Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 25, 16:17)
Nu turiu tokia minti,ale is kur zinot lakuojant koki kieki susimiksuot? g.gif

lotuliukas.gif tas tai taip.... bet visada yra trupučiuką daugiau nei mažiau lašiuku, nes jei pritruks poto sunku atrinkti tą pačią konsistenciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 16:32)
lotuliukas.gif tas tai taip.... bet visada yra trupučiuką daugiau nei mažiau lašiuku, nes jei pritruks poto sunku atrinkti tą pačią konsistenciją  mirksiukas.gif

Nu ja nebent lasiukais skaiciuot,arba pasidaryt tikrai nemazai i kokia atskira indeli kad ir liktu g.gif bet koks zaidimas doh.gif

Gal kas turit IBD Inspire me???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 25 liepos 2012 - 15:54
Mergaitės, kurios esate buvę dailės seminaruose su ilgalaikiais lakais, ar darote klientėms? Ar nori pas Jus pieštis? Pas mane kažkaip nebe schmoll.gif , sakau reik gal naujų pvz. prisidaryti tai gal tada susigundys kokia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu ka, buvau pazadejus parodyt ka pas Andzelika moke, tai va ir rodau... truksta kokiu 3 dizainu, nepersidariau ant paletes naujai ir nenufotkinau blush2.gif ir tas prancuzas su gele tai is kitos serijos biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 16:53)
Mergaitės, kurios esate buvę dailės seminaruose su ilgalaikiais lakais, ar darote klientėms? Ar nori pas Jus pieštis? Pas mane kažkaip nebe  schmoll.gif , sakau reik gal naujų pvz. prisidaryti tai gal tada susigundys kokia  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai ,kad paprastais dazais grazesniu galima padaryt piesiniu ,tai su geliu mazai kas darosi,nors as ir nepuolu siulyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilze @ 2012 07 25, 18:10)
nu ka, buvau pazadejus parodyt ka pas Andzelika moke, tai va ir rodau... truksta kokiu 3 dizainu, nepersidariau ant paletes naujai ir nenufotkinau blush2.gif ir tas prancuzas su gele tai is kitos serijos biggrin.gif

Jei ne paslaptis kiek ima uz tokius mokymus? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klau: 25 liepos 2012 - 18:11
QUOTE(klau @ 2012 07 25, 19:18)
Tai ,kad paprastais dazais grazesniu galima padaryt piesiniu ,tai su geliu mazai kas darosi,nors as ir nepuolu siulyt  biggrin.gif
Papildyta:

Jei ne paslaptis kiek ima uz tokius mokymus? rolleyes.gif

250lt. cia aisku gal kazkam nieko blatno, bet man patiko...
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 07 25, 18:10)

thumbup.gif ale man tas prancūzas iš kitos operos pirmiausiai ir krito į akį biggrin.gif gražu, bet turbūt visų tų grožių ant vieno nago man būtų pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 07 25, 19:23)
thumbup.gif ale man tas prancūzas iš kitos operos pirmiausiai ir krito į akį biggrin.gif gražu, bet turbūt visų tų grožių ant vieno nago man būtų pats tas  smile.gif

tai jo, taip ir sake, kad dazniausiai po 1-2 nagus dekoruoja...
Atsakyti
QUOTE(klau @ 2012 07 25, 19:18)
Tai ,kad paprastais dazais grazesniu galima padaryt piesiniu ,tai su geliu mazai kas darosi,nors as ir nepuolu siulyt  biggrin.gif

Tai beabejo, kad su dažais galima gražesnių padaryti.... bet aš turiu omenyje, ar aplamai piešiasi?
Atsakyti
Dariau siandien pirma kart prancuza, visai patiko. aisku rankos drebejo, biski susibangavo baltas, bet finise gavosi neblogai. kliente buvo patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 25, 21:13)
Dariau siandien pirma kart prancuza, visai patiko. aisku rankos drebejo, biski susibangavo baltas, bet finise gavosi neblogai. kliente buvo patenkinta smile.gif

Sveikinimai 4u.gif
su kuom darei ir kaip darei pasipasakok įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti

as nusprendziau, kad gal reiktu isigyti priemoniu ir paciai lakuotis...
is kur siunciates? Ir , tikriausiai, atsiustos is JAV lempos jau netiktu, nes itampa ne ta?
Ar apsimoka lempa siustis? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti