereikejo g.gif
Vaziuoju i Nagavita, paziuresiu ka jie naujo turi, jei isvis turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 09, 11:52)
As jau antra balta bonkute pirkausi, nu man jis superinis. Sutirsteja i pabaiga, bet as atkalus ranka buvau ir kuo puikiausiai man jis lakavosi. Gal kad daug kas darosi ta prancuza pas mane, tai ir plakt man jo nereikejo g.gif
Vaziuoju i Nagavita, paziuresiu ka jie naujo turi, jei isvis turi bigsmile.gif

Nu pradžioje man viskas su juo buvo gerai.... bet žinai kas dar nervina.... aš visus 5 nagiukus užsitepu su juo ir poto taisau liniją tai jau paskutinius kaip sunku nuvalyt lieka baltos dryžiai...na suupratai gal apie ką doh.gif blush2.gif ....

Lauksim žinių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 07:57)
O tai ka cia bandyti priklijuot fimuku nemoki? biggrin.gif Taigi elementaru, kad jie tau paciame lake ilgai nelaikys, nes sluoksnis per plonas,plius klius uz plauku drabuziu,nes bus iskile, mano galva greitai isiraus-nevykes variantas.Geriau lipdukai, blizgaliukai kokie smile.gif

4u.gif
nu va tokio atsakymo ir reikejo biggrin.gif aisku , kad nemoku, gi as ne manikiurininke,niekad nedarius tokio fokuso ir neisivaizduoju , todel ir iskilo toks klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 11:39)
Siaip 59lt, su vip korta 49... eeee tai po tushtinimo iskart man i az lek su likuciais lotuliukas.gif

A kas čia per VIP korta? lotuliukas.gif

Klausyk kada parodysi bigsmile.gif savo naująsias spalvytes ar ant tipsų ar ant nagiukų.... labai jau aš nekantrauju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 12:08)
A kas čia per VIP korta?  lotuliukas.gif

Klausyk kada parodysi  bigsmile.gif savo naująsias spalvytes ar ant tipsų ar ant nagiukų.... labai jau aš nekantrauju  rolleyes.gif

Nu alia profesionalu kortele, kuri taiko didesne nuolaida negu siaip kliento.
Kokias naujas spalvytes? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 07, 13:34)
na, kaikas buvo kaiko ne smile.gif Rodau 4u.gif
velnishkai grazus su zeruciu zalsvai zydras wub.gif
user posted image
Sits emalinis toks ramesnis apsoliut zydras wub.gif
user posted image
Saltibrasciai biggrin.gif
user posted image
ir nude smile.gif
user posted image

QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 13:09)

Ale nugis šitas naujas bigsmile.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 09, 12:04)
Nu pradžioje man viskas su juo buvo gerai.... bet žinai kas dar nervina.... aš visus 5 nagiukus užsitepu su juo ir poto taisau liniją tai jau paskutinius kaip sunku nuvalyt lieka baltos dryžiai...na suupratai gal apie ką  doh.gif  blush2.gif ....

Aaaa tai as taisau kiekviena naga tik nulakavus, tai nelieka nieko, viskas kaip vaistinej-tvarkingai gaunasi biggrin.gif
Nu va, prazondavau Nagavita, spalvu IBD visokiu yra, Super Nail naujas stendas, bet nezinau....visos spalvos tokios kaip IBD tai nusipirkau tik viena nauja sviesia va tokia
http://www.supernail...ductinfo/PG287/
sveisi gal kazkiek panasi i Need a tan, tik su svelniu blizguciu, nebandziau dar lakuot, bet as tokios neturejau tai manau bus nebloga. O daugiau viskas kartojasi kas ir IBD, bet spalvos gana grazios, kaina irgi nedidele -meistrams 35lt, tai tas ir sugunde pabandyt.
Atsakyti
gal kas parduodate Harmony gelish passion spalvyte ?
Atsakyti
Dar patiko sita spalva, tinkanti prancuzui, tokia svelni rozine, ne per ruzava ir ne per balta, na tikrai faina spalva rausvam svelniam prancuzui wub.gif
http://www.nailpolis...l_parisrose.htm
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 09, 12:09)

o kaip ta vip korta gauti?
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 09, 14:17)
Aaaa tai as taisau kiekviena naga tik nulakavus, tai nelieka nieko, viskas kaip vaistinej-tvarkingai gaunasi biggrin.gif
Nu va, prazondavau Nagavita, spalvu IBD visokiu yra, Super Nail naujas stendas, bet nezinau....visos spalvos tokios kaip IBD tai nusipirkau tik viena nauja sviesia va tokia
http://www.supernail...ductinfo/PG287/
sveisi gal kazkiek panasi i Need a tan, tik su svelniu blizguciu, nebandziau dar lakuot, bet as tokios neturejau tai manau bus nebloga. O daugiau viskas kartojasi kas ir IBD, bet spalvos gana grazios, kaina irgi nedidele -meistrams 35lt, tai tas ir sugunde pabandyt.

ka jau nagavita ibd parduoda po 35lt lakus?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 09, 15:27)
ka jau nagavita ibd parduoda po 35lt lakus?

As apie Super Nails kaina kalbejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 09, 15:17)
gal kas parduodate Harmony gelish passion spalvyte ?

Skelbimuose maciau kad kažkas parduoda paziurek katinuks man atrodo nikas....
Atsakyti