Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 26, 20:17)

Star Brust
user posted image

Foto is albumuko mirksiukas.gif

Tai sita maciau, bet kaip su ibd indian sari ar panasi
Atsakyti
QUOTE(Waidutia @ 2012 07 26, 22:33)
o kas butent nepatiko?  g.gif

man per trumpai laike kiek pamenu, tai buvo pirmas mano lakas...
Atsakyti
QUOTE(_Pupita_ @ 2012 07 26, 15:53)
Siuncia, toks Cosmetic central (atrodo taip vadinasi). Ir dar keli. Kai kur kainos didesnes negu is beautyland, kai kur tokios pacios. Priklauso uz kiek ir ka perkate smile.gif

4u.gif ačiū
va, ką beautyland'as atsakė: "yes" lotuliukas.gif klausiau, ar pasipildo produktų. Labai jie lakoniški biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o galima maisyti skirtingu gamintoju lakus?

Vitrinoj pasake "nelabai", "nerekomenduojama", bet realiai tiesiog manau jie nori parduoti visa to gamintojo linija (prekiauja tik Orly) smile.gif

beje, ar nenukencia kokybe jei lakuojama baze Harmony ir topas Harmony, o pati spalva - Orly arba IBD ? Man rodos turetu ne trumpiau laikytis nei naudojant vien HG....

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 07 27, 09:34)
merginos, o galima maisyti skirtingu gamintoju lakus?

Vitrinoj pasake "nelabai", "nerekomenduojama", bet realiai tiesiog manau jie nori parduoti visa to gamintojo linija (prekiauja tik Orly) smile.gif

beje, ar nenukencia kokybe jei lakuojama baze Harmony ir topas Harmony, o pati spalva - Orly arba IBD ?  Man rodos turetu ne trumpiau laikytis nei naudojant vien HG....

Tai aišku jog galima thumbup.gif
Kaip man aiškino svarbiausia turėti gerą pagrindą ir topą, ir kiek aš manau , jog yra geriausia HG bazė ir topas..... O spalvą aišku gali naudoti kokią nori ir kokios nori fimos....Na pvz. kaip aš-man nepatinka HG turima balta spalva prancūzui, todėl nusipirkusi turiu NSi baltą ir db nusipirkau Orlio baltą ir sėkmingai aš juos naudoju ir viskas super thumbup.gif
Na bet čia mano nuomonė
Lygiai taippat ir su paprastais lakais, juk nenaudoji viską vienos linijos, bazę vienos firmos kurią pati atsitaikai, lakas ir topas vėl kokį atsitaikai.

Beabejo visada gražiau ir "profesionaliau" atrodo kai naudoji viską vienos linijos, vieno gamintojo mirksiukas.gif
Papildyta:
Mergaitės pažiūrėkite būtinai bigsmile.gif kaip gražiai pasidaro vaivorykštiniai nagai su ilgalaikiais lakiukais thumbup.gif reiks pabandyti drinks_cheers.gif (beje nuorodą gali būt jog rodys registruotiems nariams, bet ten l. lengva priregistruoti)

P.s. aišku skaitančioms rusiškai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 27 liepos 2012 - 08:45
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 27, 07:40)
man per trumpai laike kiek pamenu, tai buvo pirmas mano lakas...

na bandysim kaip man bus, nes nusipirkau anksciau laiko, nei paskaitinejau jus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 27, 09:44)
Tai aišku jog galima  thumbup.gif
Kaip man aiškino svarbiausia turėti gerą pagrindą ir topą, ir kiek aš manau , jog yra geriausia HG bazė ir topas..... O spalvą aišku gali naudoti kokią nori ir kokios nori fimos....Na pvz. kaip aš-man nepatinka HG turima balta spalva prancūzui, todėl nusipirkusi turiu NSi baltą ir db nusipirkau Orlio baltą ir sėkmingai aš juos naudoju ir viskas super thumbup.gif 
Na bet čia mano nuomonė
Lygiai taippat ir su paprastais lakais, juk nenaudoji viską vienos linijos, bazę vienos firmos kurią pati atsitaikai, lakas ir topas vėl kokį atsitaikai.

aciu labai! smile.gif tuomet ramu, nusipirkau Orly White Tips ir Pixie Stix, lakuosiu ant HG ir nesuksiu galvos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 27 liepos 2012 - 10:11
QUOTE(Lurta @ 2012 07 27, 08:15)
Labai jie lakoniški biggrin.gif

neturi laiko rašinėtis biggrin.gif
Atsakyti
kas turit harmony melyna spalva? tokia rasaline, nezinau koks pavadinimas. gal kas galit parasyt? idomu ar IBD blue haven panasi? g.gif
Atsakyti
radau jau dvi melynas spalvas HG caution 1349 ir HG Wiggle fingers 01600, tai dbr padekit apsisprest kuri grazesne?? lotuliukas.gif nes abi kazkuo man panasios g.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 07 27, 21:47)
radau jau dvi melynas spalvas HG caution 1349 ir HG Wiggle fingers 01600, tai dbr padekit apsisprest kuri grazesne??  lotuliukas.gif  nes abi kazkuo man panasios g.gif

as turiu after dark HG , rasalo melynumo grazi emaline spalva...nereali!!!! as ja uzsilakavus, net koncervatyviosios mano klientes praso lakuoti...
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 07 27, 20:47)
radau jau dvi melynas spalvas HG caution 1349 ir HG Wiggle fingers 01600, tai dbr padekit apsisprest kuri grazesne??  lotuliukas.gif  nes abi kazkuo man panasios g.gif

Aš jas abi turiu. Caution thumbup.gif nereali spalva tamsi tamsi mėlyna su žalsvu tspslviu,nu tokiu perlamuru. O 01600 tai nžn,nebent ant juodos ją lakuot. Labai graži yra 01364 iš harmony pas mane l.einama,ir dar ta kur minėjai iš IBD irgi turiu,tai ta tikrai yra rašalinė .
Atsakyti