Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Kas turit Harmony gelisho Black cherry berry, kiek sluoksniu tepat? As dejau 3 ir man vis dar pritruko g.gif g.gif Be to, kazko tai skystoka spalvyte pasirode, ar ir jums taip pat?

Man labiausiai patinka lakuoti su Harmony gelish Red roses spalvyte, superine gerai pigmentuota, 2 sluoksniu pakanka, tik kartais 3 tepu, bet vis puikiai atrodo. Gal dar kokiu panasiu, sodriu GH spalvu yra, su daug pigmento?
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 07 31, 15:22)
O kokios pirmos dvi is kaires

is kaires 1.HG Light Elegant, 2.HG Gossip Girl
Atsakyti
Sveikos mergaites, labai noreciau padekoti mamytei Freza80 , kuria radai butent siame forume, uz idealu manikiura bei pedikiura ilgalaikiu lakavimu. Naguciai sutvarkyti ir nulakuoti nepriekaistingai. Labai dziaugiuosi:)
Atsakyti
Mergytės, gal kuri turit tokią lempą ir galėtumėt informuot, iš kur lemputės pakeitimui pirkot? g.gif čia vienas kur buvot pasiūlę užsisakiau, tai gavau atsakymą, kad pardavėjas gavo nevykusią partiją doh.gif tai db mačiau jų kainą uždėję 66,92$ biggrin.gif matyt, kad niekas neužsigeistų įsigyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 01, 11:21)
O kaip tu maisai?i atskira induka ar lakuoji sluoksniais?nemoku daryt mixu blush2.gif

is stikliuka, na ta kur degtinei gerti:D dabar galvoju gal man pabandyt i kokia nemegstama spalva tiesiai i buteliuka ipilt kitos spalvos, bet kazi ar gerai man ten issiplaks, ar reiktu pries tai visa laka kazkur ispilt sumaisyt su med pagaliuku, ir vel atgal i buteliuka supilt. Nieks nebanded taip pagerint spalvytes?
Papildyta:
Na ka, pati pabandziau ir labai fainai pavyko. Ilasinau tris lasus Tickled pink i visa buteliuka Shashel Pink, nes man ji per daug i gelsvuma prie mano odos tipo nelabai gerai ziurejosi,sukraciau gerai buteliuka... o dabar gavosi, tokia persikine i siek tiek ruzavuma, labai labai nedaug, super. Bandziau pafotkint, tai neperteikia fotikas spalvos visiskai.
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Bet kokios užuominos apie pirkimą/pardavimą/dovanojimą/mainymą laikomos skelbimais. Skelbimam skirta Skelbimų lenta..
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 01, 11:36)
is stikliuka, na ta kur degtinei gerti:D dabar galvoju gal man pabandyt i kokia nemegstama spalva tiesiai i buteliuka ipilt kitos spalvos, bet kazi ar gerai man ten issiplaks, ar reiktu pries tai visa laka kazkur ispilt sumaisyt su med pagaliuku, ir vel atgal i buteliuka supilt. Nieks nebanded taip pagerint spalvytes?
Papildyta:
Na ka, pati pabandziau ir labai fainai pavyko. Ilasinau tris lasus Tickled pink i visa buteliuka Shashel Pink, nes man ji per daug i gelsvuma prie mano odos tipo nelabai gerai ziurejosi,sukraciau gerai buteliuka... o dabar gavosi, tokia persikine i siek tiek ruzavuma, labai labai nedaug, super. Bandziau pafotkint, tai neperteikia fotikas spalvos visiskai.

Jauciu bandysiu ir as:D praskiest ta riuzava neonine lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 01 rugpjūčio 2012 - 11:40
QUOTE(vyvukas @ 2012 07 31, 18:46)
parodykit ant nagiuku bigsmile.gif

nuluzo ilgieji nagai unsure.gif tai ant trumpuciu , hg passion
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 01 rugpjūčio 2012 - 12:19
[quote=noraeleo,2012 08 01, 13:18]
nuluzo ilgieji nagai unsure.gif tai ant trumpuciu , hg passion

Labai dailu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 08 01, 09:47)
Mergytės, gal kuri turit tokią lempą ir galėtumėt informuot, iš kur lemputės pakeitimui pirkot?  g.gif čia vienas kur buvot pasiūlę užsisakiau, tai gavau atsakymą, kad pardavėjas gavo nevykusią partiją  doh.gif tai db mačiau jų kainą uždėję 66,92$  biggrin.gif matyt, kad niekas neužsigeistų įsigyt  biggrin.gif

As turiu tokia pat lempa, uzsisakiau is ebay.com lemputes ir dar vis laukiu, savaites begyje tikiuosi gausiu, tuomet pranesiu ar tiko.
Siaip yra paneliu, kurios perparduoda is ebay.co.uk ar ebay.com ar dar kokiu internetiniu parduotuviu tuos kinietiskus, niekucius, lipdukus, teptukus tame tarpe ir lemputes, susiraskit is savo miesto paneliu kurios parduoda, gal jos tures vietoi ir galesit pries perkant pasibandyti ar tinka. smile.gif
Atsakyti
kuri balta spalva labiau tinka prancuziskam galiukui is harmony lako gelio? scheek white ar snow bunny?
Papildyta:
QUOTE(noraeleo @ 2012 08 01, 13:18)
nuluzo ilgieji nagai  unsure.gif  tai ant trumpuciu , hg passion
user posted image

grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 01 rugpjūčio 2012 - 15:17
QUOTE(Jekaterina00 @ 2012 08 01, 14:11)
As turiu tokia pat lempa, uzsisakiau is ebay.com lemputes ir dar vis laukiu, savaites begyje tikiuosi gausiu, tuomet pranesiu ar tiko.
Siaip yra paneliu, kurios perparduoda is ebay.co.uk ar ebay.com ar dar kokiu internetiniu parduotuviu tuos kinietiskus, niekucius, lipdukus, teptukus tame tarpe ir lemputes, susiraskit is savo miesto paneliu kurios parduoda, gal jos tures vietoi ir galesit pries perkant pasibandyti ar tinka.  smile.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti