Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 01, 21:53)
sveikos merginos  4u.gif

uzsikreciau ir as sita graziu naguciu liga...  doh.gif
bet esu dar profane sioje srityje, tad daug daug skaiciau, ka priraset. bet noreciau dar paprasyti patarimu ir patyrusiu. kas siuntesi sau is uzsieniu UV lempas, gal galetumet pasidalinti puslapiu nuorodom ir smulkesne info?
buciau laaaabai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as siunciausi tokia (LEMPA) is Ebay smile.gif siaip esu patenkinta, tik taimeris veikia ne visai taip kaip noretusi, uztat pati isijungia kai ikisama ranka ir automatiskai ishsijungia kai istraukiama. Sakyciau, value for money biggrin.gif profesionali Harmony LED 5 kartus brangesne, bet zinoma ir geresne, ne kinieciu smile.gif

o sita nepasizymi ypatingu komfortu, bet veikia - dziovina - puikiausiai. Kai naudoji karta ar du per menesi tai visai uztenka ir tokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 01 rugpjūčio 2012 - 21:00
QUOTE(Emsija @ 2012 08 01, 17:08)
na, bet jei pvz spalva tiek nepatinka, kad tikrai zinau nelakuosiu ja, tai as rizikuoju pamaisyt tiesiai i buteliuka;) zinoma geriausia pries tai pasibandyt nedideli kieki, ar patinka atspalvis pries imantis tokio drastisko zygio:)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif Ar matet dar naujiena?Kazkada psirodys nagu stiprikliai dziustantys irgi UV/LED lempose bigsmile.gif thumbup.gif http://www.nailharmo...l-by-gelish.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 rugpjūčio 2012 - 21:52
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 01, 22:52)
blink.gif  blink.gif  Ar matet dar naujiena?Kazkada psirodys nagu stiprikliai dziustantys irgi UV/LED lempose bigsmile.gif  thumbup.gif  http://www.nailharmo...l-by-gelish.htm

geras bigsmile.gif kaip tik galvojau ar kazka tokio gamina smile.gif kazin kada atsiras prekyboje?
Atsakyti
blink.gif  blink.gif  Ar matet dar naujiena?Kazkada psirodys nagu stiprikliai dziustantys irgi UV/LED lempose bigsmile.gif  thumbup.gif  http://www.nailharmo...l-by-gelish.htm

ooo super dalykelis, kuris manau sudomins labai daug ka... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 01, 22:59)
geras  bigsmile.gif  kaip tik galvojau ar kazka tokio gamina smile.gif kazin kada atsiras prekyboje?

reik sekt naujienas i suzinosim, bet man vistiek nelabai ta mintis g.gif Juk nuemimas dazniausia daugeliui lieka problema,nagas sausas ir t,t ..kokiu principu tie striprikliai cia veiks ta naga nelabai suprantu g.gif Vistiek isliks gi tirpinimas acetonu g.gif
Papildyta:
QUOTE(iindrutea @ 2012 08 01, 23:02)
ooo super dalykelis, kuris manau sudomins labai daug ka... biggrin.gif  thumbup.gif

na tas tiesa, gausis kazkas panasaus i bio geli, tiesiog sudetyje muset bus daugiau geru ar stiprinamuju medziagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 01, 21:58)
as siunciausi tokia (LEMPA) is Ebay smile.gif siaip esu patenkinta, tik taimeris veikia ne visai taip kaip noretusi, uztat pati isijungia kai ikisama ranka ir automatiskai ishsijungia kai istraukiama. Sakyciau, value for money  biggrin.gif  profesionali Harmony LED 5 kartus brangesne, bet zinoma ir geresne, ne kinieciu smile.gif

o sita nepasizymi ypatingu komfortu, bet veikia - dziovina - puikiausiai. Kai naudoji karta ar du per menesi tai visai uztenka ir tokios

aciu uz atsakyma 4u.gif
na ir man kazkokios labai mandros nereikia. gerai ir kinietiska, jei tik veikia. svarbu, kad atliktu savo funkcija - gerai dziovintu. noriu naudoti tik savo reikmems, karta/du per menesi, tai nesinori labai brangios. o dar bijau, kad jei nepavyks ismokti paciai namie nusilakuoti tinkamai, tai paskui rinks namie dulkes.... doh.gif

gal sakau galima i koki 100lt sutilpti? blush2.gif
ir dar - is ankstesniu temu supratau, jog svarbiausia, kad butu 36w, tiesa?

