Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ggrass @ 2012 08 02, 12:08)
gal galetumet kuri apibudint kuo skiriasi sios spalvos:
bella's vampire, black shadow, night reflection ir plum and done. foto visos atrodo vienodai tamsios...
aciu

jau tau apibudino spalvas, tai tik norejau pridurt, kad kiek zinau Night Reflection turi dar vos matoma zeruti. As turiu Bellas Vampire, esu super patenkinta sia spalva, ideali, jei nori labai tamsios, bet ne juodos. Ji tokia lyg juoda su raudona ir baklazanine maisyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 08 02, 13:28)
as tai nesupratau kaip padaryt tas vaivorykstinius nagus

QUOTE(vilze @ 2012 08 02, 14:45)
nu man tas tiger tai foto atrodo i morkavuma, o kai realiai pamaciau nagavitoj ant tipso, tai gryn IBD Mango, nes pati sita uzsilakavus buvau, tai palyginau g.gif

vaivorykstiniai nagai labai grazus, bet kaip daryt nesupratau g.gif

Būtent ko nesupratote? Paaiškinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 02, 16:08)
Būtent ko nesupratote? Paaiškinsiu  mirksiukas.gif

g.gif As manau pacio to suliejimo spalvu ax.gif

uzsisakiau blemberis man nebudingausia spalva vel, IBD "frozen strowbery" biggrin.gif perlamutrine ryskiai rozine biggrin.gif Turiu laka toki nagu, super ainamas, zesiu kaip bus su ilgalaikiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 02, 20:32)
g.gif  As manau pacio to suliejimo spalvu ax.gif

uzsisakiau blemberis man nebudingausia spalva vel, IBD "frozen strowbery" biggrin.gif perlamutrine ryskiai rozine biggrin.gif Turiu laka toki nagu, super ainamas, zesiu kaip bus su ilgalaikiu g.gif

aš vis pagalvodavau apie šią spalvą, bet neišdrįsau užsisakyti ax.gif

šiandien taip sunervavo doh.gif beautyland iš amazon.com - taigi atsiuntė ne tą spalvą doh.gif Ėmiau IBD Con fucsion, o gavau Plum raven doh.gif Jei neturėčiau HG Bella's vampire (identiškos spalvos), tai pasilikčiau. O dabar tikiuosi, kad kas nors nupirks ax.gif

o šiaip atradimas man šiandien - HG Go girl 4u.gif Nu tokia gaivi rožinė, kad net širdis džiaugiasi. Vis maniau, kad bus labai panaši į it's a lilly, bet nė velnio tongue.gif

Dabar laukiu pareinančios HG Night reflection ax.gif

Ir labai ačiū vienai mamytei už pagyras - visada laukiam tokių klienčių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 02, 20:55)
aš vis pagalvodavau apie šią spalvą, bet neišdrįsau užsisakyti ax.gif

As va bijau, kad uzsisakiau,alia gali tekt parduot,nes neitiks "asmeniniams interesams" lotuliukas.gif
Nors paprastas nagu laks man patikdavo-vasaros topas toks reziantis ax.gif Na gausiu- pasirodysiu.Dar pasemiau isgirta "All heart" IBD wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 rugpjūčio 2012 - 20:26
QUOTE(vilze @ 2012 08 02, 14:45)
o cia maniskiai, ant mango uzlakavau sunrise and the city. laaabai grazi spalva...

labai graziai zvilga smile.gif
Atsakyti
Kokiu jus cia groziu prisisaket blush2.gif noriu ir as bet kaip visada pas beautylanda nieko neissirenku o is kitur gaila lt siustis lotuliukas.gif lotuliukas.gif gudri as lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 02, 20:55)
šiandien taip sunervavo  doh.gif  beautyland iš amazon.com - taigi atsiuntė ne tą spalvą doh.gif  Ėmiau IBD Con fucsion, o gavau Plum raven doh.gif  Jei neturėčiau HG Bella's vampire (identiškos spalvos), tai pasilikčiau. O dabar tikiuosi, kad kas nors nupirks  ax.gif

Tai gal ten mano g.gif Nes as negaunu jau trecia savaite savo Plum.... butu bajeris, jei man ateitu tavo lakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 02, 21:20)
As va bijau, kad uzsisakiau,alia gali tekt parduot,nes neitiks "asmeniniams interesams" lotuliukas.gif
Nors paprastas nagu laks man patikdavo-vasaros topas toks reziantis ax.gif Na gausiu- pasirodysiu.Dar pasemiau isgirta "All heart" IBD  wub.gif

Jauciuosi atsilikus nuo naujienu. kas isgyre All Heart? Kokia ji? Kodel as jos neturiu jei isgirta.... g.gif biggrin.gif
Lauksiu nuotraukos su sita spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 02, 19:55)
o šiaip atradimas man šiandien - HG Go girl  4u.gif  Nu tokia gaivi rožinė, kad net širdis džiaugiasi. Vis maniau, kad bus labai panaši į it's a lilly, bet nė velnio

o man ji keičia spalva unsure.gif

Ingeborgita tas tigerio miksiukas su juodu wub.gif ryt darysiu ant savo nagenų blush2.gif dar galvoju kažin kaip ziuretusi jei balta viena nagą daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 08 02, 23:21)
o man ji keičia spalva  unsure.gif

Ingeborgita tas tigerio miksiukas su juodu  wub.gif ryt darysiu ant savo nagenų  blush2.gif dar galvoju kažin kaip ziuretusi jei balta viena nagą daryt  g.gif

Jo žinok gerai žiūrisi,bet man norėjosi atsvaros dar ir nykščio juodo. O su šia kliente bajeris buvo ryte padariau nes l.norėjo,o po pietų skamb.ir sako,nu Ingute nepriprantu pakeisk man tą juodą į morką,ir teko ją priimti ir pakeist kad visi būtų morkiniai,bet bent foto spėjau padaryt lotuliukas.gif
O kt.klientei dariau,tik kad foto neturiu IBD mango su HG Ocean Weave ir dariau taip dešinės rankos nuo mažiuko 3 Mango ir 2 Mėlynus,o kairės atvirkščiai -nuo mažiuko3 mėlynus ir 2Mango thumbup.gif wub.gif nerealiai gražiai atrodė drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 02, 20:32)
g.gif  As manau pacio to suliejimo spalvu ax.gif

Ko jus butent nesuprantat?
Tada rašau paeiliui:
paruoši standartiškai nagą
bazė,lempa
balta spalva,jei norisi sodresnės spalvos,lempa
tepam vieną spalvą pusę nago ir tepam kitą spalvą kitą pusę nago
imam ploną teptuką ir ties spalvų susijungimu braukom aukštyn,žemyn jr taip daug katų,lempa
vėl tepam taippat pirmą spalvą ir antrą ir vėl su teptuku daug sykių braukom teptuku,lempa
tepam topą,kuris padaro spalvas dar daugiau išplaukusias ir lempa.

Galima tą patį variantą daryti ir horizantaliai,čia aiškinau vertikalų variantą. Na jei kam bus įdomu aš pati sau darysiuos šeštad.šį variantą tai galėsiu įmesti step by step foto.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 02, 09:44)
Nėra už ką  mirksiukas.gif
O ten ne raudonai juodas....O morkinė su juoda  thumbup.gif

tikrai, tik dabar isiziurejau ax.gif labai grazu smile.gif
Atsakyti