Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(vilmak @ 2012 07 25, 21:26)
as nusprendziau, kad gal reiktu isigyti priemoniu ir paciai lakuotis...
is kur siunciates? Ir , tikriausiai, atsiustos is JAV lempos jau netiktu, nes itampa ne ta?Ar apsimoka lempa siustis?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pas mane kolegė turi iš amerikės tiesintuvą plaukams..... nusipirkus adapterį (berods taip jis vadinasi) ir kuo puikiausiai dirba drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 21:14)
Sveikinimai  4u.gif
su kuom darei ir kaip darei pasipasakok įspūdžiais  mirksiukas.gif

su tel fotkinau, bet dar nesugebejau foto i pc ikelt...
pagrindas, light elegant vienas sluoksnis, tada IBD balto du sluoksnius ir topas. siaip galvojau, kad bus daug sudetingiau, galvojau kaip as ta sypsenele ispiesiu be taisymu, bet viskas lyg gerai. zesim ar laikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 25, 21:30)
su tel fotkinau, bet dar nesugebejau foto i pc ikelt...
pagrindas, light elegant vienas sluoksnis, tada IBD balto du sluoksnius ir topas. siaip galvojau, kad bus daug sudetingiau, galvojau kaip as ta sypsenele ispiesiu be taisymu, bet viskas lyg gerai. zesim ar laikys smile.gif

Laikys thumbup.gif jei nagučiai nesisluoksniuoja drinks_cheers.gif , turėtų būti gražus su light elegant thumbup.gif wub.gif
O dėl šypsenų aš ir nemoku be taisymų išpiešti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
unsure.gif Pameciau progel super nails palete is akiu biggrin.gif imeskit kuri po neta landziojat-nu neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 21:32)
Laikys  thumbup.gif jei nagučiai nesisluoksniuoja  drinks_cheers.gif , turėtų būti gražus  su light elegant  thumbup.gif  wub.gif
O dėl šypsenų aš ir nemoku be taisymų išpiešti  doh.gif  blush2.gif

buvo keista, kad netaisiau sypseneles. na visada laikydavo jai lakas, aisku truputi trumpiau nei kitom, nes dirba prie papuosalu, galiukai atsoka...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 19:42)
Tai beabejo, kad su dažais galima gražesnių padaryti.... bet aš turiu omenyje, ar aplamai piešiasi?

Pas mane kas antra turbut nors koki kringeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 16:53)
Mergaitės, kurios esate buvę dailės seminaruose su ilgalaikiais lakais, ar darote klientėms? Ar nori pas Jus pieštis? Pas mane kažkaip nebe  schmoll.gif , sakau reik gal naujų pvz. prisidaryti tai gal tada susigundys kokia  lotuliukas.gif  thumbup.gif

as buvau, lakavau su daile gal tris sykius geriausiu atveju, sneku apie ilgalaiki doh.gif neatsipirko man visiskai schmoll.gif apskritai mazai dailes nori... O man gerai, is manes tokia pat dailininke kaip ir balerina lotuliukas.gif
Atsakyti
paprastai naudojamos 36 W lempos. O jei lempa 42 W cia gerai ar nelabai geliniam lakavimui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 07 24, 14:49)
3.  gelish''sweet chocolate''
4. gelish ''eur so chik''

sitos 2 labai labai wub.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 25, 11:50)
Kaip idedat i geli lipduka,akute?Nu ne velnio nesigauna,lipdukas iskrenta lieka skyle kiek betepciau sluoksniu doh.gif

man laiko akutes su 2 sluoksniais topo.

QUOTE(vilze @ 2012 07 25, 19:10)
nu ka, buvau pazadejus parodyt ka pas Andzelika moke, tai va ir rodau... truksta kokiu 3 dizainu, nepersidariau ant paletes naujai ir nenufotkinau blush2.gif ir tas prancuzas su gele tai is kitos serijos biggrin.gif

dekoracija ant raudono nagucio patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 25 liepos 2012 - 22:34
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 20:32)
Laikys  thumbup.gif jei nagučiai nesisluoksniuoja  drinks_cheers.gif , turėtų būti gražus  su light elegant  thumbup.gif  wub.gif
O dėl šypsenų aš ir nemoku be taisymų išpiešti  doh.gif  blush2.gif

Sveikos merginos ,o ką daryt jei nagai sluoksniuojas ,gal juos pailsinti nuo lakavimo , nes pas mane dabar ta klijentė lakavosi jau kokius 3 ar 4 kartus ,ir pas nagai labai pradejo sluoksniuotis ,nors sakė kai tik pradėjo lakuotis taip nebuvo ,gal nagas issausėjas? ji prieš mane darėsi nagučius pas kita mergina 6 kartus.
beje ten kur būna pasisluoksiavę ,tai tą vietą padildau su dilde kad sulyginti naguti.
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 25, 10:50)
Kaip idedat i geli lipduka,akute?Nu ne velnio nesigauna,lipdukas iskrenta lieka skyle kiek betepciau sluoksniu doh.gif

Dedu į paskutinį, nedžiovinta, lako sluoksnį, dziovina ir tada topas. Akutes iš nešioja(u) dvi savaites ramiai ax.gif lipdukus buvau ant visu rankų uzsidejusi (ismeginimui) tai tik nuo nykscio atsilupo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 07 26, 08:35)
Dedu į paskutinį, nedžiovinta, lako sluoksnį, dziovina ir tada topas. Akutes iš nešioja(u) dvi savaites ramiai  ax.gif lipdukus buvau ant visu rankų uzsidejusi (ismeginimui) tai tik nuo nykscio atsilupo  ax.gif

Va aš ir galvoju, gal reikėjo ant nedžiovintos spalvos užklijuot. Mėginsiu kitąkart smile.gif
Atsakyti