tiesa, mergaites, kas naudojat Gelish lakus - ar realiai labai tamsi raudona Stand Out spalvyte?
user posted image
noreciau klasikines raudonos, kazin ar sis atspalvis panasus butu? kadangi internetines spalvyciu nuotraukos nuo realiu spalvu gerokai skiriasi, tai suabejojau, ar ji bus panasi i klasikine raudona....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 01 rugpjūčio 2012 - 22:42
Vis dar laukiu atsakymu, kiek sluoksniu Harmony gelish Black cherry berry spalvos lakuojat? Aciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 01, 23:14)
aciu uz atsakyma  4u.gif
na ir man kazkokios labai mandros nereikia. gerai ir kinietiska, jei tik veikia. svarbu, kad  atliktu savo funkcija - gerai dziovintu. noriu naudoti tik savo reikmems, karta/du per menesi, tai nesinori labai brangios. o dar bijau, kad jei nepavyks ismokti paciai namie nusilakuoti tinkamai, tai paskui rinks namie dulkes....  doh.gif 

gal sakau galima i koki 100lt sutilpti?  blush2.gif
ir dar - is ankstesniu temu supratau, jog svarbiausia, kad butu 36w, tiesa?
tiesa, mergaites, kas naudojat Gelish lakus - ar realiai labai tamsi raudona Stand Out spalvyte?
user posted image
noreciau klasikines raudonos, kazin ar sis atspalvis panasus butu? kadangi internetines spalvyciu nuotraukos nuo realiu spalvu gerokai skiriasi, tai suabejojau, ar ji bus panasi i klasikine raudona....

Taip, svarbiausia 36 W. Pavartyk albumiuka, daug spalvu pavyzdziu cia gali rasti. Va Stand Out, realiai sviesesne ziuriu nei pavyzdys tavo ikeltas g.gif http://public.fotki....-out.html#media
Atsakyti

Žiūriu jau įkėlei, kaip tik norėjau įkelt ir klausti kas čia? Na įdomu įdomu kas čia per dalykėlis bus g.gif

QUOTE(dovil14 @ 2012 08 02, 00:18)
Vis dar laukiu atsakymu, kiek sluoksniu Harmony gelish Black cherry berry spalvos lakuojat? Aciu  ax.gif  4u.gif

Aš asmeniškai visada šios spalvos 3 sluoksnius dedu, bet kaip ir pati minėjai man kartais norisi ir 4. O dėl to 4 sluoksnio, tai nesuk galvos, jei tau norisi ir klientui norisi visada lakuok ir akcentuok į tai jog nuo to tik tvirtesni nagučiai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 02, 09:07)
Žiūriu jau įkėlei, kaip tik norėjau įkelt ir klausti kas čia? Na įdomu įdomu kas čia per dalykėlis bus  g.gif
A

Nu kas kas per dalykelis, tas pats kas bio gelis ir tiek, tik sudetyje bus pvz saulegrazu aliejaus,kokiu lapu sulciu daug vitaminu ir bla bla bla lotuliukas.gif lotuliukas.gif reik gi bizni daryti, piniga kalti biggrin.gif
Atsakyti
Na įkeliu kelis lakavimus.... Pas mane taip tapo labai populiaru.... bent vieną nagą lakuotis kita spalva...
Harmony Gelish.. Tiger Blosum +Black Shadow (po 3 sluoksnius)
user posted image

Harmony Gelish Sweet Chocolate (3) + IBD Solar Rays (2) (užlakuota ant baltos )...na ir vadinama "dailė", man ji negražu tie tampymai, bet klientė pageidavo tai pagal jos norus ir padaryta, nors realybėje tikrai gražiau atrodo.
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 02, 09:36)
Nu kas kas per dalykelis, tas pats kas bio gelis ir tiek, tik sudetyje bus pvz saulegrazu aliejaus,kokiu lapu sulciu daug vitaminu ir bla bla bla lotuliukas.gif  lotuliukas.gif reik gi bizni daryti, piniga kalti biggrin.gif

Tai aišku kad reik bizniuką daryt, bet aš mąstau, mąstau ir sumąsčiau ,o čia nebus vietoj Fundaišono tepamas? g.gif na tipo kad stiprintų tą natūralų nagą, o ant viršaus tepi spalvytes? g.gif A, rolleyes.gif kaip manai?
Atsakyti