Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 07 26, 09:35)
Dedu į paskutinį, nedžiovinta, lako sluoksnį, dziovina ir tada topas. Akutes iš nešioja(u) dvi savaites ramiai  ax.gif lipdukus buvau ant visu rankų uzsidejusi (ismeginimui) tai tik nuo nykscio atsilupo  ax.gif

panasu, kad turetu laikyti ir taip, reikes isbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2012 07 25, 20:26)
as nusprendziau, kad gal reiktu isigyti priemoniu ir paciai lakuotis...
is kur siunciates? Ir , tikriausiai, atsiustos is JAV lempos jau netiktu, nes itampa ne ta?Ar apsimoka lempa siustis?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

JAV yra 110V, bet yra daug lempų skirtų ir Europos rinkai su 220 V, reikia tik aprašyme pasiskaityti kokia įtampa 4u.gif

QUOTE(vilmak @ 2012 07 25, 22:25)
paprastai naudojamos 36 W lempos. O jei lempa 42 W cia gerai ar nelabai geliniam lakavimui? unsure.gif

ar yra ir tokių? pirmą kartą girdžiu, geras bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos... blush2.gif Perskaičiau visas Jūsų temas. Norėčiau prisijungti į Jūsų gretas.. ax.gif
Turiu visų pirmą tokį klausymą: ar kuri nors naudojote KARMENBEAUTY gelinius lakus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas domejotes ar beautyland pasipildo spalvikiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 26 liepos 2012 - 14:34
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 26, 14:34)
Gal kas domejotes ar beautyland pasipildo spalvikiu?

Jo, man irgi įdomu. Užklausiu aš jų. 4u.gif
O amazonej dar kas nors į LT siunčia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurta: 26 liepos 2012 - 14:47
QUOTE(Lurta @ 2012 07 26, 15:46)
Jo, man irgi įdomu. Užklausiu aš jų.  4u.gif

Kazkada buvau radus,bet daug brangiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 07 26, 16:46)
Jo, man irgi įdomu. Užklausiu aš jų.  4u.gif

Siuncia, toks Cosmetic central (atrodo taip vadinasi). Ir dar keli. Kai kur kainos didesnes negu is beautyland, kai kur tokios pacios. Priklauso uz kiek ir ka perkate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidutia @ 2012 07 26, 14:51)
Sveikos merginos...  blush2.gif  Perskaičiau visas Jūsų temas. Norėčiau prisijungti į Jūsų gretas..  ax.gif
Turiu visų pirmą tokį klausymą: ar kuri nors naudojote KARMENBEAUTY gelinius lakus?  mirksiukas.gif

asmeniskai man nepatiko
Atsakyti
laba, kas turi IBD Mogul spalvyte- ji emaline ar turi blizgesio kaip mango? aciu
del piesiniu- pas mane mazai kas darosi ir jei daros uztenka kiek pati moku ar konadas gelbeja....bet jau taip bijo kai pasulai doh.gif
akutes as su klijais paklijuoju- tada topa
o lipdukai nusisauk- ne velnio nesilaiko, atsoka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 26 liepos 2012 - 19:52
Laba,

Sakykit HG Star Brust ar panasi i IBD indian sari ar i IBD HRH (sita turbut tamsiasne bus). Ar IBD indian sari perlamutro lygtai turi, o IBD HRH ar turi.

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 07 26, 20:50)
laba, kas turi IBD Mogul spalvyte- ji emaline ar turi blizgesio kaip mango? aciu
del piesiniu- pas mane mazai kas darosi ir jei daros uztenka kiek pati moku ar konadas gelbeja....bet jau taip bijo kai pasulai  doh.gif
akutes as su klijais paklijuoju- tada topa
o lipdukai nusisauk- ne velnio nesilaiko, atsoka  schmoll.gif

Va mano Moul,labiau matinesne ji mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(gugiene @ 2012 07 26, 21:06)
Laba,
Sakykit HG  Star Brust ar panasi i IBD  indian sari ar i IBD HRH (sita turbut tamsiasne bus). Ar IBD indian sari perlamutro lygtai turi, o IBD HRH ar turi.
dekui 4u.gif

Star Brust
user posted image

Foto is albumuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 26, 17:41)
asmeniskai man nepatiko

o kas butent nepatiko? g.gif
Atsakyti